• Makedonion
    358
    Kad netko raskine ugovor da bi dosao u Dinamo, onda znas da mu je do igre. Naigraj se Luka, dobrodosao.
  • Droljo
    31.7k
    Zadnji post od prije 3 godine sve govori. Kako se klub opraštao od luke. Mislite da bi toliko objava sa takvim biranim riječima bilo da se ivanušec ponašao kako se priča ovod i baš toliko forsao odlazak? Samo jedna stranica u nazad i pogledajte.
  • Time
    1.8k
    Gledam sad reprizu Nizozemska-Hrvatska Liga nacija 2023,kako je Ivanušec odigrao tu utakmicu uff...ajmo Lukaa imaš ti to u sebi
  • Dudu
    3.5k
    Po meni jedino smisla ima da igra lijevo krilo.

Skupa sa Stojkovicem ne moze, jer nijedan nije dovoljno defanzivno odgovoran, da ulazi kao zamjena za zadnjih 15 minuta bi bio debakl za njega.
  • Matija1711
    47
    Slazem se potpuno ne znam kaj eksperimentiraju s osmicama on to nemre igrat
  • El Madrigal
    958

Odograo odlično i to kao lijevo krilo.
  • ElDorado
    14.3k
    On mora u EL ligi igrat lijevo krilo jer od H&O nemas kaj ocekivati
  • Zg123
    4.6k
    Dzabe sve kad je struka utuvila u glavu da mora igrati na 8ici, isto ko i slucaj Vidovic. Vidjet cemo koliko ce im trebat da shvate da Ivanusec u vezi nema sta raditi
  • Fan
    2.7k
    Ne bi bilo problema da igra osmicu da mi imamo pravu šesticu usmjerenu na obranu. Ali nemamo. I tu priča završava.
  • vjeko1701
    29.3k
    Može igrati u vezi umjesto Stojkovića, sa njim teško barem u ozbiljnim utakmicama. Al nitko mi ne može reći da vezni red Kravtsov-Mišić-Ivanušec ne može odigrati ozbiljnu utakmicu.
  • fakin
    6.1k
    Koja osoba je utvrdila da on mora igrati 8 kao i vidovic? Boban? Capellas? Kelava? Kovacevic?
    Ono potpuno krive i nerazumne odluke pa me zanima tko ih donosi
  • Roky
    210
    Sto je najbolje Ivanusec je dobar na 8 samo defanzivu mora popravit
  • M94
    2.9k

ako je dosad nije popravio neće nikad.
    ne može igrat 8 uz još jednog koji je slab u duelu nikako, pogotovo u europi. Krilo ili može odmarat Stojkovića.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.