• Peškaman
    9.6k
    Nejašmić,Segečić su zaslužili bar pretpoziv.
    Imamo tri desna beka (Stanišić,Juranović,Smolčić), desnog beka će pretpostavljam pokrivati Gvardiol i po potrebi Stanišić.
    Imamo Belju,Musu,Budimira,Matanovića,Ivanovića za vrh napada, na krilima valjda Pašalića i Perišića.
    Po meni je cilj Lige Nacija bio pomladiti reprezentaciju i uigravat novu generaciju.
  • vjeko1701
    29.3k
    Kolko će trebati prije nego Bilića nazovu purgerskim agentom?
  • don
    21.6k
    već su. Odnosno da ide Bobanu niz ruku.

koja smo mi jebena sila jebote, svi postanu naši prije ili kasnije.
  • KtcGoat
    7.6k
    U21 ekipu je ostavio Olicu zbog kvala, pozvao je sve napadace da ih odma vidi, Jura ce pokrivat lijevog beka, Gvardiola vise vidi na stoperu

Izvor:Pressica
  • FazeN
    8.4k
    Kako će se tražiti glava Biliću nakon već prvog prozora. Popis smiješan, HNS lovi Segečića, nagovore ga da prebaci državljanstvo i nastupa za Hrvatsku, dečko krene dobro u sezonu pa niti pretpozivMathiasovi Chageri

A dovoljno je bilo ako nemate vremena za gledati presicu, da otvorite bilo koji portal i vidjeli bi ovo:

"Nisam zvao nikoga od mladih (u-21 reprezentativaca), koji će jednog dana, vjerujem, biti nositelji reprezentacije. Dogovorio sam se s Olom (op.a. Ivicom Olićem) da ostanu kod njega jer ih očekuju kvalifikacije za EP."
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Evo ti je već tražiš.Mali Zeus

Ja ju ne tražim, samo kažem da smo se žalili na Dalića, isticali nedostatak vizije i pomlađivanja, a sad je eto sve ok ako su Mišić i Beljo unutra. Ovo je zbrda zdola nabacan popis da bi se zadovoljila većina javnosti.

Nitko sretniji od mene ako razvalimo i Španjolce i Engleze i Čehe, ali neke stvari su bile jako vidljive na SP, a mi smo se milimetar pomaknuli od istog popisa i iste vizije.
  • mlinchica
    7.3k
    “Ja Gvardiola vidim kao stopera”
    At last!
    :cheer:

I fino je spustio glasnogovorniku kako si je sam prije pressice pisao sastav stožera, umjesto da su mu to ovi pripremili za press.
    :cool:
  • vjeko1701
    29.3k
    Ja se baš čudim da barem jednog nije pozvao za mir u kući. Barem neki pretpoziv iz pristojnosti. Moram reći da je pokazao dosta velika muda jer ako rezultat neće biti dobar, južnjačka mašinerija će krenut svim oružjima.
  • fakin
    6.1k
    krenuli su vec

FB-IMG-1788773721922.jpg

Kazu da je neviđena sramota da je misic u reprezentaciji, a hrgovic da nije
  • Mali Zeus
    22.1k
    a jebo vas kaj se toliko opterećujete s tim kaj kažu...
  • Warrior
    202
    izgovor mu je glup, rezultati i kvalifikacije U21 reprezentacije su nebitni. Oni su tu da služe A repki, a ne obrnuto.
  • Archangel
    306
    Rekao je da vidi Juranovića kao lijevog beka
  • Mr Anderson
    21.9k
    Mišiću je ovim pozivom odano priznanje i u neku ruku isprika što nije pozivan dok je igrao najbolji nogomet, ove sezone i nije u najboljoj formi. Belju nije mogao ignorirati, čudi me poziv Kramariću koji igra po 10-15 minuta i ima 35 godina. Puno napadača, dosta profilno sličnih, zanima me kako će to raspodijeliti. Ako Livi nastavi sjediti na klupi, a Kotarski bude dalje branio kako je krenuo, možda bi trebalo razmisliti i o promjenu na vratima.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Još nekako mogu skužiti za Hrgovića jer smo stvarno deficitarni na lijevom beku, ali na osnovu čega bi zvao tog panja Silića, umjesto koga bi zvao Šegu? Šotiček odigrao dvije dobre utakmice protiv raspalih Rudeša i Lokomotive i odmah bi trebao u reprezentaciju. Koji kurac je u glavama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.