• ElDorado
    14.4k
    ma glupo. Jovičević je crnogorac podrijetlom, ali stvarno nema veze. Iako ne znam da li on doista ima kvalitete za Dinamo. Bojim se da ponovno ne uđemo u neki ciklus smjena onda jer nam opet nitko neće valjati. Kaj se Kove tiče sve mogu prihvatiti ali u njegovoj igri jednostavno nema nikakvih pomaka i ispravljanja očitih problema koje smo prošle sezone imali i sad su još naglašeniji (prije svega u defenzivnoj igri cijele momčadi). Vjerojatno si upućenij ali očita je i nervoza gotovo svih igrača, pa mi se čini da je on i pomalo izgubio svlačionicu, tj. autoritet. Igrači kao da ga ne sljede.
    I ono kaj sam već napisao: Boban je lik koji želi ozbiljne pomake u kvaliteti igre, a toga nema i bojim se da Kova to ne može isporučiti.
  • Zg123
    4.6k
    Kovacevicev najveci problem po meni je sto on nije alfa niti lider. Simpatican je lik, skroman i to sve ali ja ne vidim scenarij u kojem on udara sakom u stol i vodi grupu od skoro 30 ljudi ukljucujuci i strucni stozer. I pritom ne mislim da mora biti neki agresivac ili nesto vec da ima ocito nedostatak karizme, a otezava i cinjenica da covjek ne prica engleski a imamo puno stranih igraca s kojima onda ne znam kako gradi bilo kakav odnos? Njemu Boban ulazi nakon svake krize u svlacionicu i drzi je na okupu, mislim da bi bio epski raspad sistema da to Boban ne radi.
  • Dzoni
    8.1k

Jovičević ima neku pozadinu u Španjolskoj, pa bi to bilo vjerovatno jedno od najboljih rješenja koje se nudi
    nervoza gotovo svih igračaElDorado

Primjetio sam kod Stojkovića da malo malo ima neka nervozna lupanja po stativi, lopti itd.
  • BBB Mataa998
    2.9k
    pa i od Domingueza na stoperu…Kvasina
    Rekao bih da je i tu negdje sa McKennom. Iz nekog razloga se na njega gleda kao nekog nezamjenjivog a cinjenice su da nije space shuttle za ostale nase stopere.
  • don
    21.6k
    Veća konkurencija ne znači i veća kvalitetavjeko1701

ne znači, ali mi je uz konkurenciju i kvaliteta dosta veća.

Igra više mladih koji možda nisu imena ali vrlo lako pokažu kroz koji mjesec da nisu ništa lošiji od nekih agencijskih igrača koji obično popunjavaju rostere ekipa.vjeko1701

igra iz razloga jer klubovi nemaju nikakvih ambicija i moraju prodavati nekoga. Igralo je i nama prije u LP dosta više mladih nego danas, ali zna se iz kojih razloga.

Trenutni HNL nit je najslabiji ikada nit najjačivjeko1701

nisan ni reka da je jedno od toga dvoje, ali mislim da se ponovno vraćamo u ono vrime kad je liga bila završena u prvom misecu sa 15-20 bodova prednosti. Za razliku od zadnjih sezona kad su nas stisli sa svih strana.

O zanimljivosti i kvaliteti lige ti govore i stadioni i njihova posjećenost. Sram me i pisati brojke. Hajduku posli ulaska u europu nakon pun k godina dođe 14k ljudi protiv Lokomotive, prošlih sezona sa istim protivnikom ih je bilo po 25k. Ne moram ni ići daleko, dobar primjer ti je i Dinamo kad smo svi mislili da smo se vratili na stadion, kako nećemo padat ispod 10k i evo nas. To je još jedan razlog mog mišljenja o padu kvalitete lige, sve se to broji i spada pod to.
  • vjeko1701
    29.3k
    A kolko klubova je inače imalo ambicija? Jedino se izgubio Osijek u borbi za vrh a tamo ionako nisu već 3 godine. Svi ostali klubovi izuzev Rijeke i Hajduka, jedina ambicija im je ostati u ligi u prodati igrače da oopune budžet i to je tako uvijek. Tu malo iskače Varaždin sa sramežljivim pričama o europi.
  • d-Zg
    16
    Samo da ne upadnemo u vrtlog svega i svačega kao dolje na jugu. Dapače, svaka kritika je uvijek dobrodošla i potrebna, ali ne vjerujem da svi u klubu ne žele bolje. Vjerujem da bi svatko od nas, da je na mjestu Kove radio najbolje što zna i može s kadrom koji ima. Slažem se i s time da moraš biti dobar vozač da bi vozio Ferrarija, jer u suprotnom završiš u stupu, a opet, kada si i previše siguran i sebe opet možeš završiti u stupu.

