• deda
    48.2k
    Je tak bi mi sve stalno mijenjali. Trenere, igrače, SD, predsjednike. Za pet godina izredamo svo stanovništvo Hrvatske prema forumašima. Ljudi jednostavno odbijaju vjerovati u proces na njihovu žalost.
  • podravskimodrikibicPMK
    473
    to kaj se pričalo prije kolko već nije realno nego je realno ovo trenutno, Šivalec ima kvalitetu za biti dio kadra prve ekipe, posebno na krilima di smo uvjerljivo najslabiji.

A ovo
    tako brzo se ne upada u kvartovsku ekipu na terminuskener
    je teška mitomanija jer pričamo o igraču sa dobrim brojem minuta u prvoj ligi

Ako pričamo o Šivalec/Nsoki usporedbi, meni je skroz logično da to (tvoje) napisano puno prije vrijedi za ovog drugog

I još jedna bitna stvar, ja Šivalca zagovaram i spominjem kao dio kadra prve momčadi, drugim riječima prvu drugu zamjenu, ne ko startera

Palo mi je na pamet da bi bilo dobro još neke iz druge ekipe pozvati za kup ali sa se sjetil da imaju gust kadar zbog onog turnira kaj igraju gore tak da vjerojatno ipak ne

ukratko-Nsoki nije prijavljen za EL
  • dmil
    1.6k
    znaci idemo u EL s Orsicem i Hoxhom na krilima, odlicno

a Nsokija guramo u vezni red gdje jos imamo 6 igraca uz njega za tri pozicije i trenera koji ne voli rotirat, vec vidim da ce to biti odlicna ideja i dat mu pravi poticaj za razvoj
  • badjibadara
    10.6k
    Nakon odlaska Zebića, ozljeda Orlića, nadam se da nije ozbiljna.

D2 ostaje bez dva braniča u par dana.
  • joesimunic
    587
    ma sve 5, ali možda zadnjih 15-20 minuta za nagradu i dodatan motiv nije loše bar po meni
  • Dzoni
    8.1k
    Nisam gledao ga danas. Dobro stvarno igra, ali nemojte overhajpati klince. Dajte im prostor da se razvijaju u toj B ekipi i neće ih nitko zaboraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet