• austrijanac
    13.6k

A kao netko tko je radio par godina u Metalcevoj - parking i voznja autom za rasplakat se.

Ak sad ne eksplodira javni prijevoz, nebu nikad.
  • Pacho
    20.6k
    Grad Zagreb je svjetski fenomen. Svi se slazu da je promet katastrofalan, ali ce istovremeno barem oko pola populacije svakog kvarta tvrditi da od tamo stignes do centra za cas :grin:
  • DerHerrKool
    1.8k

Još pogotovo sa zapada grada. Kolko bi neki klinac jahao na treninig i nazad iz Španskog, recimo.
  • rokikaciga
    17.9k
    Realnost je da Dinamo ima klince iz svih kvartova u Zagrebu i iz okolice. Kolega svaki dan organizira da mu netko malog odveze na trening a zivi u mjestu 60km od Maksimira. Uvijek ce postojat odreden broj klinaca koje ce se zeznut sa prometom neovisno gdje se stavi kamp. A ako bi ovo zaista bilo privremeno za Dinamo a stalno rjesenje za sve nabrojane klubove u tom otvorenom pismu ja podrzavam projekt. Pogotovo jer na HASKovom stadionu samo cekam da se dogodi Custic 2, a manji klubovi (Zagreb city?) bi imali prave terene i infrastrukturu za trening. Zapravo vise podrzavam projekt jer bi se rjesilo pitanje za valjda 4-5 klubova kojima je to zaista potrebno.
  • Ljubo
    1.8k
    ok, kao privremeni kamp može proći. Iako mi se ne sviđa način komunikacije sa otvorenim pismom.
  • dMilan
    48
    Ponosan sam na svoj rad u Dinamu. Prvi sam demokratski izabrani predsjednik, no u duši sam i dalje nogometaš; dužnost koju obnašam zasigurno neće promijeniti moju istinsku strast prema nogometu. Ipak, sjedenje na tribinama tijekom utakmica previše me uznemiruje. Utakmice su mi prava muka i obično ih ne gledam, ali prošla sezona, s osvojenim prvenstvom i Kupom, bila je najbolji trenutak mog nogometnog života - Zvonimir Boban
  • mrgud
    915
    Rad u Dinamu za vas je bolji od osvajanja Lige prvaka s Milanom i bolji od svega?
    Da! Dinamo mi je oduvijek u srcu. Moj otac bio je predstavnik Dinama, s bratom sam gledao utakmice na stadionu, a s 18 godina bio sam kapetan momčadi. Dinamo mi je na prvom mjestu, odmah nakon obitelji.
    Mislim da je svaki komentar ovdje suvišan.Jedan jedinstveni Zvonimir Boban
  • Ludovic IX
    12.7k
    odkad se banda maknula iz kluba tj DP preuzeo pa poslije Zvone, imamo dva od tri prvenstva, imamo 11 bodova u LP, imamo 1/16 EL i ovogodišnju EL..

Imamo čisti obraz, imamo najveći broj članova u povijesti, imamo veći broj na tribinama (ove godine sam razočaran ali popravit će se valjda), imamo demokratstki izabarano vdostvo koje možemo maknuti ako nisu dobri za dinamo

Nemamo sudske procese, nemamo ispade na televiziji i svakotjedne presice, nemamo muku u želucu svaki prijelezni rok jer nam najboloji igrači svi odlaze a Europa bude samo izlog, kad smo kod europe, nemamo 0 na broju bodova u skupinama Europe ili gol razliku 1:21 i sl.

Da, možda je govno prodavalo igrače za veće iznose ali sad taj iznos završi u klubu a ne u njegovom i dzepovima njegovih pajdaša.

Za kraj, da sam ja na vlasti u dinamu, skupio bi imena od svih ovih glavinih podržavatelja sa društvenih mreža i zabranio im pristup na maksimir. to sam samo ja, nije odraz mišljenja onih u klubu
  • Crusades
    25.8k
    to neki intervju?

EDIT: evo vidim sad index prenio razgovor sa Gazzetom
  • Crni86
    24.1k
    da sam ja na vlasti u dinamu, skupio bi imena od svih ovih glavinih podržavatelja sa društvenih mreža i zabranio im pristup na maksimir.Ludovic IX

Koliko god slazem, time se narusava demokracija i to je potez koji su vukle stare garniture.

Najbolji odgovor svim hejterima (ne kriticarima nego dezurnim pljuvacima) je na terenu i blagajni. Dobre igre, rezultat, proizvodnja igraca i dodatna promocija mladih igraca pa svi ti hejteri ce ispadat smijesni, a to ce im onda biti posljednji cavao u njihov ljes.

Ostali dio teksta se slazem 11/10. I ovo treba stalno isticat, proslo je vec neko vrijeme i ljudski mozak se lagano uljulja. Znas sve to, ali opet postepeno se uljuljas kako nam je lijepo. Klub je napravio ogromne korake prema normalizaciji.
  • Paggini
    98.2k
    Šta ćeš postići sa zabranom tatićevcima da uđu na maksimir kad ni ne dolaze na utakmice?

ŠAH MAT
  • The Undertaker
    10.1k
    Nove crne liste su odličan prijedlog. Trebalo bi onda angažirati i nekog iskusnog tko zna kako se to radi. Ako se ne varam, jedan takav je slobodan i na birou.
  • deda
    48k
    Ma kakve zabrane ljudi. Pa borili smo se protiv toga 15 godina. Nismo mi jakobinci.
  • criticus
    9.3k
    Najbolji odgovor svim hejterima (ne kriticarima nego dezurnim pljuvacima) je na terenu i blagajni.Crni86

Ja bi rekao da je ovo uvijek najbolji odgovor svima. Kako hejterima, tako i članovima koji uvijek i svugdje podržavaju klub, pa i u krajnosti onima koji slijepo prate "neku novu garnituru", ma koja to bila. A uspjeh na terenu i u blagajni se postiže znalačkim i kvalitetnim radom koji uključuje i korekcije kada se pogriješi. Meni se čini da se to trenutno radi, ima pogrešaka, ali korekcije se rade i ide se naprijed. Hoće li to biti dovoljno to ćemo vidit. Ali na kraju dana rezultat i financije će ušutkat hejtere, a razveselit iskrene navijače. To je jedino mjerilo.

Ja bih samo dodao da uz ovo dvoje što si spomenuo, svaki sektor kluba treba težiti izvrsnosti. Ne odmah i preko noći ali u razumnom roku. Pod tim mislim na infrastrukturu, održavanje travnjaka, članstvo, marketing, ticketing sustav, Plavi korner, igrači, stožer, analitika, skauting itd itd. Sve mora težiti biti razina lige prvaka. Nije fer tražiti od igrača i trenera uvedite nas u LP inače ćemo zviždat, a travnjak je skoro razina onog u Borovu naselju.

Što se tiče zabrana, ako se krene s tim, ja prvi idem u oporbu.
  • The Undertaker
    10.1k
    Kritizirati Bobana i bilo koga iz vodstva Dinama je potpuno legitimno. Bilo bi dobro da je argumentirano ali znamo da to nije uvjet na većini društvenih mreža. Nije legitimno vrijeđati bilo koga, pogotovo na osobnoj razini. Vrijedi za Bobana, Dabca, Kovačevića, Mamića, Peras itd...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.