• El Madrigal
    949

Dobro, ovo je malo pregrubo i preuvelicano. Ja sam sebi rekao, dat cu mu priliku i vjerovati procesu 15 mjeseci. Sada je to prošlo i vise je nego dovoljno za zaključke. Priča kompletna je po meni dobar 3, prosjek 3,3. Ali umjesto da ide prema vrlo dobrom i odličnom, on ide prema 3,0 i 2,8. Dakle, mi nazadujemo, a ne napredujemo!
  • Zvonkec
    627
    novinar ga pita za repku ko bi mogo bit na pozivu on nema pojma je kotarski reprezentativac priča o svjetskom, dobro da livija nije nabrojo, pa onda malo nebi se štel mešati,čim krene nekaj krivo on je u panici, nezna rečenicu složit a da nije floskula. Nažalost nije to to kad smo kretali prošle godine svi smo pričali da idu mladi, da bumo gazili tempom po hnl-u, nakon godinu dana I 3 priprema nas pretrčavaju I thun i viking i istra i gorica
  • Big Daddy
    1.9k
    Da se ekipa sama skupila i napravila taktiku za tekmu, Gorici bi utrpali 3 laka komada.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Pogotovo ti koji si bio oslobođen tjelesnog u školi.
  • Big Daddy
    1.9k
    Kako su mi duhovit, to je strasno, jel to neka nova fora :lol:
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Očaj od utakmice. Samo na sreću osvojili tri boda... Mislim i dalje je problem što nemamo zamjensku šesticu/imamo samo dva defanzivni odgovorna vezna, ali ova ekipa bi i pod jedva iznadprosječnim modernim trenerom uništila HNL i pružila konkurentne utakmice u Europi. Ovako samo čekamo dan kad će ovaj otići jer čovjek doslovno odbija učiti iz svojih grešaka, iako mu svi dajemo milion šansi...
  • Big Daddy
    1.9k
    Fascinatno je da Dinamo igra sve lošije i igrači koji su bili u formi, to više nisu., treneru, hvala i dovidjenja.
  • Klenx
    11.7k
    Mene kod ovog Dinama brine nešto puno dublje. Fascinantno mi je koliko malo treba da ova momčad izgubi svaki pobjednički i ozbiljan gard i vjeru u sebe, i to protiv poluamaterskih protivnika.
    Da je ona prečka ili Brodićev zicer bio gol siguran sam da bi oni do kraja bili bliže pobjedi nego mi.

Baš smo upali u neku mentalnu rupu.
    Danas i u Puli prošli tjedan ako nešto ne ide kako smo isplanirali od starta lopta odjednom bježi, svi nabadaju, nitko ne želi primiti loptu pod pritiskom, najjednostavnija dodavanja se šalju u aut, svi nervozni i mašu jedni na druge.

Kakvu poruku šalješ igračima kad usred utakmice koja ti klizi iz ruku počneš raditi tako nelogične izmjene i u panici šaltati pozicije kao danas?
    Oni to vide, osjete paniku s klupe i onda se ta panika prelije na travnjak.
    Pa imamo nabijačinu i bezvezna ispucavanja lopti protiv jedne Gorice kao da se branimo protiv Barcelone.
    Emocionalna stabilnost ove momčadi je na razini kuće od karata, a s ovakvim vođenjem na klupi ne vidim tko bi je i kako trebao izgraditi.
    Rezultat trenutno maskira problem, ali problem nikud nije otišao i naplatit će nam se čim krene ozbiljniji ritam i bojim se da ćemo opet imati dejavu prošle jeseni.
    Samo će Betis, Celta i Lille biti Sunderland, Leverkusen i Rennes.
  • Makedonion
    351
    ma znam da je pregrubo. Mozda sam malo previse ljut na kaj licimo, ali uzeo sam u obzir ovo kaj ekipa pise da ne prica engleski, da je procitan ko knjiga (toliko da ga Carevic nadmudruje s Goricom), da u Europi i dalje nije nista napravio, da mu igraci izgledaju ko sonje, da nema autoritet koliko mi svi mislimo da bi trebao imati...

I ja sam cijelo vrijeme navijao za to da ga se ne tjera nakon prve krize, al cini mi se da gubi konce..
  • Dinamouberalles
    312
    Stvarno se preseravate , skoro zadnjih 30 utakmica nije izgubio u HNL a pise se o njemu kao da je ne znam sto . Nije vrhunski trener al malo se opustite.
  • El Madrigal
    949

Želimo napredak, a ne stagnaciju. Osobito u Europi? Imamo li to zasada? Nemamo
  • Crni86
    24.1k
    Fascinantno mi je koliko malo treba da ova momčad izgubi svaki pobjednički i ozbiljan gard i vjeru u sebe, i to protiv poluamaterskih protivnika.Klenx

Ovo. Ja sam o tome pisao vec poslije Istre. Svaki puta kada smo mi pod nekakvim pritiskom, negativom ili necim trecim mi pucamo kao kokice.

Lako je vjerovat u ideje, ideale kada je sve savrseno kao sto je u toj ekipi bilo zadnjih 6 mjeseci pa su cvijetale ruze. Prave momcadi i lideri se poznaju na muci. Mi konstantno na tom testu padamo.

Pisao sam vec poslije Vikinga u gostima, meni je djelovalo kao da igraci ne vjeruju u plan koji imaju s trenerom. Nakon zadnje dvije utakmice gotovo sam uvjeren da Kovacevic ne kontrolira svlacionicu jer ove zadnje dvije utakmice s pristupom su pisanje po Dinamu i njemu kao treneru. Bez zajednickog cilja i bez zajednicke vjere u taj cilj sve je uzaludno. A upravo to ovoj momcadi fali i zato izgledamo kao splaseni misevi i bolikurcinski setaci u odlucujucim trenutcima pojedinih utakmica.
  • Crni86
    24.1k
    Zasto Almena na klupi kada nije bio ni na zagrijavanju u ni jednom trenutku?!?! Ocito nije spreman?

A spremnog Topica guramo na tribinu, pa nam onda desno krilo igra Orsic?

Mislim danas je toliko gluposti napravio da mene jednostavno boli glava. Razmisljam da li se sjecam neke losje odvodene utakmice od ove ako se jos k tome uzme u obzir i jacina protivnika. Ovo je u rangu one prevare Ivajla Peteva.
  • vjeko1701
    29.2k
    Još jedna loša sezona u Europi i mi ćemo si srušiti koeficijent a onda će biti puno teži put do LPmrgud

Trenutno branimo 7.000 kaj gubimo dogodine, prošle sezone smo osvojili 7.500, ako ovu ponovimo isto, dižemo koeficijent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.