• Mali Zeus
    22.1k
    Ja ju ne tražim, samo kažem da smo se žalili na Dalića, isticali nedostatak vizije i pomlađivanja, a sad je eto sve ok ako su Mišić i Beljo unutra. Ovo je zbrda zdola nabacan popis da bi se zadovoljila većina javnosti.Mathiasovi Chageri

Nitko nije rekao da je sve ok zbog Mišića i Belje, al opet mislim da malo pretjeruješ u kritici. Kaj ti to znači zbrda zdola potpis uopće? Hoćeš reći da je i Mišića i Belju zvao zbog javnosti? Uostalom poslušaj malo presicu ili si ti već odlučio.
  • vjeko1701
    29.3k
    Šego, Šotiček, Hrgović, Silić. Ne znam tko im je jadniji kandidat kojeg guraju u reprezentaciju.

Sračkaju Belji da se nije snašao u Bundesligi, Šotiček se nije snašao u 5. momčadi švicarskog prvenstva.

Ispred Hrgovića lagano ima barem dvoje boljih lijevih bekova, jedan iz njihove škole, igra po ligama petice. Ovaj klinac ima ravno 10 seniorskih utakmica van HNL-a.

Šego, s 26 godina ima jednu sezonu u Sloveniji a da je van HNL-a.

Silić ima određen potencijal ali zato ima i barem 5 kvalitetnijih i iskusnijih golmana ispred sebe.
  • KtcGoat
    7.6k
    FB-IMG-1788774216084.jpg

Evo nekih izjava:
    Kakva će biti uloga Josipa Mišića?

Ja sam tako prelomio. On igra poziciju kao i Luka Modrić. On drži balanas, u najboljim je godinama, igrao je Ligu prvaka. Ima samopouzdanja i gard, ima sve što tražim od igrača. On ne dolazi kao spasitelj, on dolazi kao jedan od igrača u sredini, gdje smo izuzetno jaki. No ako želimo igrati s jednom šesticom, on je taj profil. On dolazi jer mi treba.

Gvardiol, je li on za vas lijevi bek ili stoper?

Imamo u obrani igrače koji su polivalentni, to je odlično. Gvardiola vidim kao stopera. U Cityju igra beka na jedan čudan način, kao što danas dosta klubova igra. On će i na zadnjem veznom odigrati dobro. No ako on želi biti najbolji na svijetu na svojoj poziciji, mora biti stoper. Vidim ga kao lidera reprezentacije.

Juranović? Ta pozicija je upitna od Jarnija. To je nekad igrao i Ćorluka, i Šimunić. Kasnije se isprofilirao Strinić, sad se opet malo tu pojavio deficit. U tom traženju jedan od kandidata je Juranović, iako je desni bek. Ima standardnost u Union Berlinu. Odigrao je oko 25 posto utakmica na lijevom beku. Zvao sam ga, odgovorio je jako pozitivno.

Možete nam pojasniti profile napadača?

Ivanović može i na krilu, on je neko napadačko krilo. Krama je Krama, može igrati sve 4 pozicije. Ova četiri su slični, a opet različiti. Po energiji, iskustvu, link-up playu... Ja ih više vidim pojedinačno, ili kad ganjaš rezultat u zadnjih 20 minuta, onda mogu igrati i zajedno. Neće njih više biti 6 na popisu. Ja ih sada želim vidjeti, Liga Nacija je priprema za Euro, mi želimo veliki rezultat na Euru. Ove utakmice su nam bitne i zbog ždrijeba za Euro.

Šest napadača je meni malo puno. Ali, gledajući Euro, ja ih sada želim vidjeti. Neće ih toliko biti sljedeći put, oni će se isprofilirati. Još se mogu pojaviti igrači iz mlade reprezentacije, poput Šotičeka, možda Šego. Segečić, Jagušić, Lovro Majer igra jako dobro. Ovaj spisak je bitan za ove utakmice.

Situacija Livakovića koji neće puno braniti?

