• bazooka93
    323
    kad se sjetim da je Varela prosle sezone startao u EL.
    Reci ne pokusnim kunicima u Europi.
    Dajte tim deckima minute Dinamo B -> kup -> HNL donji dom
    Step by step
  • Masto
    2.2k
    maks ce u kupu dobit minute ako ga se do tad ne riješi s obzirom da je boban rekao da se ne uklapa u dinamov sustav, a minute mora dobivat i kač i nsoki a i zajc je isto tu
  • criticus
    9.3k
    uf kako veza dobro izgleda na papiru.
  • Paggini
    98k
    Bacio pogled na instaliram, neki lik stavio komentar: “AVE MARIA PAPA MUDRAZIJA” …Ljubo

Nije taj momak mudražijanac, samo se zajebava
  • dMilan
    34
    ako nsokija nisu prijavili za europu onda vjerujem da ce sto vise igrat u hnlu, neka se pokaze pa ce na godinu igrat u prvi 11 ligu prvaka
  • Ljubo
    1.8k
    dobro me zajebo, uklopio se u kalup mudri fana
  • Paggini
    98k

Mudri fanovi ne mogu sklopit rečenicu od dvije riječi bez 4 pravopisne i 5 gramatičkih grešaka, a kamoli da rimuju nešto
  • grba
    997
    Hahaha ma sprda se lik
  • Ljubo
    1.8k
    u moju obranu caps lock je bio uključen, u maniri pravih mudri fanova
  • BBBaranja
    5.1k
    @Orc123 vidiš da sam ipak bio u pravu :cool:
  • Ludovic IX
    12.7k
    po meni očekivana lista.. ultra, nsoki su izgleda za budućnost.. dani je za sadašnjost.. a i stariji je.

topić, mudri, neva očekivano van liste nakon novih dolazaka
  • znajdatevolimja
    2.2k
    26.5.2027. smo u Frankfurtu
  • Fan
    2.7k
    Nećemo se lagat, svi, al baš svi, smo očekivali da će Nsoki, prilikom dolaska, do sada već odigrat nešto u HNLu i da će bit u sastavu za EL. Dugo se vrtio (i još se vrti) narativ da je on ovdje došao isključivo da igra za prvu ekipu. I okej, njega i Danija smo doveli za budućnost, al smo fkt zajebali te krilne pozicije da smo ih morali ugasit (i to samo jednu krilnu poziciju) vatrogasnim rješenjem Almenom koji je i na papiru li-la hoće li bit pojačanje ili ne.

Kaj se tiče jačih tekmi, ne slažem se sa postavom koju većina gura sa Ivanušecom, Stojkovićem i Mišićem u sredini. Mislim da bi tu opet imali ogroman krater prema iza koje bi protivnici mogli iskorištavati, pogotovo zbog obrane koja nije skladna ni u formi.

Po meni, idealna postava protiv Sunderlanda, Rennesa i Levera (a ko zna, možda i ostalih) bi bila sljedeća:
    Kotarski
    Valinčić-Dominguez-McKenna-Vinlof
    Mišić-Rus
    Stojković
    Almena-Beljo-Ivanušec

Sad, dal će u nekom trenutku umjesto Valinčića ovdje biti Gale zbog slabe forme Valinčića, dal će Gale bit umjesto Domingueza ako se proda, dal će bit Hoxha/Oršić umjesto Ivanušeca jer se na njega gleda isključivo kao na osmicu, jbg, vidjet ćemo, al mislim da je ključno da Mišić i Rus igraju u paru da ne popijemo opet 3,4,5 komada od svakog.

Kadar nam je dobro popunjen. Golman ajnc A, obrana na papiru vrlo dobra (zakaj je to tak raštimano, ne znam, možda zbog nedostatka drugog veznog prema iza, možda zbog premalog doprinosa krila prema iza, al da smo bilo kog drugog doveli, ne znam kolko smo se tu baš mogli drastično pojačat), vezni red s ovim, top, u napadu opet ta krila jedino odskaču od ostatka ekipe, al moglo bi bit ok, pa se nakon roka, barem po meni, možemo s pravom nadati da ćemo uhvatit 10+ bodova i da tekme koje ćemo izgubiti, ne izgubimo sa više od 2 razlike pa da imamo gol razliku barem oko 0 koja bi nam pomogla, u slučaju istih bodova, da prođemo u drugi krug.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube