• deda
    27.7k
    Dobro je. Našao sam još 10 puta zanimljiviju stvar za gledanje. Live erupcija Etne :strong:
  • Nolifer
    6.5k
    Zna se ko vlada Engleskom :cool: i tko je najbolji sa ovih prostora, al sve u svemu karta je fora, baš bi tako trebali neki geografiju počet učit, možda bi se lakše onda snašli, gdje je šta...
  • NORTE
    9k
    Grafika sadrži barem jednu grešku.Mali dioničar

    Ima ih dosta.
  • Krizy
    35.5k
    A očito onda stara slika :grimace:
  • xavier
    11.1k
    Ne znam za ostale greške, ali što se tiče Zvezde i Partizana, pa ne piše da se radi o naslovima prvaka aktualne države nego o klubu s najviše naslova prvaka ukupno.
  • Mali dioničar
    14k
    ne piše da se radi o naslovima prvaka aktualne državexavier

    Ne piše, ali mapirana je Srbija. Na teritoriju koji je označen najviše naslova ima Partizan.

    Recimo po logici koju slijediš, Dinamo Kijev bi bio najjači klub i Rusije i Ukrajine.
  • xavier
    11.1k


    Moram priznati da to drugačije gledam. Znači ne kao tko ima najviše naslova te države nego kao koji klub iz te države ima ukupno najviše naslova. Ja da radim napravio bih isto ovako.

    Dinamo Kiev nije ruski klub i samim tim ne može biti najbolji klub Rusije (barem dok Putin ne odluči anektirati cijelu Ukrajinu).
  • Mali dioničar
    14k
    koji klub iz te države ima ukupno najviše naslova.xavier

    Kod Krizyja gore piše klub koji ima najviše naslova prvaka pa ako nema ograničenja ni geografske definicije naslova, onda je recimo kod Engleza Utd osvojio naslov prvaka Engleske 20 puta, naslov prvaka Europe 3 puta i naslov prvaka svijeta 1. Liverpool je osvojio naslov prvaka Engleske 19 puta, naslov prvaka Europe 6 puta i naslov prvaka svijeta 1. Tako je Liverpool onda engleski klub s najviše naslova prvaka.
  • Nolifer
    6.5k
    DRAMA U AUSTRALIJI
    Hrvatskog nogometaša pretukli su suparnički igrači i navijači!?
    Igrača Adelaide Croatije je u lice udario igrač Ghana i nokautirao ga je. A nakon toga navodno su navijači protivničke momčadi utrčali u teren i nastavili ga udarati u glavu dok je on ležao na travi

    link
  • Neki tip
    19.1k
    slažem se s tobom i, iskreno, to mi je jedini logičan pa i očit pristup, princip po kojem su napravili tu mapu.

    Ali zato su forumi dobri.. vidiš da tvoj način razmišljanja nije jedini.. Premda je jedini ispravan, naravno. :grin:
  • SAS1987
    13.4k
    Flamengo je novi prvak Brazila. U posljednjoj utakmici su izgubili od Sao Paula (2-1) ali Internacional nije uspio pobijediti Corinthians (0-0) tako da je prvak Flamengo sa 71 bodova, Internacional 70, Atletico Mineiro 68 a G4 popunjava Sao Paulo sa 66 bodova. Pobjednik Copa Libertadores Palmeiras je završio na 7. mjestu a finalist Santos na 8.

    Od giganta su iz lige ispali Botafogo i Vasco da Gama tako da će od "Big 12" brazilskog nogometa drugo ligu igrati čak tri klubova :grin:

    U prvu ligu su promovirani Chapecoense (jako mi je drago zbog njih), America Mineiro (treći klub Belo Horizontea), Juventude i Cuiaba. Cruzeiro se je udobno smjestio u drugoj ligi koju je završio na 11 mjestu :rofl:
  • Bosna86
    11.6k
    Festa na favela
  • SAS1987
    13.4k
    Festa na favelaBosna86

    Doslovno :grin:
  • immerwieder
    1.2k
    3.bundesliga je poznata po izjednačenosti, ali prije današnjeg 23. kola u 2.bundesligi prva 4 na tablici po 42 boda, HSV, Kiel, Bochum, Greuter Fuerth
  • gh0c
    256
    RBL u nadoknadi kompletirao preokret i ostao u lovu na Bayern, odlična utakmica
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.