• skener
    9.4k
    Bome pojedinci imaju visoko mišljenje o sebi kada se uspoređuju s Predsjednikom Dinama
  • rioda
    18.3k

Ma meni uopće nije bitno je li on na utakmici ili nije, zapravo draže bi mi bilo da je, ali sve u svemu manje bitno dok on snimku svake utakmice pogleda sedam puta i analizira što je dobro, a što nije.

Samo kažem nepotrebna izjava kojom se dolijeva ulje na vatru kritičarima, pogotovo nakon ispadanja iz LP. Moglo se reći, nema ga na utakmicama jer radi na transferima i sl., palo bi u zaborav za tri minute, a evo ovako se već danima piše o tome, a na društvenim mrežama kluba dominiraju komentari o tome. Nepotrebno
  • DerHerrKool
    1.8k

E šta ti je sudbina, da si ga citirao prije nego je uredio tu bedastoću.

isti ljudi na zoni pišu tajve stvari.Ludovic IX
    Bome pojedinci imaju visoko mišljenje o sebiskener

I to ljudi koji su jedni "od najvećih Dinamovaca na portalu"
  • vlatkomarkovic
    4k
    godišnjak koji plati pa ne dođe, smanjuje vrijednost te ulaznice jer ona mora biti nešto što vrijedi a ne da se uzme zato jer jebiga, netko ima par sto eura u novčaniku viška a netko ih skupla tri mjesecaLudovic IX

Ovo je jedna od najvećih gluposti koje sam ovdje pročitao. Najveća vrijednost za klub je da imaju sve godišnjake koji će prepuštati ulaznice da ih opet proda. Općenito “smanjuje vrijednost te ulaznice” šta ti to znaci? Objasni ekonomskim pojmovima…. Ja vidim samo da godišnja i obična u pravilu je samo skuplja ili ista…. Vrijedi vise, stvarno si as…. Pa s obzirom na tvoju logiku bi trebali srušiti i sponzorske loze, ako se sponzori ne pojave….

Ako je odabran demoraktski model, onda svi članovi imaju prava, i tetci, i ljudi ovdje, i zapadna, i sjeverna, i član u Australiji, i ti, i ja….. I troše svi, svatko prema svojim potrebama i mogućnostima i sudjeluju na razno razne načine, taman samo plaćali članarinu. Tako da šta će netko s godišnjom koju je pošteno platio, nije tvoja briga, niti bi trebala biti ičija briga ili prozivanje…. Ako se krene prema otjerivanju ljudi onda to vise nije demokracija….

Zbrajanje dolazaka samo da se zbraja je nešto sto granici sa zdravim razumom. Neki klubovi diljem svijeta imaju to, ali SVI jebeno SVI imaju model da se zbraja kada si pustio kartu u prodaju. I to je ok, ali to je samo da se napadne problem taj da imaš prazna mjesta, a ljudi ne mogu do karte, Dinamo taj problem nema na žalost osim na nekolicini utakmica…. Tako da u globalu argument ti je totalno promašen i ciničan prema nemaloj skupini navijača….
  • The Undertaker
    10.1k
    Oboje mu je posao ali naravno da se znaju prioriteti. Ako bude uspješan u svom osnovnom poslu, realno, može raditi što hoće. Ako bude neuspješan, džaba mu da je dolazio na svaku utakmicu.
    Nije ono toliko post o Bobanu koliko o nedosljednostima u klupskoj politici.
    Edit: Ovo je u rangu da PU Kraša ne jede čokoladu, PU Dukata ne pije mlijeko a PU Plive se liječi kod vrača. Sve se može opravdati ali da je čudno, čudno je.
  • Sajla
    23.7k
    Boban psuje novinare na članskom danu, skreće pažnju na sebe dok momčad prolazi kroz krizu.
    Završava prelazni rok, nismo ušli u LP, saga Livaković, bod u Puli. Zvone pije kavu s novinarima i govori o svom nedolasku na utakmice pa to postaje glavna tema.

Riječima Kurta Cobaina:
    I wish I was like you
    Easily amused
    Find my nest of salt
    Everything is my fault
    I'll take all the blame
  • Dzoni
    8k
    Ajde mi objasnite samo što će se dogoditi posebno ako predsjednik kluba gleda svaku utakmicu? Hoće on svojom magijom iščarobirati da igrači igraju bolje, ne znam stvarno, vrlo idiotska rasprava. A ovaj koji uspoređuje Bobana sa Vlatkom i onima koji oduzimaju ljudima mogućnost gledanja utakmica uživo zbog indolencije i lijenosti je tek specijalac. Treba moć imati tako zavaren mozak
  • Thor
    3.9k
    Ja sam suguran da je Perez na svakoj! :rofl:
  • Ludovic IX
    12.7k
    tko priča gluposti, dalo bi se diskutirat.. godišnja je privilegija.. netreba bit svima dostupna a onima koju je ne koriste na pravi način ju treba oduzeti tj oduzeti mogućnost da dođu do nje iduće godine i to je to.. i tako će i bit u budućnosti i to je jedino ispravno.
  • vlatkomarkovic
    4k

Trenutno godišnja nije privilegija, trenutno u Dinamu NIJE privilegija, a to sto se ti obračunavaš sam sa sobom to je tvoj problem. I evo navedi jedan klub koji to radi, jedan jebeni klub na visokoj razini koji to radi. Van ovog prepuštanja stolice, to mi je sasvim ok.

i tako će i bit u budućnosti i to je jedino ispravno.Ludovic IX

Ma nemoj, ti ćeš o tome odlučiti? Neka se stavi na glasovanje među članovima pa ćemo vidjeti….

I ti ćeš ljudima govoriti šta je ispravno, em si nepismen, em si propagirao jugokomunizam tokom onog skupa…. Jadna nam majka, ak se išta bude ravnalo po tebi….
  • The Undertaker
    10.1k
    Ne razumiješ.
    Ako predsjednik ne dolazi na utakmice je čudno ali prihvatljivo .
    Oduzimati ljudima godišnje jer ne dolaze na utakmice dok drugi nemaju mjesto je isto malo čudno ali prihvatljivo.
    Ali, da predsjednik ne dolazi na utakmice a ti oduzimaš godišnjacima plaćene ulaznice zbog istog razloga je neprihvatljivo.
  • podravskimodrikibicPMK
    472
    uspoređuju s Predsjednikom Dinamaskener
    Zašto predsjednikom velikim?!
    Ljudi nemojmo u tom smjeru pliz
  • vjeko1701
    29.2k
    Bože dragi...eto tolko.
  • deda
    48k
    Ajd popite nešto na moj račun
  • Georg Koch
    8.2k
    Kako ono kazu: Nema zdravih, samo ima nepregledanih.

Strasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.