• DrRatoljub
    1.4k
    Ovo fakat nadilazi ideološke granice, ovakav oblik terorizma je nedopustiv i mora se dati do znanja da se to neće trpiti.
  • Neron53
    2.7k

Moze se skrenuti u Heinzelovu...
  • Thor
    3.9k
    Ovo je ispalo top :lol: :lol: :strong: :lol:

[img]http://Screenshot-20260904-003105-Chrome.jpg
  • mali M
    10.4k
    Moze se skrenuti u HeinzelovuNeron53

Ne može brate, možeš ako ideš od Kvatrića ravno, ali skrenuti sa Zvonimirove lijevo ne možeš...
  • puxigadjurdja
    3.2k

sve kao lijeva vlast a samo desno skretanja, a? Tomaševiću ustašo.
  • mali M
    10.4k
    Zvonimirova je jasna granica podjela na lijeve i desne... Tomica je odlučio da je tu krucijalna linija
  • puxigadjurdja
    3.2k

Kralju Dmitre Zvonimireeeeee

FB-IMG-1788502872688.jpg
  • Neron53
    2.7k

Mozes, zadnja 2 dana sam 4 puta tako skretao i prelazio u lijevicare, potpuno legalno da ne mislis da sam krsio propise :)
  • NitkoBitan
    38.6k
    Spominjalo se proslih godina samo ne znam gdje je zapelo, jedan od najlogicnijih projekata u gradu.

Tramvajska-pruga-Heinzelova-1536x1166.jpg
  • flexXy
    3.4k
    Vidim na sportskima da je dom sportova skroz stao i poskupio, ispada da ce sve faze obnove skupa kostat oko 90m eura. Suludo, mogao se napravit novi kompleks za te novce, a ne obavljat dvorana arhitekturno zapela u 70ima
  • Gelipter
    4.8k
    Kaj se prosvjeda tiče, nevjerojatno je koliko je ljevica uspjela prodati priču i narativ da samo oni imaju univerzalno pravo na prosvjede. Sramota je kaj najčešće desnica nije dovoljno ujedinjena i logistički spremna da nekaj organizira. HDZ je isto lijepo pustio spin koji su mnogi popušili da si ljevičar i jugozomboid ako odeš na prosvjed koji je usmjeren na očuvanje prirode kao elementarnog i primarnog nacionalnog interesa. Zavadi pa vladaj.

Prosvjed protiv onečišćenja Like pa onda i ostalih dijelova Hrvatske (jer ilegalnih i legalnih odlagališta sumnjivog otpada u Hrvatskoj ima na svakom koraku) organizira građanska inicijativa iz Gospića, a pridružit se može bilo tko, pa i za promociju političkih opcija - to se zove demokracija za koju su se mnogi borili.

Upravo to koliko će lijevih ili desnoj doći ovisi o tome koliko će se ustati i salonskih desničara i domoljuba kojima su puna usta hrvatstva, a ne da im se stati u zaštitu nacionalnih interesa, barem na način da jedne sunčane subote dođu na prosvjed. To me malo i podsjeća na ekipu koja ne dolazi na tekme pa nalazi 101 alibi za to.

Ovaj prosvjed ne gledam usko kao prosvjed za Liku i protiv zagađenja okoliša nego da se pokaže da se narod ipak može suprotstaviti tj. pokazati da nije potpuno apatičan glede višegodišnje i opetovane izdaje Domovine i nacionalnih interesa radi interesa pojedinaca.

Sutra prvo hrvatske zastave u ruke za prosvjed u centru Metropole pa Dinamove šalove za Maksimir!
  • fakin
    6k
    Organizatori prosvjeda su prozvali sve ljude da ponesu hrvatske zastave.

Svatko tko je sutra u Zagrebu i okolici duzan je doci na prosvjed.

Iz mosta kazu da su dobili info da ce zna se tko podmetnuti par ljudi s jugo zastavama da oblate organizatore
  • Hnlovac
    7.8k
    logično da hoće. I mnogi ce odmah požuriti da diskreditiraju prosvjed, postati slike itd

Mnogi bi se iznenadili kakav ce sastav prosvjednika sutra biti ako odaziv bude dobar
  • mali M
    10.4k
    Znaš kaj je najžalosnije, kaj sutra uopće nebi trebalo biti bitno iz koje si stranke... I to kažem kao osoba koja organski ne podnosi nesposobne ljevičare... Sutra bi trebali biti i lijevi i desni i srednji i gornji i donji..
  • NitkoBitan
    38.6k
    I mnogi ce odmah požuriti da diskreditiraju prosvjed, postati slike itdHnlovac

obi-wan-well-of-course-i-know-him-hes-me.gif

Kokice su spremne za sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal