• jedan u nizu
    19.3k
    Travnjak je tu negdje ssa maksimirskim trenutno :up:
  • gledatelj
    1.5k
    Svaka čast legendo
  • scooniepenn
    7.4k
    Fantasticne fotografije deonom. Hvala kolega, jako se dobro vidi sto je napravljeno u zadnja 3 tjedna, a sto se izvana tesko moze vidjeti.
  • Liks90
    5.3k
    Bolesne slike :cool:
  • dinamo u srcu
    3k
    Kako brutalno izgleda stadion od 11 tisuća.

Sad kako će tek Maksimir izgledat sa krovom i od 30 000+ mjesta.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Nadam se da cemo u Europi ostati dovoljno dugo da odigramo bar jednu europsku utakmicu na kranjci ove sezone, recimo 18.3.2027. i uzvratna utakmica osmine finala koja pada tocno na datum kad smo srusili Tottenham.
    Pustite me da sanjam :starstruck:
  • gledatelj
    1.5k
    Potpisan aneks, malo povećani troškovi i produžen rok do 1. 2. 2027.
    Detalji na eojn-u
  • criticus
    9.3k
    Što je u aneksu?
  • Netkos
    219
    Ako su sad produžili do 01.02 onda će valjda biti gotovo do tada. Računajmo na to još mjesec dana da se dobije uporabna dozvola i od trećeg mjeseca bi trebali igrati tamo.
  • gledatelj
    1.5k
    Ne znam točno jer nisam čitao.

Ovisi koliko će trajati postavljanje travnjaka jer mislim da je to poseban postupak. Te koliko će trajati ishođenje dozvola.
  • JMastermind
    1.8k
    kaj misliš, jel mogu travnjak i zahtjev za uporabnu paralelno?
  • gledatelj
    1.5k
    Ne znam stvarno
  • Murta
    33
    Nadam se da cemo u Europi ostati dovoljno dugo da odigramo bar jednu europsku utakmicu na kranjci ove sezone, recimo 18.3.2027. i uzvratna utakmica osmine finala koja pada tocno na datum kad smo srusili Tottenham.
    Pustite me da sanjam :starstruck:
    dinamozivivjecno

Govorim iz sjećanja od prije 6 mj - godinu dana, ali mislim da mi ne možemo igrati Europu na Kranjči ove sezone čak da bude i sutra gotova jer nije prijavljena.
    Eventualno da se nešto dogodi na Maksimiru mislim da je podložno promjenama.

Provjerio sam s Gemijiem i on mi kaže da je to tako kako se sjećam, ali da postoji i ovo:

Iznimka za novoizgrađene stadione: UEFA ipak ostavlja pravnu i praktičnu mogućnost prelaska na potpuno novi stadion usred sezone, čak i ako nije bio prijavljen na samom početku. Uvjet je da novi stadion u potpunosti završi proces licenciranja, prođe UEFA-inu inspekciju i na vrijeme dobije potrebnu kategorizaciju. Najpoznatiji je primjer engleskog Tottenhama koji je u proljeće 2019. usred nokaut faze Lige prvaka prešao s Wembleyja na svoj novoizgrađeni stadion.

Tvoj je odgovor u praktičnom smislu vrlo točan jer bi administrativna i logistička procedura prebacivanja na Kranjčevićevu usred sezone bila iznimno komplicirana i dugotrajna. Međutim, strogo tehnički gledano, djelomično si pogriješio jer UEFA-ina pravila ipak ostavljaju prostor za prelazak na novodovršeni stadion, a da se pritom ne mora dogoditi nikakva havarija na Maksimiru.
  • crophantom
    7.3k
    Da smo tad i živi u Europi, pa valjda bi ostali na Maksimiru tu tekmu odigrati pred 20 tisuca ljudi, koji bi razlog klub imao da si izbije zaradu od 10 000 ulaznica iz džepa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet