• crophantom
    7.5k
    Pa pretpostavimo da bi u nekom idealnom scenariju rusenje Maksimira krenulo odmah nakon preseljenjajedan u nizu

Pa koliko sam ja shvatio, rušenje svakako nece početi prije 2028., tak da nece nas UEFA nista kociti :grin:
  • ZG plavi 01
    596
    Meni nije jasno, po ovome bi sve trebalo biti gotovo 1.2., kako je to kasnjenje?? Pa bilo je i prije receno da cemo na proljece preci na Kranju, cak mi se 1.2. cini kao raniji termin jer su se spominjali neki ozujci i travnji.
  • fakin
    6.1k
    radovi su poceli 1.5.2025. i receno je da je rok 18 mjeseci. To je do 1.11.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Komentator je u prijenosu protiv Gorice rekao da radovi ozbiljno kasne i da se čak svibanj spominje kao završetak. I to je lik izjavio onako samouvjereno, kao činjenicu. Od kuda takva informacija samo dva tri dana nakon kaj se tu pisalo o veljači.
  • podravskimodrikibicPMK
    476
    Ajde fala Bogu da nisam samo ja to skužil
    Digel mi je tlak na osamsto dok je to rekel, odma mi je palo na pamet kak budu neinformirani to uzeli tak zdravo za gotovo ko provjereni fakt

Još ono kak je na kraju začinil nešto kao ,,tako da Dinamo gotovo sigurno ove sezone neće igrati na Kranjčevićevoj" ono stari moj samo se poklopi
  • gledatelj
    1.5k
    Da da, još je rekao da je ovih dana došla i potvrda onog što se već duže zna, kao da je novi rok do svibnja
  • tigric
    1.4k
    mislim da nista krivo nije rekao, realno je da smo do kraja sezone na maksimiru
  • fakin
    6.1k
    Boban je potvrdio i da Dinamo aktualnu sezonu neće u cijelosti odigrati na Maksimiru. Točan trenutak preseljenja još nije definiran jer ovisi o završetku radova na Kranjčevićevoj. Spominju se početak ili sredina veljače, odnosno početak ožujka, no ni ljudi koji vode projekt još ne mogu dati potpuno precizan datum.
  • rioda
    18.4k
    Puno ljudi je ovo krivo interpretiralo. Da radovi kasne par mjeseci se znalo već dugo, a ovim nedavnim službenim produljenjem do 1.2. smo dobili očekivani datum završetka projekta koji je u tim poznatim okvirima. U medijima se to prezentiralo kao novo veliko kašnjenje za koji klik više, a ljudi površni kakvi jesu su to krivo protumačili
  • Dudu
    3.5k
    Ako sam ja dobro iscitao rok za radove je 1.12., a za ishodovati uporabnu i predati zavrsen projekt je do 1.2.2027.
  • R13S61
    730
    Nije baš da treba vjerovati, ali danas na otvaranju bazena u Španskom Tomašević kaže da je otvaranje Kranjčevićeve za 6 mjeseci... To ispada oko 1.3.
  • crophantom
    7.5k
    onaj vikend 12.-14.03.2027. igraju Dinamo i Lokomotiva, nekako bi najbolje ispalo da se stadion otvori tom utakmicom.
  • SAS1987
    20.5k
    Sad znamo zašto Mišić nije igrao protiv Gorice :lol:

Copy paste iz skyscrapercity:
    Sada je predsjednik gradske skupštine Mišić na otvaranju bazena Špansko izjavio, citiram: "Dozvolite mi za kraj, kako smo u slavljeničkoj atmosferi, da izrazim nadu da ćemo već za 6 mjeseci otvoriti stadion u Kranjčevićevoj"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet