• Mr Anderson
    21.9k
    Znači, prepoznao si se.
  • vjeko1701
    29.3k
    pripazi malo na rjecnik il ces popit ban. Ovo ti je zadnje upozorenjeSveznalica86

A ti si točno tko da drugima prijetiš banom i daješ zadnja upozorenja?
  • Big Daddy
    1.9k
    Hahah koji lik, eto bas ocekujem da Boban cita ovdje moje ili nase upise. Ovo je forum di pisemo svoja misljenja, ako ti se ne svidja, zaobidji decec.
  • Big Daddy
    1.9k
    Covjek se zajebavao, ironija, ali istina je da poneki ovdje vrijedjaju i jos posljedica nema.
  • vjeko1701
    29.3k
    Posljedice odlučuje administracija i moderatura a ako nama prekipi letit će malo veći broj profila. Sve se prati i sve se lagano akumulira svima vama.
  • don
    21.6k
    slažem se da nema smisla svaku utakmicu ponavljati iste postove u ovoj temi. Baš nema nikakvog smisla. Ali sa druge strane klub im daje povoda za to.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Hahah koji lik, eto bas ocekujem da Boban cita ovdje moje ili nase upise. Ovo je forum di pisemo svoja misljenja, ako ti se ne svidja, zaobidji decec.Big Daddy

Normalno da ne čita, dobio bi migrenu odmah. Majstore, u zadnjih 12 sati si napisao 20-30 komentara o treneru. To nije mišljenje, to je lupanje bezveze.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Boban ako ne gleda utakmice teško može na highlightsima osjetiti ovu patetiku i nemoć. Mi smo realno Goricu trebalo zgaziti nakon 45 minuta i dat šansu mladima. Napisao sam u drugoj temi da mi sa Kovom baš ništa ne dobijemo. Niti jedan mladi igrač nije dobio priliku ,ono sitno su baš svi iskoristili i Zebić i Šunta pa ih opet nema nigdje . Nemamo igru, toliko talenta ima ali naučna fantastika mi je da će neko od njih dobiti priliku. I onda će ih se prodavat po 400 milja a da odigraju koju minutu cjena bi rasla višestruko. Govorimo da je jedini način proizvodnja igrača ,ali on definitivno nije čovjek koji može biti dio te priče . Carević nije bio sa momčadi ,ali je znao kad idu izmjene i koga će ovaj mjenjati. Da tu nema promjene ritma ili nekog iznenađenje pa je utakmicu vodio pomoćni i to i nekim trenutcima mi je izgledalo kao njih da vodi Mourinho a nas neki pomoćni koji ne zna ni imena svojim igračima ,a ni pozicije. Priča je bila da radimo formu za grupne faze ,da se to tako tempira da smo top u playoffu i grupnim fazama. Mi sad još gori nego na početku priprema. Godinu dana ,godinu dana se ništa nije promijenilo osim što je tu opet puno novih igrača. Džaba kad ih vodi ovaj lik. Ali nećemo mjenjat trenera jer je on taj. Šta je ovaj vidio u njemu bože dragi
  • austrijanac
    13.7k
    Imam osjecaj da je bivsi do kraja Rujna.
  • Big Daddy
    1.9k
    Valjda je i Boban sad skuzio da je vrag odnio šamu i kod sljedeceg kiksa, ciao
  • podrska klubu
    12

Idućeg kiksa? Prosvjetli nas koji je to fatalni kiks bio ove sezone, a da ide na direktno na ruku trenera.
    Manje trovati...
  • Big Daddy
    1.9k
    Ma eto izbacio nas je klub iz Lige perice za Ligu prvaka i igramo, kao i jucer bas fenomenalno, jaooo
    I to nije trovanje, nego cinjenice
  • Davieboy86
    1.5k
    Sve ti je jasno kada poslije pobjede vidis toliku negativu na forumu koja granici sa fizickim sukobima. Kovacevic nije trener za Dinamo i to sada i mi koji smo stajali iza njega vidimo. Priliku je dobio. Mir je dobio i bila bi tragedija da nas on vodi do kraja godine.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    pa kad se bod izvučen na jedite jade protiv Istre više ne smatra kiksom nego uspjehom ,i da smo sretni tim bodom kako je rekao i sam Kovačević,e to je najveći kiks. Raspali Thun na sreću se piše kao uspjeh , a vođenje utakmice ne postoji. Ko da Kelava sastavlja taktiku . Dobro nam došao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.