• Roky
    212
    u kupu bi ga probo naravno onda ga vodit u Osijek
  • njurci10
    672
    a nemoj me taj. Izgleda ko kadet,
    Nek se tali u 2. Pa nagodinu pogledati...
  • plavizg
    116

Meni izgleda da je trenutno u boljoj formi od oba nasa lijeva krila, a i nije da nema prvoligaskog iskustva
  • NB86
    17.7k
    Pricalo se za kustosiju da napada prvu ligu ? Ne znam koliko je istina u svakom slucaju vesele rezultati b momcadi zasad, mogli bi bas ogromne benefite imat od nje
  • dmil
    1.6k
    kakav Sivalec u prvoj postavi, uozbiljite se
  • Facke
    8.8k

Bolje mladi i gladni Sivalec nek da nam igraju Hoxha, Orsic i Lisica od terih nemame nikakve koristi trenutne.
    Mali bi trenutne 3 pot bole odigral nek oni.
  • ElDorado
    14.3k
    Mali ima cojones za razliku od ….jelte
  • rokikaciga
    18k
    Kak bi rekao najveci ikada "I do not want good players. I want players with passion". Dzabe i Ronaldinho ako igra preko kurca.
  • joesimunic
    587
    Ja bi ga nagradio sad u kupu možda.
  • crophantom
    7.4k
    odigrao je 3 utakmice u tjedan dana, zakaj sad forsirati u 4. U 10 dana, pa da odigra nesto losije i padne mu samopouzdanje.

Nema potrebe, nek samo tak nastavi u B ekipi pa ce biti vremena za nagrade
  • dmil
    1.6k
    pa valjda je Nsoki prvi po hijerarhiji
  • podravskimodrikibicPMK
    473
    po? Plaćenoj odšteti, iskustvu u našoj ligi, tome da se ne vraća iz nespremnosti da odiga seniorsku utakmicu?

Na kraju krajeva prema najavama Nsoki se ne gleda ko krilo, odgovor ne samo tebi nego i zadnjem postavljaču pitanja za Q&A podkasta
  • Makedonion
    361
    Sivalec je super potencijal. Ali mislim da bi trebao barem 10-15 utakmica odigrati u ovoj konstanti da bi ga se zvalo u prvu momcad. Zasad cini razliku u drugoj ligi, pitanje je samo jel to znanje ili forma.
  • VolimDinamoOo
    654
    svaka cast Sivalecu, ali u kupu ocekujem Nsokia i Almenu... A sto je s onim Urugvajcem? jel on u B ili A timu
  • skener
    9.5k
    Šivalec je prije doslovno 7 dana bio proglašavan najvećim razočaranjem, totalnim promašajem itd.
    Danas ga se već gura u prvu momčad

Dobro ljudi kaj vam je, pa tako brzo se ne upada u kvartovsku ekipu na terminu, a ne u prvu momčad Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet