• Efes Pilsen
    16.9k
    Ja mislim da je u hierarhiji i problem. Napravljena je cistka za gospodina Kovacevica, maknuti su senatori i sad imamo opet isto u izgradnji.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Pa ne bi trebao biti nikakav problem da jedan iz B ekipe bude na klupi seniora. Tipa Šunta koji je i do sad bio i igrao.
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Ljudi neironično zazivaju Šivaleca u prvu momčad. Danas je baš jedan grozan dan za imati oči.
  • deki87
    210

Šivalec kao prime Oršić
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Najbolje stavit orsu i hodzu protiv kustosije. Pa da vidimk kakvi su
  • Mr Anderson
    22k
    Golmanov gol, ne znam zašto je Rajić na klupi bio.
  • Sajla
    23.9k
    ne znam zašto je Rajić na lupi bio.Mr Anderson

možda i tu imamo u ugovoru o posudbi da ne može igrati protiv nas?
  • manga guela
    2
    Od ove ekipe, na kraju sezone će se možda 3, 4 priključiti pripremama prve ekipe, ono tipa Šunta, Zebić, stranci što su na aklimatizaciji. Naravno ako u kontinuitetu budu pokazivali da su za to. 5, 6 će ostati još jednu sezonu u B ekipi, ipak su ovo dečki od 19 godina. Sa desetak ide rastanak, možda neka posudba u druge klubove. Nagodinu će se priključiti ovogodišnji juniori, i tako će to ići svake sezone, selekcija i nadopuna. I naravno da bi neki trebali dobiti minute u prvoj momčadi, posebno na proljeće, ako budemo dobro stojali na tablici, odnosno budemo sigurni
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Mislim da bi se mogli iskristalizirat do kraja polusezone već neki igrač, a do kraja sezone bi reko i par. Fuzy, Brundić i Šunta mislim da su sigurni, Šivalec i Benkotić barem da razine da će ić na posudbe u jače klubove. Ima tu talenta, samo im treba da se očvrsnu kak treba i iduća godina će nam biti puno lakša već.
  • Crni86
    24.2k
    Samo Brundic je aad dvije tekme prebacen na desno krilo. Do sad je igrao osmicu ako me pamcenje dobro sluzi?

Di je onaj bjelorus za desno krilo kaj se spominjao? Ili nam je plan Brundica sad razvijat na desnom krilu?
  • DiddyGuela
    6.8k

Ha ne znam. Citajuci Bobanov intervju od prije par dana ne bi bio tako optimistican po ovom pitanju.

Svakako se slazem da su navedeni igraci ozbiljni potencijali i rado bi ih u blizoj buducnosti gledao unutar prve momcadi Dinama.

A sto se tice Bobanove izjave, nadam se da je prodao laznjak javnosti. :blush:
  • Zagi
    19k
    Bobanova izjava je temperiranje očekivanja i sminjivanje pritiska javnosti i medija.
    Da vidim tko bi dao ruku u vatru da će 18-ogodišnji Petar Sučić ostvariti ovo kaj je već sada, a tek je počeo.
    Nitko nema kristalnu kuglu.

Zna Zvone da ćemo malog Šivalca gurati u prvu nakon dva gola u drugom rangu. Nemre on puno po tom pitanju ali mora nekaj probati.
  • DiddyGuela
    6.8k

Da ima smisla to sto kazes. Ako je stvarno tako a nadam se da je! Samo kazem, referiram se na taj intervju pa bi eto tu samo stavio malu zadrsku i mozda ne ocekivao kroz 6 mjeseci promociju nekog od tih igraca iz B ekipe.
  • Zagi
    19k
    Ovisi kako tumačiš.
    1) nitko nije Gvardiol nivo - jasno da nije, Gvardiol je iznimka
    2) nitko ništa ne valja i neće ostvariti ništa - naravno da nije istina

A kaj se vremenskog roka od 6 mj tiče.... Ako kroz 6 mjeseci Mikić nebude spreman za HNL, jebeš akademiju, sve pozatvarat i dati termine rekreativcima.
    Valinčić i Tabinas, halo ... Ajmo biti realni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet