• vjeko1701
    28.9k
    Nemoj mi uopće spominjati te piruete i okretanje guzice u bloku. To mi ide na živce na svim razinama nogometa. Ili budi mudonja i idi u blok i jajima ako treba ili nemoj smetati suigračima koji bi možda išli kvalitetnije da ti nisi tamo.
  • Gelipter
    4.8k
    Mislim da dosta ljudi miješa umor, nezalaganje, lošu igru samu po sebi i neuigranost. Gledajući samu jučerašnju utakmicu jasno je da smo bili preiscrpljeni i u takvim okolnostima i bod je "u redu". Meni apsolutno nije bio dojam da se igrači nisu dovoljno trudili. Ipak, gledajući više utakmica, jednostavno se ponavlja, neovisno o umoru u ovoj tekmi, da izgledamo neuigrani, da nam puno prilika treba da zabijemo i da za vrijeme utakmice nema nikakvog plana b kad ne ide kao što bi trebalo, a to je ipak problem trenera po meni.
  • Dadox
    1.5k
    kad to vidim na terminu teram u k
  • ZgDLions
    2k

To sam prvo primjetio, ali nisam htio potezati bolne uspomene na Mmaeea, on mi je prva asocijacija.
    Jel živ dotični i jel uživa još u našem zagarantiranom osobnom dohotku?
  • Sajla
    23.5k
    Jaganjac je jučer prodao lažnjak i potegnuo lijevom na milimetar od stative u malu mrežicu kroz trojicu u mlakom bloku. Par minuta prije toga Hoxha ima relativno laganu povratnu na 11 metara i gađa satelite. I sad bi imalo smisla reći da bi to bila druga utakmica da smo poveli, ali nakon 2:0 i 0:1 u desetoj minuti utakmica protiv Vikinga je to malo teže.
    Danas nek se odmaraju, ali kroz tjedan očekujem da se spreme za subotu i Goricu i da ih razmontiraju.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Iako je o tekmi manje više sve rečeno, par crtica iz Pule:

• istočna tribina puna stranaca, ne gastarbajtera već baš stranaca...u prvih pola sata od dolaska nisam čul hrvatsku riječ, većinom Švabi, al bilo je i Britanaca, Benelux, Skandinavaca...očevi s klincima, ekipe srednjih godina, bračni parovi 55+ (ljepili VFB stickere po sjedalicama), nekoliko ikonskih fudbalerki (posebno lik u zlatnom Dynamo Dresden dresu)

Dinamo i HNL su zanimljvi proizvod turistima :up:

• dosta ljudi drukalo za plave na istoku, u niti jednom trenu nitko od domaćih nije ništ dobacival dok bi reagiral/vikal/ustajal na akcije i golove

• Medvedgrad piva po 2,50€

• karte različitih cijena ovisno o sektoru unutar same tribine (18-24€), a zaštitari govore "slobodno sjedenje"

Pa iako su, ako sam dobro izbrojal na brzinu, prodali 354 ulaznice (od 374 mjesta kapaciteta) za sektor F, oni su potegnuli špagu nakon sektora E i zaštitari nikoga nisu puštali dalje.

To je dovelo do situacije da je manje više svatko na središnjem dijelu sjedil na tuđem mjestu pa te netko htjel (opravdano) maknuti pa se uvjeravaj s njima pa ih usmjeravaj na zašitare, strancima ništ nije jasno pa se čude...da bi onda tek nakon početka tekme, dok se donji prolaz zakrčil odlučili ipak ljude pustiti i na taj dodatni (gotovo rasprodani) sektor
  • Hnlovac
    7.7k

Medvedgrad piva po 2,50€

Ajme majko
  • javolimtebejako
    6.1k
    isto i na zapadu, masu turista je bilo. gol za 2:2 dosta ljudi oko nas proslavilo. cijena pive je nevjerojatno dobra, al je zato izlazak s tribine kriminalan, cijela tribina skroz na sjeverni izlaz, izlazili smo preko 20 minuta valjda.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    izlazak s tribine kriminalanjavolimtebejako
    Svaka tribina imala otvoren samo po jedan ulaz što u slučaju neke ne daj Bože nezgode može biti opasno pogubno i nije mi jasno kak im se to dozvoljava.
  • Guinness
    3.4k
    Svaka tribina imala otvoren samo po jedan ulaz što u slučaju neke ne daj Bože nezgode može biti opasno pogubno i nije mi jasno kak im se to dozvoljava.ZrnTSCHeZ

Zato što te tribine imaju dval ulaza, a drugi(južni) vodi prema gostujućima, a njima se to valjda ne da regulirati/osigurati ili što već, barem za istok.
    Prilazni putevi zapadu su loši, okolo su pomoćni tereni i ne može se fizički proći do stadiona nigdje osim ispod sjevera. Središnji dio zapada je blokiran jer su tamo busevi ekipa i VIP. Tako da ostaje još taj južni izlaz koji vodi direktno ispod gostujuće tribine i nemoguće je proći bilo di drugo van.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k

Svaka tribina ima izgrađena po 2 ulaza/izlaza na način da je po jedan ulaz na svaku od susjednih tribina u "kornerima".

Smisao zadržavanja gostujućih navijača na tribini dodatnih 30-45min je upravo taj da se gledatelji s ostalih tribina mogu u miru razići kao preventivna mjera sigurnosti...tak da im to ne može biti opravdanje već se po meni radi o čistoj komociji i amaterizmu organizacije.

E da, zaboravil ranije pod "crtice" navesti:
    Na rastrčavanju nakon tekme u šprinterskim dionicama Tabinas osjetno brži od Nsokia u svakom navratu
  • Hnlovac
    7.7k
    Zato oni i razmišljaju o novom stadionu. Iako Drosina na prvu izgleda lijepo i da joj samo treba krov, stadion je zapravo katastrofalno osmišljen vezano uz komfor i sigurnost

Međutim, kako u Puli često na 10/18 utakmica bude manje od 2000 ljudi, ta tema nije toliko u spotlightu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.