• Hrvatski Gradjanski
    336
    Ja sam mislio da će Bradarića zvati za lijevi pošto ih nemamo. I Smolčića za desno uz Stanišića. A on pozvao i Juranovića.

Koje od pet napadača pozvati?

Nane: Svih pet!
  • fakin
    6.1k
    Znaci da smo imali normalnog izbornika na svjetsko prvenstvo bi isli Beljo, Misic, Smolcic, a ne Moro, Jakic ili Fruk
    Nevjerojatno koliki diletantizam smo imali
  • hardek
    12.7k
    5 centralnih napadača + Kramarić baš upada u oko. Da li je Beljo pozvan samo radi potencijalnog pritiska javnosti vidjeti ćemo...
  • Archangel
    307
    Solidan popis. Juranović i Ivanović su me iznenadili
  • Carmichael
    855
    Puno napadača, ali s obzirom da je to jedina linija gdje nije baš dosad postojala hijerarhija, vjerojatno će svima dat priliku da ih vidi, pa već sljedeći popis to smanjivati.
  • don
    21.6k
    evo ga već su krenuli sa kmečanjem zbog Mišića, pas im mater bolesnu
  • Mali Zeus
    22.1k
    evo ga već su krenuli sa kmečanjem zbog Mišića, pas im mater bolesnudon

I to te iznenađuje?
  • Eduardo
    30.6k
    Da li je Beljo pozvan samo radi potencijalnog pritiska javnosti vidjeti ćemo...hardek

Pozvan je jer je zaslužio i jer je to jedino ispravno.
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Kako će se tražiti glava Biliću nakon već prvog prozora. Popis smiješan, HNS lovi Segečića, nagovore ga da prebaci državljanstvo i nastupa za Hrvatsku, dečko krene dobro u sezonu pa niti pretpoziv. Nejašmić igra dvije sezone karijere, niti pretpoziv, ali zato su tu Moro i Letica.

Što se tiče poziva drago mi je barem da Kramarić ne uzima mjesto mlađim igračima, što je volio izjavljivati.

Razumne odluke: Smolčić, Ivanović, Beljo

Po meni Mišić jedno četiri godine prekasno.

Mene sad zanima samo koji je cilj ovog popisa? Da se ide na osvajanje Lige nacija? Ok, onda razuman popis, najbolje što imamo.
    Da se gradi ekipa za EURO 28? Smiješan popis. Pola igrača s ovog popisa neće biti/ne bi trebalo biti dio EURO kampanje.

Mislim da će Bilić nakon spašavanja ostanka u grupi A Lige nacija pola ovog seniorskog popisa rezati za iduće okupljanje u 11. mjesecu.
  • mlinchica
    7.3k
    Drago mi je zbog Mišića, al bojim se da je krivo vrijeme. U nešto lošijoj formi je i ako bude igrao i ne bude na razini mislim da će ga razapet.gledatelj

Niš nije krivo.
    Ovaj poziv će Miška lansirat još više.
    Jbna nepravda je tom čovjeku napravljena zadnjih nekoliko godina od strane Slavenovog prethodnika.
    Način na koji je sad ispričao kada, zašto i kako je Miške pozvan je jedino ispravno, a trebalo se dogodit i puno ranije.
    Nadam se da će pisani mediji prenijeti sve kaj je Slaven izgovorio o njemu jer je baš lijepo objasnio.

Nek se onaj u UAE srami radi svojih poteza i riječi na temu Josipa Mišića.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Kako će se tražiti glava Biliću nakon već prvog prozora. Popis smiješan, HNS lovi Segečića, nagovore ga da prebaci državljanstvo i nastupa za Hrvatsku, dečko krene dobro u sezonu pa niti pretpoziv. Nejašmić igra dvije sezone karijere, niti pretpoziv, ali zato su tu Moro i Letica.Mathiasovi Chageri

Evo ti je već tražiš. A preko Lige nacija hvataš što bolji ždrijeb za Euro inače. Uostalom tko je trebao biti pozvan po tebi da ispadne da se gradi momčad za Euro?
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Realno je i mogao Segecic umjesto Kramarica.. Ja bi i Budimira odstranio.. ostao bi mi samo Perisic od starijih.
  • Kruno
    1.7k
    Dokaz da je Bilic gospodin, za razliku od nekog
  • Carmichael
    855
    još lako za to, bolje mi je to što zazivaju Šegu koji ima 4 gola u HNL.. a kad je Beljo imao 31 gol u HNLu, govorili su da nije to za poziv.

O zazivima za Hrgovića pak ne treba ni pričat, prosječan lijevi bek HNLa, jedan Bradarić je za njega Cafu
  • Warrior
    202
    Prestara smo reprezentacija, mislim da se trebalo ici na pomladivanje. Stojkovic je zasluzio vise od Misica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.