• Pacho
    20.5k
    Gospodin Rajko u sridu. Oduvijek zna kako treba sagledati stvari.

24h_yaMVIiL.jpg
  • Thor
    3.9k
    :eyes: :blush:
  • Olmic
    5.9k
    Kaj mislite o tome da probamo Lisicu spustit na beka?
    Kad se oporavi Dani, uz Almenu ovaj nece vidjet terena, a on i Valincic neka se bore za poziciju
  • Masto
    2.2k
    probalo se već, da nije bio najbolji trenutak za to, al nije to za njega
  • rokikaciga
    17.8k
    Mikic 5x bio bolji od njega. Usudio bih se reci da je i Tabinas za dva koplja bolji kao bek. Lisica je ispadao kao ratkapa
  • dragošlapa
    353
    Pretpostavljam Almena umjesto Topića i mislim da je Ivanušec u rotaciji sa Zajcom i Kačom, ali meni ovo izgleda dosta smislenije nego prošle sezone. Druga postava uzima HNL. Stoperska rotacija je show, krilni igrači na krilnim pozicijama, više međulinijskih igrača, zamjena za Mišića :up:

Skepsa oko Tabinasa jedino, volio bih da imamo i defenzivnu opciju na desnom beku, koja nije Galešić. Nešto a la Bruno Goda, ali dobro, nemreš sve.

A kaj je najbolje, sve to za kaj? 2 milke zasad?

Ok Zvonimire, ok!
  • Droljo
    31.6k

Meni su Bruno i Bismarck u par deka... Za 80% protivnika u hnl-u ok za više od toga nisu ni jedan.
  • ElDorado
    14.1k
    Više nije vijest da Almena dolazi nego da je obrisao sve oko ovog bolesnog nebitnog kluba
  • dMilan
    28
    Gledam instagram, i vidim navijacke Stranice ajduka se bune i ljute jer je Almena izbrisal sve Slike. A ipak mislim da ji nebi izbrisal da ga nisu izvrijedali bezveze, koji primitivizam.
  • vjeko1701
    29.1k
    Almeni nakon potpisa staviti kalendar na stol, zaokružiti 10.10. i reći - Tu nastupaš.
  • dragošlapa
    353
    Pa ono, mogu se složit, ali su mi opet komplementarni, ono kaj ti Goda da u napadu, to isto dobiješ od Tabinasa u obrani :grin:
  • Peškaman
    9.6k
    Vidim da nitko od "vrlih" novinara nije bolila neka stvar je li mlađahni Šutalo obrisao objave s neke društvene mreže.
    Navijače Dinama to nije bila briga,kao što i ne treba.
    Izdržite :kiss:
  • Crni72
    252
    Ne kužim toliki hejt prema Tabinasu. Lika smo platili 50 milki. Ima brutalnu brzinu. Defanzivno je rupa jer je taktički nepotkovan ali se to da izbrusiti tak da lik bude solidan rotacijski igrač i nagodinu ga frknemo za 1-1,5 milju. Win win
  • dragošlapa
    353
    Ma nije to hejt, al i sam veliš defanzivno rupa i tu ima puno prostora za napredak. Skepsa je jer mislim da je tog prostora do neke zadovoljavajuće razine previše, a nema on baš 19 godina.

Za 50k nikakav rizik, slažem se.
    To se otplati Mudražijinim dresovima /s
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.