• Paggini
    97.5k

A tom logikom treba svakog igrača odmah prodati jer sta da se Stojković unakazi sutra prelazeći cestu? Mislim, karikiram, ali zato imaš doktore valjda koji ti govore kakvo je stanje ozljede, rehabilitacije, šanse povratka, ovoga onoga.

Opet ponavljam, u Valinčiću nije problem fizikalija, da smo imali ponudu i nismo ju uzeli je racionalno jer doktor ti kaže da će sve biti ok, da rehab ide jako dobro, da će mu trebati xy utakmica da se vrati u formu i ti ćeš racionalno na temelju toga i povijesti igranja reći da će dečko biti ok i biti još bolji u buducnosti.

Ali nemoš računat šta mu se u glavi događa, jebiga.
  • Markelo
    3.9k
    United tu lovu neće dati a Bvb je uopće smiješno stavljat u kontekst tolikog transfera. Ostao je jedino Newcastle koji bi možda dao toliko para jer su im svlacionicu počistili ljetos pa će možda htjet negdje ulupat pare
  • joesimunic
    514
    Vrba za mene igra na sve ozbiljnijoj razini i mislim da već iduće sezone kuca na vrata potencijalnoj zamjeni za Mišća.
  • marcio amoroso
    53.7k
    Fran Brodić u Goricu.
  • Omake
    20.9k
    Lovro Chelfi iz Barcelone u neku saudijsku pripizdinu
  • Zg123
    4.5k
    Nitko me ne moze uvjeriti da Bara ne pere lovu u dealu s Barcom
  • Dzoni
    7.9k
    Onaj tko je mislio da je on išta više od brze love za Baru se jučer rodio.
  • deda
    47.9k
    Bizarni su putevi nekih nogometaša. Ovo s Chelfijem ne zna čovjek što bi rekao.
  • vjeko1701
    28.9k
    Jednostavno je - pare.
  • FazeN
    8.1k
    Bizarni su putevi nekih nogometaša. Ovo s Chelfijem ne zna čovjek što bi rekaodeda

Pare moj deda.
    Strašan ugovor su mu ovi izvukli.
    Najmanje 500K netto fiksno da minute ne odigra, a uz bonuse za nastupe ide do 2M max.
    Bolesno kaj je mali dobio tamo
  • vjeko1701
    28.9k
    Upravo to. Do 21. godine će okrenuti lijepe novce a ako ga škartaju uvijek se lako može vratiti u Rijeku/Osijek/Hajduk restartati karijeru u Europi sa 22-23 godine.
  • Dzoni
    7.9k
    Poštovani Saudijski klubovi, ako čitate,
    sposoban sam otrčati u komadu pola sata i mogu 20 puta na jednu nogu ispimplat. Jel može bar nekih 50k na godinu, ne tražim previše?
  • pešća
    1.9k
    Ne može jer nisi u kombinacijama.
  • Brusa
    4.2k
    Zašto se piše o njemu u ovoj temi? Dečko je otišao sa 16 godina iz dinamovih kadeta... nikad utakmicu za 1. momčad nije odigrao. Gdje je granica?

Mislim ne serem nikome što piše, da me se ne bi krivo shvatilo, al mi taj mali stvarno nema mjesta u ovoj temi
  • Thor
    3.9k
    jel dosla koja ponuda u inbox? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.