Čuli smo se, zvao me dva puta. Pitao me moje mišljenje, a s druge strane, ja mu govorim da se nema što opravdavati. Nikad hrvatski vratar nije otišao u tako veliki klub. S druge strane, moraš braniti. Kao drugi vratar, ti se skidaš, ti si tu, ti si stalno na radnoj temperaturi. On ima veliki kredit u reprezentaciji. Briljirao je u reprezentaciji dok nije branio u Gironi. Ali moraš braniti.
  • rokikaciga
    18.1k
    Hrgovic jedini iz klike kojeg bi stavio na pretpoziv. Ali prije njega Bradaric.
    Silic je uzasno pao ovu godinu i nije ni blizu proslosezonskih nastupa.
  • Zg123
    4.6k
    Kakvo gusenje fritulasa, gustam kao prasac!
  • ElDorado
    14.4k
    Meni sasvim ok popis. Napadače će svakako izfiltrirati dodatno. Osobno mislim da je Krami bilo pametnije da se oprosti ako je istina o kroničnoj ozljedi. Ako nije u 11 općenito ne vidim smisla sa starijim igračima. Isto tako i Budimir. Šteta da se Modrić nije oprostio. Jer gradiš nešto za Euro osim ako stvarno ne misli igrati još do Eura.
  • vjeko1701
    29.3k
    Ja bi iskreno maknuo Budimira i stavio Bradarića, čisto da imaš jednog čistog lijevog beka. Budimir ima 35 godina, na Euru će imati 37. Kolko još možeš dobiti od njega? Godinu dana nekog nogometa? Kramarić je u sličnoj situaciji ali ipak ima veći doprinos i ulogu u prošlosti pa ajde.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Kramaric je polomljeniji od Budimira i ima manju minutazu. Krama je licemjer, nadam se da ce ga odstranit tj. filtrirat nakon ovog "prozora"
  • vjeko1701
    29.3k
    Ja iskreno očekujem da je za obojicu ovo zadnji poziv. Jednostavno imamo mlađe i bolje koji dolaze.

Umjesto njih jedno krilo više i jedan lijevi bek.
  • Thor
    3.9k
    Bravo Slavene! :strong: :heart: Miske je zasluzio poziv svih ovih godina rada i truda. Hvala sto si prepoznao taj trud. Odlicno za Belju nema boljeg u HNL napadaca. Kotarski apsolutno. Stojke predpoziv isto dobro. Sve u svemu konacno izbornik koji kaze nema zasluga od ranije nego onaj tko je.pravi.
    Bravo Slavene jos jednom. Moja apsolutna podrska.
    Vratio si mi opet zelju da sa strasti opet pratim repku. :heart:
  • Peškaman
    9.6k

Zanimljivo kako pokušavaju od Šege napraviti prošlogodišnji "slučaj Beljo".
    Ali jedan dio teksta mi je sve,

"Dva pogotka i četiri asistencije njegova je statistika na otvaranju sezone, a sva raskoš njegova talenta u punom je obimu zasjala upravo protiv Rudeša. Osim pogotka Šotiček je izborio i jedanaesterac, a važnu ulogu odigrao je i kod prvog pogotka. No, bitnije od onoga što je ušlo u statistiku jest da je Šotiček "terorizirao" lijevu stranu protivnika, onako kako on to najbolje zna."

Kakva je razlika između Engleske,Španjolske,Češke i jednog Rudeša? Sve je to u par deka :lol:
  • Zg123
    4.6k
    Kramaric i Marco Pasalic po meni tu nemaju sta raditi tako da mi je to jedino promasaj, Ivanovic mozda isto pogotovo jer ga se ocito vidi kao opciju na krilu sto njemu nikako ne odgovara
  • rokikaciga
    18.1k
    u sustini se slazem s tobom, a opcenito sam dksta zadovoljan poslanim pozivnicama
  • Mali Zeus
    22.1k
    Kramaric i Marco Pasalic po meni tu nemaju sta raditi tako da mi je to jedino promasaj, Ivanovic mozda isto pogotovo jer ga se ocito vidi kao opciju na krilu sto njemu nikako ne odgovaraZg123

Marco Pašalić jedino pošteno desno krilo nema tu kaj raditi?
  • Markelo
    3.9k
    Budimir ima više minuta i daje golove. U njemu očito još ima "juicea". Krama djeluje da je gotov. Trebao bi i sam vidjet koliko je sati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.