• CastAway1986
    6.5k
    Solidno za pocetak ,ali daleko je to još od Mišića!
  • M94
    2.9k
    Rus ko tenk. Dobar je.
  • Thor
    3.9k
    Decko je danas bio dobar. Puna i potpuna zamjena za Misketa. Jako sam zadovoljan za tu zapravo prvu cijelu tekmu. Decko je pojacanje svakak. Samo napred Kirill.
  • Marley
    5.8k
    Kao da to utjece da ce netko vidjet jel netko valja ili ne.rokikaciga

@rokikaciga a pogotovo ja, jelda :sweat:

Moj komentar je bio napisan kao sala, malo na vlastiti racun, ali nije shvaceno, nema veze.

Anyways... Od mene zasad veliki lajk za maloga. Pozitivno iznenadjenje s obzirom da nikad prije nisam cula za njega dok nije dosao.
  • rokikaciga
    18k
    Ma nije to cak ni tebe islo :smile:
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    svaka čast onom ko je čuo za njega prije ,nisi jedina vjeruj
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Bio je malo rezeviran s udarcima. Vidjeli smo na highligtsima da i to zna, ali i to je dio prilagodbe. Kad se opusti i spremi do kraja bit ce ono sto nam je falilo - zamjena za Misica i dodatna takticka varijanta u EL.
  • Orc123
    17.1k
    Prestanite traziti Misica u drugim igracima jer ga ne mozemo dovesti, pogotovo ne za 0 eura i da bude zamjena Misicu! Takvog igraca se ne moze dovesti. Jedan Bennacer nije davao takav ritam ekipi kakav daje Misic jer je Miske jednostavno se stopio s ovim klubom. Zna da je motor ove ekipe.....

Kiril je drugaciji tip veznjaka i ako nastavi ovako bit ce veliko pojacanje za 0 faking eura.
  • Big Daddy
    1.9k
    Mislim da ce on u paru s Misicem biti ludilo.
  • Makedonion
    358
    Kiril je dobro vodio igru. Pred kraj je malo pao, a kad je pao on, Gorica je nabila presing. Nije mi jasno da ga Kova nije mjenjao. Kad udje u ritam, bit ce super.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Borben bez lopte cime je vec upgrade na sve druge.

Tezi jednostavnim rjesenjima sto je super.
    Zna promjenit stranu.

Pokrenuo jedinz nasu akciju u 2.pol . vrijednu spomena.
    Udarac mu lijrpo obranio Josipovic.

S protekom vremena pao, izgubio na samopouzdanju dodavanja, pod zutim kartonom zivio opasno
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Sve u svemu mi djeluje dobro, ali mi se cini i malo trom.
  • Big Daddy
    1.9k
    Nije to sam tak zamijeniti kapetana, jako je to velika odgovornost, al bit ce on jako dobar i koristan.
  • Zvonkec
    627
    I za razliku od svih ostali na terenu pogotovo dok je imao snage odigrava iz prve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.