• Netkos
    222
    Ako ne dolazi ja želim njegovo mjesto u loži. Mislim da bi to bilo fer. (Besplatno naravno)
  • Noel
    24.3k
    Boban se cvika za bodove i ode doma gledat. Doznajemo pa saznajemo.
  • The Undertaker
    10.1k
    Baš obratno, njemu je to posao za koji dobija plaću od kluba a navijaču je to zadovoljstvo za koje plati klubu i to unaprijed.
  • Ludovic IX
    12.7k
    posao mu nije da dolazi na utakmicu.. to nisi u pravu. njegov posoa je da dinamo raste kao klub iz godine u godinu i to mu se treba vrednovati na idućim izborima a ne jel bio na tekmi.
  • fakin
    6k
    Kad je Sucic zabio za 3:1 ja sam emocionalno jedva ziv ostao. Jbga to su emocije prema Dinamu. Ako mogu ja prolaziti to ne vidim zasto ne bi predsjednik kluba kako god se on zvao. Ako mu posao ugrozava zdravlje onda se ne bi trebalo baviti tim poslom.

Ja kao navijac Dinama zelim da uprava kluba bude na svakoj utakmici jer je to uprava za koju sam glasao i koju zelim u klubu. Recimo kad su bile prosle uprave njih upravo suprotno, nisam ih mogao gledati u lozi, ali ovu zato što je moja zelim i ocekujem. Sto imas vecu funkciju imas i vecu odgovornost. Ako oruzar propusti utakmicu nitko nece trepnuti jer je na dnu hijerarhije
  • Profesor Baltazar
    223
    Glupo je uopće o tome raspravljat. Od svega se uvijek traži neka senzacija i priča. Novinari nemaju o čemu pisat i onda pišu o tome da Boban nije na utakmici. Zvone je dao odgovor zašto je to tako i u tome uopće ne vidim problem. Uopće mi nije bitno da li on dolazi ili ne na utakmice. Bitnije mi da li je klub posložen, da li ima viziju i rezultate.
    A ne da li Zvone dolazi ili ne na utakmice to mi je nebitno. Bitno je da on radi u interesu kluba i donosi odluke od kojih klub ima koristi.
  • rioda
    18.3k
    Opet glupo davanje materijala kritičarima... Moglo je i bez te izjave, ionako ih nema puno, pa sad u par dana dva put stavljati u fokus to da ne dolazi na utakmice nego šeta ili se vozi autom, stvarno mi nema smisla
  • Ludovic IX
    12.7k
    još jedan koji ne razmisli o čemu piše.. koja je njegova uloga u klubu? sam je rekao da mu tekma radi stres. meni ne radi pa idem na tekmu jer me to veseli.

kom to znači da je on na svakoj tekmi? jel ga svaki put tražiš kad damo gol. mene ne zanima jel on tamo ili nije. zanima me da dinamo sutra bude bolji neg je danas
  • Paggini
    98.2k
    Kontekst je da progonimo ljude sa godišnjim koji ''biraju'' utakmice a Predsjednik nam radi to isto. Ako se dolasci budu brojali svima onda se trebaju brojati i Bobanu.The Undertaker

Poprilično ljigavo da koristiš Bobanovo dolaženje ili nedolaženje na utakmicu za svoju borbu protiv micanja prava prvokupa godišnjih 20-30% godišnjaka koji ne dolaze na utakmicu niti oslobađaju svoja mjesta.

Svaka čast stvarno, ali nakon onog znaka jednakosti valorizacije vrijeđanja Bobana i Mamića/Perasice, ovo je neki logičan slijed događaja u tom festivalu ljigavosti.
  • DerHerrKool
    1.8k
    Daj više tu utakmicu da ekipa ima barem po nečem konkretnom kenjat jer se sad već svakakve gluposti izmišljaju samo da bi se moglo kritizirat.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Ako oruzar propusti utakmicu nitko nece trepnuti jer je na dnu hijerarhijefakin

Oružar mora biti na svakoj domaćoj utakmici, predsjednik i ne baš.
  • CUCAK
    793
    eh da se u prošlosti tako revno pratilo ponašanje nekih ljudi gdje bi nam bio kraj
  • austrijanac
    13.7k
    Ni mi dobro.
  • Jurki
    27.6k
    nadovezal bi se na tvoj post sa primjerom Barisica koji je bil doslovno fikus u klubu (djelomicno zbog godina, a i uloge koju je obnasal).
    Utjecaj u hnsu - 0.
    Utjecaj na infrastrukturne probleme - 0.
    Utjecaj na sprecavanje kriminalnih radnji bivse uprave - 0. O sportskoj politici da ne govorim.
    A bio je na svakoj utakmici.
  • Ludovic IX
    12.7k
    al uvijek isti novinari, isti ljudi na zoni pišu tajve stvari.. sam traže negativnosti koje to i nisu.. sam bi bacili bombu jer nije im nešt po volji (takvima nikad nije sve po volji) i onda ne argumentiraju već stave nešto što se ne može nazvati argumentom već njihovim mišljenjem.

ja se kladim da bobanu u ugovoru ne piše da mora bit na tekmi ali mu vjerojatno piše da mora raditi za dobrobit dinama i da podlijeze raskidu ako to ne radi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.