• Dinaminjo
    2.5k
    Svi idu na Orsica 110%.

Kao na divljem zapadu, svi se zele dokazati protiv najslavinijih
  • Fan
    2.7k
    lijepo što si prošao Sofu po statistici, a jesi li pogledao koju njegovu utakmicu? Prođi slobodno po temi, jednostavno je vidjet (ne)zadovoljstvo ljudi, i to onih kojima je Orša IKONA Dinama.
    A možeš si prevrtiti i snimke tih 85 odigranih minuta pa vidjet sve njegove pogreške i koliko je čovjek pao od svog odlaska iz Dinama.
    A kad si i spomenuo tih 85 minuta, šokiran sam bio da toliko lošeg može stat u tako malo vremena.
    S druge strane, njemu bih dao više kredita nego Hoxhi recimo, možda neke stvari sjednu na svoje mjesto, možda se digne ponešto u formi i dobije natrag samopouzdanje... sve je to sad nažalost u sferi "možda" jer trenutno od njega nemamo rezultate.
    Ja bih naravno da na lijevom krilu imamo gotovog igrača, u formi, koji će napravit neki potez, dat neki assist, gol, a ne igrača bez doprinosa tak da jbg.
  • Crni86
    24.2k
    A sad i vi zajebavate. Jucer kad je uso lijevo je bio solidan. Nije njegov problem sta ga se gura na desno krilo.
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Pogledao sam svaku minutu, tako da naravno da jesam. Zato mi i nije jasna kolektivna paljba po njemu. Pljuje se i sere kao da se svaka lopta odbije od njega 15ak metara, kao da svaki posijed izgubi i kao da je najsporiji igrac na terenu.

Daleko od toga da je u bajnoj formi. Ali osim sto je fulao onaj zicer i slozio mrtvaca Istri, ne vidim neku katastrofu. A treba uzet u obzir na sto nam lici opcenito ekipa, te da trener cini sve u svojoj moci kako Orsic ne bi usao u formu (bez namjere naravno).

Statistiku navodim ne zato sto nogomet pratim preko sofascorea, nego zato sto svoj subjektivni dojam pokusavam potvedit statistikom. A taj je da je bar u HNLu u svakoj tekmi slozio zicer za suigrace. Uglavnom dol je igra bila u raspadnutom stanju sa malom minutazom. Pa mi vec zato nije jasno kako je on tako katastrofalan kako ga neki predstavljaju.

Al zato mi slobodno daj jos neke primjere, kad ih ima toliko puno, umjesto da mi predbacujes da ne gledam tekme samo jer dodatno argumentiram sa statistickim podacima.

Inace me zanima kako je tako spor ako je izmjereno trcak 35 kmh?

Greska je bila da se gura Hoxha. Da je startao Orsic svaku, bar u HNLu onda bi sada mozda i bio u nekoj formi. Ovako imamo uvijek bezkorisnog Hoxhu i demoliranog Orsica.
  • CastAway1986
    6.5k
    jbg kad su se Kangi mogle pravdat stative mogu i legendi kluba "skoro asistencije" :sweat:
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Prva situacija:
    Igrac A kreira sansu za igraca B. Igrac B fula.

Druga situacija:
    Igrac A fula priliku.

Znaci u oba slucaja igrac A ima jednaku krivicu?
  • CastAway1986
    6.5k
    ja sam na strani Orše i smatram da ce isporuciti svoje , toliko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions