• Ivanmtk
    2k
    Treba proučavati ovaj strah pojedinih navijača Dinama od Hajduka svake godine na ljeto iznova zadnjih 20 godina. Tu bi razni stručnjaci imali šta za reć na ozbiljnom simpoziju. Psiholozi, sociolozi, politolozi i još par grana.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Gotovo, čestitke Hajduku na osvojenom naslovu.

Jedino mi je srce puno jer će dostojno reprezentat HNK Koeficijent, a to je na kraju dana najbitnije.
  • njurci10
    656
    Gle ja želim da propadnu, ali najviše želim da smo mi u svemu od njih bolji.
    Prijelazni rok im je dobar, ali opet kad pogledaš to su ili igrači koji više ništa ne mogu ili iz drugih trećih liga.
    Budimo realni kod nas niti jednog nebi nazvali pojačanjem.
    A ovo za ovog Bosanca iskreno ne vjerujem, Iako čuda su moguća
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Ako im dodje ovih par stranaca bit će to pravi bosanski lonac ,ima da se pokolju na terenu. A mali zemo ako ode u Hajduk mali je pravi panelu. Šansa za to je ravna 0. Veća je šansa da nama dosje Messi.
  • Li d1986
    354
    cak u par sati...jutros su se zbrajale cifre sa TM
  • vlatkomarkovic
    4k
    Treba biti iskren i bez i sa Barjaktarevicem da su oni za svoju stiuaciju i za svoje standarde napravili top prijelazni rok…. Jebiga…. Ne volim ih, ali ono šta je, je….
  • ElDorado
    14.1k
    On moze dole samo ak mu je sve propalo i sad se pokusava negdje uhljebit poštopoto. Otkupit ga ne mogu nema sanse a sumnjam da bi i on pristao. Čudna priča
  • CerealKiller
    811
    Nebi bila nikakva panika da smo i mi odradili dobar prijelazni rok ali nismo.
    Kotarski je super ako nismo već mogli vratiti Livija, sve ostalo veliki upitnici. Sa Ivanušecom nisam oduševljen iz nekoliko razloga, Almena mozda bude dobar, možda ne, vidjet ćemo.
    Nemam straha da nećemo biti prvaci ali ako im dođe jos taj Bajraktarević onda su nam se tovari opasno približili što se tice kadra. To ne znači da se neće raspast kao obično.
  • Jos-Optimus
    13.1k
    Kod nas su sve upitnici, ali oni su se pojačali i nama približili? Pa daj me nemoj. Dakle, ionako smo 3 dimenizije iznad svih. Doveli smo čovjeka koji dokazano radi ogromnu razliku i na reprezentativnom nivou, vrhunsko krilo za HNL uvjete (najmanje) i izvrsnog golmana + Rusa i talentirane klince. Čak smo i obranu poduplali. Ima da sve pojedemo.
  • Diavollo094
    312
    Nije da me strah ali iz onog što sam vidio kod nas do sad neki nisu niti za klupu
  • Mlađi referent
    16.2k
    Sa Ivanušecom nisam oduševljen iz nekoliko razloga, Almena mozda bude dobar, možda ne, vidjet ćemo.CerealKiller

Zato smo s njihovim oduševljeni i sigurno će bit dobri
  • FrodoJePurger
    806
    a kod njih su svi prvotimci?
  • Paggini
    97.9k

Za naše nisam siguran nikako, ali njihovo sve je vrhunsko, svaka im čast.
  • ElDorado
    14.1k
    A koje smo to nase vidli a da nisu ni za klupu?! Daj me podsjetite
  • Mali Zeus
    22k
    klasična zona :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist