• CerealKiller
    811
    Jbg, kazem ako im dođe jos Bajraktarević... Nisu to više neki anonimci poput Bambe itd...
  • Mali Zeus
    22k
    za Ivanušeca nije zadovoljan iz više razloga, a Dendocker je top pojacanje.
  • vjeko1701
    29.1k
    Koliko njihovih igrača ima mjesto u naših prvih 11? Ako je odgovor manje od 3 kako su se točno približili?
  • Paggini
    97.9k
    Nisu to više neki anonimci poput Bambe itd...CerealKiller

Da da, Dalison, Van Horenbeck, Del Moral, Acapandie, ŠUTALO JEDAN ALO i jedna riječ: Šotiček

K A K V A J E B E N A I M E N A

:lol: :lol: :lol:

Ja ozbiljno mislim da bi za dosta zone bilo dobro da tovari dignu taj jebeni naslov pa da se oslobodite straha, ponašate se kao da će sedam truba zasvirati i da će se zemlja otvoriti, pa svaki mrtvi kurac izšizofrenirate.

Rugate im se za euforiju, a jednako letite na njihovoj euforiji na drugi stranu
  • Jos-Optimus
    13.1k
    svjestan si da je više u karijeri pokazao Ivanušec nego Barjaktarević, ako ćemo već tako? Da Rus pojede Dendockera za doručak. Da Radeljić jede one njihove polovne stopere. Kotarski, ne trebamo ni pričati. Almena? Pa frajer im je bio najbolji igrač. Ja predviđam rekordnu pobjedu nad atomskim Hajdukom. Naš napad će imati orgije s njihovom obranom
  • Diavollo094
    312
    Tabinas i takve vrste
  • CerealKiller
    811
    Ajde ako vam je lakše napadnite me svi. Kao sto sam rekao ne mislim da nećemo biti prvaci ali naš je prijelazni rok je loše odrađen a njihov za sada nije. Kazem ne mislim ni 1% da ce biti prvaci i ne paničarim samo iznosim cinjenice
  • crophantom
    7.3k
    Tabinas i takve vrsteDiavollo094

Tabinas i ko je tocno jos takve vrste? :lol:
    Konstruirao si rečenicu ko da imamo 17 Tabinasa u kadru :lol:
  • bbb medimurje
    5.3k
    Cist sumnjam da dolaze i bajraktarevic i ovaj carlos
  • Mali Zeus
    22k
    jedino me zanimaju argumenti zašto je naš rok loš a njihov dobar?
  • Kristijan992
    819
    Naš novi igrač od 19 godina koji nije imao mjesta u prvaku Europe s velikim potencijalom je "flop" iako nije odigrao ni minute, a njihov 24-godišnjak koji nema mjesta u Atletico Madridu u najboljim godinama je njima veliko pojačanje, zanimljivo...da, imamo različite kriterije, ali ova histerija je van svake pameti. Sad samo čekam tetke na dr mrežama kad krenu pljuvat po našim igračima iz očaja jer su ovi doveli onog francuza, belgijanca i ovog iz atletica b
  • rakurs
    3.3k
    Nikad nije obećavajuće kad netko ovoliko puno piše o tovarima. Muka je čitat to, daj smanji malo, ne mora svaka misao ići na forum.
  • DiddyGuela
    6.8k
    ponašate se kao da će sedam truba zasvirati i da će se zemlja otvoritiPaggini

Ovako ja to zamisljam.

RWS_Tarot_20_Judgement.jpg?utm_source=en.wikipedia.org&utm_campaign=imageinfo&utm_content=original
  • Mali Zeus
    22k
    sve super al nitko ne zna kakav će biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet