• Hnlovac
    7.8k
    Ja se slažem s dedom. Pun mi je k prosječnog staža trenera od 7,8 mjeseci. Ako ispadne da je Kova bio velika greška , nek pojedemo govno i ostavimo ga do kraja sezone pa ce uprava ipak malo više naučiti na svojoj koži, i imati više vremena da aktivno potraži ne zamjenu, nego skroz novo lice od kojeg očekuje bar 2 stabilne sezone
  • ElDorado
    14.3k
    Kova je odradio svoj dio. Ne može ovu momčad dignuti na višu razinu. Vrti se u krug, zaglavio je u nekim svojim rutinama, zabludama i limitima. Jucerasnja tekma za mene osobno je neka prekretnica kad sam prvi put osjetio da s njim ne moze bolje i da tu buducnosti nema. Samo moje misljenje
  • mrgud
    926
    Samo koliko love nas je koštao i koliko će nas još koštati taj potez.Uvjeren sam da je bio na klupi neki španjolski trener da bi lagano prošli Viking jer ova ekipa nije niti na 60 % svojih mogučnosti
  • Facke
    8.8k

Si pogledaj pa bus na svoja vuha cul
  • Progressive overload
    496
    Nitko ne želi mijenjati trenera jer mu se mijenja svaka 3 mjeseca, nego zato kaj nema napretka ili je spor. Tovari su forsirali kontinuitet sa Gattusom samo radi kontinuiteta. Kakvog to smisla ima?
  • Hnlovac
    7.8k
    i dobro, bar se meni čini da su i oni jednom za svagda naučili da nikad više ne dovode takve glasne likove čija se trenerska karijera batira na prijašnjoj igračkoj
  • Crni86
    24.2k
    bolje ne. Zivjet cu u zabludi rade. Dovoljno sam zivaca jucer izgubio.

Porazavajuce.
  • ElDorado
    14.3k
    Primjer trenera koji je iz momcadi izvukao maksimum je onaj neki Španjolac koji je bio u Pafosu i igrao LP
  • hb1
    877
    Prošle godine kad smo svi poludili nakon Istre i zazivali smjenu, Boban je spasio sezonu na način da ga je ostavio i pustio da radi, tad mi nismo bili u pravu, ali tada nismo imali uzorak od godinu dana, jedna činjenica tog uzorka od godinu dana je ta da su obrana i protivnički prekidi jedna od najboljih stvari prošlosezonskog Dinama, a ove sezone su katastrofalni. Znam, ne kroje sliku obrane samo zadnja 4 nego i krateri po terenu koji ostaju u 433 kad si stalno gore, ali opet nam zadnja 4 nisu ni 50% od prošle sezone, jednostavno ne može biti do igrača, previše bi bilo da je stvarno problem u svakom od njih.
  • Progressive overload
    496
    Jel mi pričamo o kontinuitetu ili imenu? O kontinuitetu lošeg trenera bez obzira kako se on zvao i jel bio igrač ili nije.
  • Frizura Robija M
    943
    Ako ćemo prema iskustvu, ispada da prije ili kasnije niti jedan trener nije za dinamo. Jedino je Bjelica u prvom mandatu imao luksuz da je potjeran na nekom svom recimo vrhuncu (ali sudbina je htjela da je to zbog nekih drugih izvanrednih okolnosti). Očito je idealno da svaki trener traje jednu polusezonu pa nogom u dupe prije nego dobije priliku ući u krizu.
  • DiddyGuela
    6.8k

Bjelica i Vaha jedini su u Dinamo dosli sa iskustvom vođenja kluba u LP. I to znaci puno ako cemo pricati o iskustvu pa i o renomeu kod navijaca. Nije isto kada ti dođe netko takav ili kada ti dođe nekakav HNL trener sa pricama o nekakvom iskoraku u Europi.

Dinamo ako zeli dugorocno graditi rezultat u Europi mora angazirat trenera koji u najmanju ruku ima iskustvo treniranja na tom nivou.

Sve ostalo je wishful thinking.

Usput receno i jedan i drugi su dobili nogu kada su postali vece zvijezde od samog Z.M. sto im ovaj nikako nije mogao oprostiti.
  • badjibadara
    10.6k
    Izgubimo od Vikinga - pizdimo.
    Neriješeno u Puli - pizdimo.
    Dobijemo Goricu - pizdimo.

Zaključak - kakav god da je ishod - pizdimo.

Stavimo sa strane što je po TM ukupna vrijednost te tri ekipe 62,29M EUR, a Dinama 71,05M.
  • Nogo
    12.9k

59 godina od najvećeg uspjeha hrvatskog klupskog nogometa

U četvrtfinalu je pao Juventus, u polufinalu Eintracht, u finalu Leeds United - a Slaven Zambata, kapetan zlatne generacije Dinama, upravo je na današnji dan, 6. rujna 1967. godine, na prepunom Elland Roadu podigao legendarni pehar Kupa velesajamskih gradova!

Koju godinu kasnije, Kup velesajamskih gradova prerastao je u Kup UEFA pa u UEFA Europa ligu u kojoj se natječemo i ove sezone, a trofej iz 1967. do danas je ostao jedini europski trofej Dinama i hrvatskog nogometa.
  • crophantom
    7.4k
    ko zabija gol u finalu da pripisno proslavimo 60 godina?

Ja kažem Mišić desnom s 35 metara u suprotne rašlje, spušta štucne i govori Bobanu sad sam ja glavni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.