• Chempers
    1.5k
    "Radije ćemo izgubiti 5-0 nego parkirati autobus" mi je dosta zabrinjavajuca izjava. Lijepo je da su ciljevi postavljeni visoko, bar u teoriji, al upitno mi je koliko visoko možemo u Europi ako ćemo se uvijek držati ovakvog pristupa.

I sa novim stadionom itd i dalje će Dinamo biti među klubovima sa manjim proračunom u LP i realnost je da će nam uvijek trebati tvrd a ne leprsav nogomet da bi mogli biti konkurentni na toj razini.
  • Noel
    24.3k
    "Radije ćemo izgubiti 5-0 nego parkirati autobus" mi je dosta zabrinjavajuca izjava. Lijepo je da su ciljevi postavljeni visoko, bar u teoriji, al upitno mi je koliko visoko možemo u Europi ako ćemo se uvijek držati ovakvog pristupa.

I sa novim stadionom itd i dalje će Dinamo biti među klubovima sa manjim proračunom u LP i realnost je da će nam uvijek trebati tvrd a ne leprsav nogomet da bi mogli biti konkurentni na toj razini.
    Chempers

Je je, Bjelica je u ludim tekmama protiv Atalante,Shakhtara,Benfice,Monaca itd. baš igrao tvrd nogomet.

Kad je Dinamo zadnji put igrao bunkere u LP protiv Celtica i Salzburga pod palicom Bjelice odnosno Čačića baš je tad sjebao prolazak dalje.
  • Crni86
    24.1k
    Neki ne kuze kako sustavi funkcioniraju. Gledajte malo dugorocnije, nemojte svi uvijek biti toliko kratkovidni.

Je li Bodo razvio sustav? Da li je Bodo uspio s tim sustavom biti konkurentan u europi? Da li mi mozemo jos bolje od njih? Da li imamo vise talenta?
  • vjeko1701
    29k
    Meni po tim nekim okvirima zvuči kao da se cilja nešto kaj je napravio Club Brugge. Nogomet visokog intenziteta s kojim se nerijetko uspješno nadigravaju protiv puno skupljih ekipa. Sad, kolko je tako nešto financijski realno i koliko će ta vizija biti uspješna, to ćemo vidjeti.

Veliki plus u svemu tome je da konačno imamo neku dugoročnu viziju kompletnog kluba. Da se postavljaju temelji sustava koji bi u principu trebaju omogućiti veliku stopu ponovljivosti rezultata unatoč dolasku i odlasku igrača. Da ne bi trebali ovisiti o pogođenoj generaciji.

Šteta da toliko šteka sa tim kampom. To bi nam mogao biti veliki problem.
  • rioda
    18.2k
    Šteta da toliko šteka sa tim kampom. To bi nam mogao biti veliki problem.vjeko1701

Koliko sam jučer pročitao, tu se Grad obavezao naći lokaciju i spominjao se i Zagrebello kao moguća opcija. Nekom logikom, vjerojatno Grad pokušava riješiti taj pravni problem i tako praktički isporučiti gotov kamp, ne samo lokaciju. Možda sam potpuno u krivu, ali to mi je nekako najlogičnije.
  • vjeko1701
    29k
    Čak i ako uspiju, opet će tamo trebati dosta posla da se to sve sredi za korištenje. Navodno je sve u jako lošem stanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.