• Matija1711
    39
    Evo zabio je Crnac jucer za Norwich,mislite li da bi on bio opcija za lijevo krilo nakon Perisica?
  • InteraGal MGC
    67
    Crnac i Segečić baš nesto što nam fali, iako vjerujem da će Perišić nastavit igrat.

Ali Segečić netko tko bi obavezno trebao i igrat, ne samo bit pozvan
  • Matija1711
    39
    Ma znam ocekujem da se Perija oprosti na sljedecem Euru.
  • Ludovic IX
    12.6k
    čekam dan da jedan kutinčanin odigra za hrvatsku repku bar jednu tekmu.. jedan je igrao za bugarsku repku kad nije za našu
  • don
    21.5k
    svaka čast kad vas zanima na dan odlučujuće utakmice za LP tko će zaminit Perišića u reprezentaciji iduće godine
  • Matija1711
    39
    Nervozan sam done,pa moram malo na drugim temama.
  • DZG90
    402
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/bilic-preslaguje-vatrene-nova-imena-rezovi-ceka-se-modric-15742029
    Izbornik Slaven Bilić i svi mi čekamo prijelomnu vijest: ostaje li Luka Modrić kapetan reprezentacije ili se oprašta. Prema najavama Modrić će se ovaj tjedan javiti Biliću i kazati mu konačnu odluku. Očekuje se da će to biti do srijede. Iako i ne mora baš u tom roku jer ostat će mu još nekoliko dana. Izbornik objavljuje popis u ponedjeljak 7. rujna i do tada mora znati hoće li pozivnicu poslati i Modriću. Vjerujemo da će se Luka oglasiti koji dan ranije jer nema razloga da ga peče na vatri.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Ja se nadam da ne nastavlja. Dosta je, hvala.
  • Jos-Optimus
    13k
    Trebao se oprostiti nakon lige nacije, ovo sve poslije je bas na silu
  • Archangel
    288
    S jedne strane pokazao je da ima u njemu još dobrog nogometa a on za repku skoro uvijek daje svojih 100% te i dalje je očito bolji od večine suigrača.
    S druge strane moramo ga odrezati u nekom trenuktu, a novi ciklus s novim izbornikom je najbolji trenutak za to.
  • Guinness
    3.4k
    Zaboravljate da je Grbic bio jedno vrijeme broj 1 kad je bio redovan u AM.bazooka93

Nije bio redovan, odigrao je dvije utakmice zaredom, a to su gostovanje na Malti i Poljud protiv rusije.

Po sjećanju, 2021. je Dalić "svim silama" pokušavao izgurati Livakovića sa jedinice ili iz Dinama, ali konkurencija u reprezentaciji je bila smiješna.
    Dva mjeseca prije ovoga što pričam je jednu branio Livaković pa dvije Ivušić, idući mjesec isto i onda na kraju Grbić te zadnje dvije.
  • rokikaciga
    17.7k
    Luka na jako visokoj razini moze jos uvijek igrati ali to je 90 minuta maksimalno tjedno. A ne utakmica svaka dva dana. A nama trebaju igraci koje nece izdusit kao Itauma nakon prve utakmice u Ligi nacija itd. Ili nek se umirovi ili nek prihvati uc svaku drugu utakmicu 20ak minuta da smiri igru i utakmicu privede kraju. Ali ego je prejak pretpostavljam.
  • vjeko1701
    28.9k
    Ma zato Liviju i ne zamjeram odlazak. Doslovce se svim silama želio zamjeniti nekim drugim dok je bio golman Dinama. Nije bio problem Ivušić kao golman Osijeka, nije bio problem Grbić kao rezerva u Atleticu. Baš je u to vrijeme bila odvratna atmosfera očaja da on ne bude standardan.
  • KtcGoat
    7.6k
    Ivusic je svoju rolu dost dobro odardio, izuzev one partije protiv Austrije di su svi bili za k, Grbica i ne pamtim nesto, da nije Bare ne bi taj Madrida vidio
  • vjeko1701
    28.9k
    Odradio je ok, al me zanima po čemu je zaslužio uopće dobiti priliku? Bravurama u HNL-u? Taj Osijek je trpao svaki klub čim su prešli granicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.