Ono što je meni jedan paradoks, zapad psuje, fućka i negoduje, a sjever koji je spada u onu "grubu" ekipu, daje podršku i vjetar u leđa.
    Da, kritika svakako, ali podrška je uvijek bitna, zastava uvijek u zraku, i kada se pobjeđuje i kada se gubi.

Veseli me da je i liga malo porasla u odnosu na prethodnih par godina, jer to može biti samo bolje i za dinamo, jer nema opuštanja i ne smije ga biti, a isto tako nekada treba započeti i s prinovama i klincima, jer trening je jedno, utakmice kupa drugo, no prvenstvo i Europa je ono gdje se kališ i vidiš gdje si.

Mnogi spominju proces i on mora proći, a onda se nadati da će se to i održavati u kontinuitetu, neovisno o trenerima i igračima.
  • don
    21.6k
    pa evo gore san ti napisa, 5 klubova se borilo za europu, 3 za prvaka, (čak ako me sjećanje dobro služi i Osijek se bia priključio borbi na neko vrime) 2 za ostanak.
  • Olmic
    5.9k
    pa mi se čini da je on i pomalo izgubio svlačionicu, tj. autoritet.ElDorado

Sjecam se na zimskom clanskom danu da je njemu znacilo nakon Istre kaj su si igraci izjebali mater medusobno, da se to nije dogodilo da bi smjenio Kovu. Sad sumnjam da si igraci jebu mater sto znaci da….
  • vjeko1701
    29.3k
    Samo zato jer se na papiru više klubova bori za nešto, ne znači da su su sezonu ušli s ambicijama za to. Možda će se ove 6 klubova boriti za europu kad se malo razjasni situacija. Odigrano je tek 6 nepunih kola. Uspoređuješ krajnji ishod drugih sezona sa samim početkom ove sezone. Vrati se na početak tih sezona pa vidi s kakvim trasnferima i ambicijama je tko ulazio.
  • austrijanac
    13.7k
    Igrači kao da ga ne sljede.ElDorado

To je jedan od glavnih razloga po meni za katastrofalnu duel igru i ostalo.

Ali zivi bili pa vidjeli, ja ga ne vidim jos dugo ovdje, pogotovo radi ove tvoje recenice.
  • don
    21.6k
    daj Bože. Ali mišljenje je temeljeno na prošloj sezoni i početkom ove.
  • vjeko1701
    29.3k
    A vidjet će se. Kažem, da, nema baš nekih imena ali meni se dosta sviđa nogomet kakav se zasad igra, posebno kod trenutnih top 6 ekipa na tablici. Vidjet ćemo i Slaven pod Čabrajom.

Od Rudeša i Gorice ne očekujem ništa osim grčevite borbe za opstanak a od Lokomotive ništa dok god drže Jelavića.
  • hardek
    12.6k
    Ljudi, Miha Zajc u ovoj sezoni osvaja 1,7 duela po utakmici sa 25% uspješnosti. Pitanje za trenera je, zašto se Mihu Zajca forsira da igra ozljeđen, i šta točno dobivamo sa igračem u vezi koji osvaja svaki 4. duel.

Ima jedna stvar koja malo maskira taj problem duela, a to je što mi ove jako puno prekršaja po utakmici. U utakmici s Goricom imali smo 20 prekršaja, to je 20 izgubljenih duela. Zadnje dvije sezone imali smo oko 11 prekršaja po utakmici, ove sezone smo na 15.
  • vjeko1701
    29.3k
    Da budemo do kraja fer, od tih 20 bi rekao da je barem 3-4 bilo bezveze dosuđeno. Al generalna statistika stoji, radimo više faulova, al bi rekao da dosta njih proizlazi iz loše dodane lopte ili lošeg pokušaja driblinga di onda gubimo posjed pa u borbi za reposjed radimo faul.

Opet smo raštimani, baš dosta promašujemo dosta lagane pasove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.