• d-Zg
    27
    Veseli mladost koja se voli nadigravati i ako se bude nastavilo tako i dalje, budućnost je vrlo dobra.

Nego, za vrijeme gledanja tekme, pala mi jedna ideja na pamet. Naime, kako klubovi iz HNL-a za ovakve "male" utakmice igraju s promiješanom ekipom na terenu, mislim da bi bilo vrlo korektno za sve sudionike HNL-a da tako odigraju sve do kraja.
    Dojma sam da bi to bilo vrlo zanimljivo i korisno za igrače, ali i trenere.
    Nadam se da ima još netko tko misli da bi to bilo zanimljivo i dobro...
  • Mr Anderson
    22k
    Svaka čast onima koji su utakmici protiv petoligaša vidjeli nešto kod Nsokija. Za njegovo i naše dobro trebao bi malo preseliti u B ekipu i da tamo igra po 90 minuta. Pa onda ako se pokaže postepeno ga uvoditi u A ekipu.
    Tabinasa odmah u B ekipu, Mikića u suprotnom smjeru. Nadam se minutama za Almenu u Osijeku da vidimo što može.
  • Nolifer
    15.7k
    Mislim da i Fuzy bi mogao dobiti minute protiv Osijeka. Malo me podsjetio na Chaga
  • VK87
    37
    Očekivano, rutinski. Protivnik i uvjeti za igru nisu bili mjerodavni, ali neki su pokazali potencijal, dok neki baš i ne. Idemo dalje... Osijek.
  • don
    21.6k
    E ovaj Bedem je noćna mora za predictor, ali i pravi izazov... tko ovdje ostvari berbu bodova svaka mu častEduardo

1. san ali sa 21 bodom. Je li to spada pod berbu bodova? :grin:

još slučajno stavia Zagorca na gol a Radnića nije bilo na Predictoru pa mora izmišljat sa Galešićen, triba je bit 100% učinak.. Ali jbg nisan konkurentan za vrh jer san preskočia prvo kolo.
  • Jurki
    27.7k
    Svaka cast za mladost i nove igrace.. neki se bolje prilagodili, neki slabije.. ali sve u svemu cisto vrlo dobra predstava po pitanju zalaganja.
    Sad bu ispalo da hejtam Mudrog, ali od igraca koji su igrali i kojeg se najvise trpa u roster da "mora" igrati.. sad kad je dobil priliku - podbačaj.
    Jebemu smatras se igracem za Dinamo i kad dobijes priliku - sjebes.
    Barem protiv petoligasa nebi trebala natjecateljska forma biti olakotna okolnost zakaj je opet bil los. Nema tu kvalitete da se uklopi u ekipu i jebat ga.
    Tabinas isto ... probat ga prodati na zimu jer ovo nema smisla.
  • Ludovic IX
    12.7k
    i sam mislio to s onda sam mu vidio kolke jake noge ima. Cvrst je mali. Moglo bi bit nest od njega jako brzo
  • Nolifer
    15.7k

Već si to napisal u biti u temi igrača. Pa sad opet. Pa i nije bio tolko loš, kakve ga tvoje oči vide.

Po čemu je to sjebao? Zar je bio tolko kriminalan i po ocjeni dobio 1.0 ili je to tvoj čisti hejt prema Mudražiji ili prema toj skupini koji ga podržavaju?

Nije li imao asistenciju kod trećeg gola Ivanušeca ili si to preskočil, pa gledaš samo negativno?
  • plavi72
    2.9k
    Prvi put da sam vidio na našoj klupi trenera napadača Tomija Marića (kosa u rep i bradica :cool: )!
  • Blueshadow86
    5.6k
    Rutinska pobjeda. 2 gola našeg drugog napadača i 2 gola Ivanušeca za njihovo dodatno samopouzdanje. Uz to clean sheet, bez ozljeda i odmor za glavne igrače.
    Iako smo igrali protiv niželigaša, svejedno bravo.
  • BBBaranja
    5.1k

Nekolicina njih iz stozera je ostalo u Zg odraditi trening s ekipom koja nije putovala u Ivankovo pa se vjerojatno "otvorilo" mjesto na klupi za njega...
  • plavi72
    2.9k

Drago mi susjeda vidjeti ,drago i ponosno !
  • Jos-Optimus
    13.2k
    Nsoki..a tak, B momčad i pomalo, za sada nije spreman za nešto više. Almena i Ivanušec top, Fuzy baš dobar. Tabinas? Ono kad frenda nagovoriš da dođe na termin jer vas fali
  • Jurki
    27.7k
    nije stvar u tome da je nekaj sjebal. Protiv ovakve ekipe je realno tesko nekaj i sjebati.. ali ne napraviti skoro nist protiv amatera je za zapitati se kaj radi u Dinamu.
    Tocno nije si dao sam ugovor, al bar ce silovanje s "zakaj Mudri ne igra" malo zakociti.

Klinčadija se na ovom krumpiralistu pokazala kao vrlo dobra.. vjerujem da ce mnogi zacas kucati na vrata prve momcadi.
    Druga liga ce im zlata vrijediti za skupljanje minuta i iskustva.
    Fali tu mišića, al to nije nist strasnog.
    Lijepo je da ima tu štofa s kojeg se da napraviti sjajne stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.