• mlinchica
    7.3k
    Pa recimo ima ljudi koji misle da je Kova dosegao svoj plafon i traže nešto više od trenera Dinama, ali ne vrijeđaju čovjeka na osobnoj razini. Ili ako kritiziraš igru naših krila ne znači da ih mrziš ili vrijeđaš. Jednostavno iznosiš svoje mišljenje. Osobno nikad protiv nikog nisam ovdje napisao nešto na osobnoj razini.ElDorado

Takvi komentari krenu tek sljedeći dan.
    Za vrijeme tekme i noć nakon je teška histerija i nečitljivo je.
    Dva dana nisam čitala skoro niš ovdje, temu utakmice neću još niti otvarat, možda nakon kaj demoliramo Bedem.
    Otvorim temu Kove i 10 stranica je histerija.
    Ulete 2-3 nicka i pokrenu sve multipliciranim postovima, pa se i oni, inače umjereniji, nadovežu pod stresom, a naravno da onda krenu i ovi kaj brane jer akcija-reakcija.
    U tome svemu, normalni kritički komentari se izgube, rasprave nema.
    I možeš ti pisat kaj hoćeš tamo ali generalni pogled na sve te stranice je shitshow. Nakon kaj prođem nekoliko stranica histerije, tvoj komentar o smislu Kovinih zamjena je izgubljen.
    I nije čudno onda da je isti takav pogled i na većinu Dinamovih navijača.
    A nije većina slijepa, ljudi vide i kuže no način na koji se to verbalizira je odbijajući za čitanje/pokušaj razumijevanja/raspravu.
    I u puno slučajeva je sramotan.
  • ElDorado
    14.4k
    Potpuno se slažem, a nadodao bih tu i međusobne uvrede na osobnoj razini.
  • crophantom
    7.5k
    Navijači Dinama, u zavidnoj većini, su kompletni idioti i žalim što s njima dijelim ljubav prema najvećem klubu na svijetuPaggini
    Kakav uvod u post, ovo je brzo eskaliralo. :lol:

U globalu se slažem, samo bi nadodao da je po meni dio uzroka u tome sto su se tovari navikli na neosvajanje, a i mi smo, pa je nekako navijačima Dinama postao veci pritisak da oni ne osvoje nego tovarima da oni osvoje.

Tu ne izuzimam sebe i sam nekad vruce glave vrijem pri pomisli da oni dizu neku kantu jer mi se povraca od tog cirkusa, ali trebalo bi imati mjeru da.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Navijači Dinama, u zavidnoj većini, su kompletni idioti i žalim što s njima dijelim ljubav prema najvećem klubu na svijetu.Paggini

Potpisujem, na žalost tako je. Nije sva ta histerija krenula s Kovom, bilo je toga i prije, ali sad se na žalost otelo kontroli.

koliko medijski narativi utječu na mišljenje dinamovih navijača.Paggini

Ovo je i meni fascinantno, bilo koji neprovjereni upis ili članak, bilo gdje objavljen, izazove lavinu idiotskih komentara.
  • Keyser Soze
    20.8k
    Dinamov navijački puk čine ljudi (tu mislim na zapad) koji misle da je Dinamo njima nešto dužan i da Dinamo njima mora omogućiti sve najbolje, a da oni za uzvrat klubu ne moraju dati ništa, ponašanje uvrijeđenog derišta. Od tud proizlazi takva kritika, a i ruku na srce, dosta tih ljudi baš i nema neki kvocijent inteligencije.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    90% ljudi koji pise komentare, pojma nema o nogometu a misli da sve zna i tu nastane problem
  • Sajla
    23.8k
    žalim što s njima dijelim ljubav prema najvećem klubu na svijetuPaggini

Radije bih rekao da žalim što takvi sa mnom dijele tu ljubav (iako se pitam smije li se to što oni pokazuju nazvati takvim imenom) i poželio im da svoje frustrirane guzice i s foruma i s tribine odnesu u 3pm.
  • Do kraja2023
    489
    Al onaj "Buuuuuuuu" na kraju tekme na vlastitom stadionu vlastitom klubu nakon pobjede odredjeni pojedinci su odlucili to vikat. Ok mozda nije bila najbolja partija al ta reakcija nema nikakvog smisla.
    U prijevodu kad je tesko necu bit uz tebe jos jace nego cu ti jos i podmetnut nogu.
    Onda najbolje da iducu tekmu izgubimo.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Al onaj "Buuuuuuuu" na kraju tekme na vlastitom stadionu vlastitom klubu nakon pobjede odredjeni pojedinci su odlucili to vikat. Ok mozda nije bila najbolja partija al ta reakcija nema nikakvog smisla.Do kraja2023

Onda se neki čude zašto igrači pozdravljaju samo sjever. Jedva čekam Kranjčevićevu najviše radi takvih debila da se maknem od njih na istok.
  • mlinchica
    7.3k
    misliš da ih neće biti i na istoku Kranjče? Jer će se zbog nemogućnosti dobivanja centralnih pozicija na zapadu, prebaciti na te pozicije na istok.
    Ne vjerujem da će se već na Kranjči to očistit nego tek na novom Maksu.
  • crophantom
    7.5k
    Nepopularno mišljenje, skuplja se 6 do 7 tisuca ljudi, a zazivati bilo kakvo ciscenje ove il one strane je suludo.
    Sad smetaju ovi kaj zvižde, na vecim utakmicama smetaju instagrameri, smetaju ovi koji sjede, ovi koji stoje smetaju ovima koji sjede.

Jbt, dobro da nije više ljudi na stadionu, bolje da ne gradimo Maks od 35000 mjesta nego neki manji, ali sa 35 osvojenih sektora, gdje ce se razmjestati ljudi po tipu navijača, da jedni drugima nebi smetali.
  • joesimunic
    597
    Stalno se provlači da se Kovačevića vrijeđa na osobnoj razini, ja to nisam baš primjetio kako ga se to točno vrijeđa na osobnoj ili bilo kakvoj drugoj razinini?
    Ja osobno vidim samo legitimne kritike i upitnike prema treneru nedoraslih trenerskih kvaliteta za najveći Hrvatski klub, bar po meni.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    neki manji, ali sa 35 osvojenih sektora, gdje ce se razmjestati ljudi po tipu navijačacrophantom
    Kranjča?
    Tek dok taj val nezadovoljstva krene oko premještanja ...

Btw. onaj deda s vojničkom kapicom s grbom na ZD7 vikal u subotu na ljude zbog fućkanja
  • Dzoni
    8.1k
    Ne upućuju se tu jer bi odmah odletili. Ali općenito, apsolutno ih ima puno
  • mlinchica
    7.3k
    pa uvijek je na Maksu bila nekakva podjela po tribinama. To nije niš čudno.
    Određeni karakteri ljudi se grupiraju na takvim mjestima, događajima.
    Moj stari nikad nije išao na zapadnu tribinu. Govorio je da tamo idu “guzičari” :grin:
    Tog je uvijek bilo.
    I normalno da mi se ne sjedi kraj ljudi koji fućkaju i buuuuukaju svom klubu i igračima već na poluvremenu.
    Nemrem ih maknut ni potjerat pa nek imaju onda svoju tribinu.
    Samo da nam sagrade Maks pa ćemo si svi pronaći svoja mjesta i okruženje koje nam najbolje odgovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet