• El Madrigal
    945

Dobro, ovo je malo pregrubo i preuvelicano. Ja sam sebi rekao, dat cu mu priliku i vjerovati procesu 15 mjeseci. Sada je to prošlo i vise je nego dovoljno za zaključke. Priča kompletna je po meni dobar 3, prosjek 3,3. Ali umjesto da ide prema vrlo dobrom i odličnom, on ide prema 3,0 i 2,8. Dakle, mi nazadujemo, a ne napredujemo!
  • Zvonkec
    626
    novinar ga pita za repku ko bi mogo bit na pozivu on nema pojma je kotarski reprezentativac priča o svjetskom, dobro da livija nije nabrojo, pa onda malo nebi se štel mešati,čim krene nekaj krivo on je u panici, nezna rečenicu složit a da nije floskula. Nažalost nije to to kad smo kretali prošle godine svi smo pričali da idu mladi, da bumo gazili tempom po hnl-u, nakon godinu dana I 3 priprema nas pretrčavaju I thun i viking i istra i gorica
  • Big Daddy
    1.9k
    Da se ekipa sama skupila i napravila taktiku za tekmu, Gorici bi utrpali 3 laka komada.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Pogotovo ti koji si bio oslobođen tjelesnog u školi.
  • Big Daddy
    1.9k
    Kako su mi duhovit, to je strasno, jel to neka nova fora :lol:
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Očaj od utakmice. Samo na sreću osvojili tri boda... Mislim i dalje je problem što nemamo zamjensku šesticu/imamo samo dva defanzivni odgovorna vezna, ali ova ekipa bi i pod jedva iznadprosječnim modernim trenerom uništila HNL i pružila konkurentne utakmice u Europi. Ovako samo čekamo dan kad će ovaj otići jer čovjek doslovno odbija učiti iz svojih grešaka, iako mu svi dajemo milion šansi...
  • Big Daddy
    1.9k
    Fascinatno je da Dinamo igra sve lošije i igrači koji su bili u formi, to više nisu., treneru, hvala i dovidjenja.
  • Klenx
    11.7k
    Mene kod ovog Dinama brine nešto puno dublje. Fascinantno mi je koliko malo treba da ova momčad izgubi svaki pobjednički i ozbiljan gard i vjeru u sebe, i to protiv poluamaterskih protivnika.
    Da je ona prečka ili Brodićev zicer bio gol siguran sam da bi oni do kraja bili bliže pobjedi nego mi.

Baš smo upali u neku mentalnu rupu.
    Danas i u Puli prošli tjedan ako nešto ne ide kako smo isplanirali od starta lopta odjednom bježi, svi nabadaju, nitko ne želi primiti loptu pod pritiskom, najjednostavnija dodavanja se šalju u aut, svi nervozni i mašu jedni na druge.

Kakvu poruku šalješ igračima kad usred utakmice koja ti klizi iz ruku počneš raditi tako nelogične izmjene i u panici šaltati pozicije kao danas?
    Oni to vide, osjete paniku s klupe i onda se ta panika prelije na travnjak.
    Pa imamo nabijačinu i bezvezna ispucavanja lopti protiv jedne Gorice kao da se branimo protiv Barcelone.
    Emocionalna stabilnost ove momčadi je na razini kuće od karata, a s ovakvim vođenjem na klupi ne vidim tko bi je i kako trebao izgraditi.
    Rezultat trenutno maskira problem, ali problem nikud nije otišao i naplatit će nam se čim krene ozbiljniji ritam i bojim se da ćemo opet imati dejavu prošle jeseni.
    Samo će Betis, Celta i Lille biti Sunderland, Leverkusen i Rennes.
  • Makedonion
    350
    ma znam da je pregrubo. Mozda sam malo previse ljut na kaj licimo, ali uzeo sam u obzir ovo kaj ekipa pise da ne prica engleski, da je procitan ko knjiga (toliko da ga Carevic nadmudruje s Goricom), da u Europi i dalje nije nista napravio, da mu igraci izgledaju ko sonje, da nema autoritet koliko mi svi mislimo da bi trebao imati...

I ja sam cijelo vrijeme navijao za to da ga se ne tjera nakon prve krize, al cini mi se da gubi konce..
  • Dinamouberalles
    310
    Stvarno se preseravate , skoro zadnjih 30 utakmica nije izgubio u HNL a pise se o njemu kao da je ne znam sto . Nije vrhunski trener al malo se opustite.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.