• Dzoni
    7.9k

Da, ali ne po milijunskoj plaći.
  • Kruno
    1.7k
    Naravno da ne.
  • Fan
    2.7k
    Njuka otvorila pregovore za Sučića, Inter traži 70m eura. Izvor Ekrem KONUR koji ima 250k followera.
  • vjeko1701
    28.8k
    Možda već i ovo ljeto sleti barem jedan od Baturina/Sučić bonusa.
  • Zg123
    4.5k
    Sucicu bi u Newcastelu bilo odlicno, vecinom sve mladi igraci s jako dobrim mladim trenerom
  • dinamo u srcu
    3k
    Jel imamo mi i koliki postotak od budućeg transfera Sučića i Baturine.
  • Nogo
    12.7k

Dinamo je prodao Sučića Interu za 14 milijuna eura fiksne odštete, uz 2,5 milijuna eura bonusa i 10 posto od eventualnog profita koji bi Inter ostvario preprodajom Sučića. Jedna od početnih ponuda Intera bila je 12 milijuna eura uz dva milijuna bonusa, ali je maksimirski klub ipak uspio dogovoriti povoljnije uvjete.

Kad se pak radi o Baturini, Dinamo ga je prodao Comu za 18 milijuna eura fiksne odštete. U ugovoru postoji klauzula prema kojoj može zaraditi još sedam milijuna eura od potencijalnih bonusa, a zadržao je i pravo na 15 posto odštete od sljedećeg transfera.
  • austrijanac
    13.5k
    Nakon blamaže s bivšim SDom Marićem, bio bi sretan i da 5M€ sjedne dodatno na konto Sucica.
  • Niko1986
    8.7k
    Od silnih njegovih poslova, na ovom mi je teško zamjeriti. Tko je mogao garantirati da ti se Sučić nakon ozljede neće vratiti totalno van forme kao Valinčić nakon sličnog problema?
  • Peškaman
    9.5k
    Ako bi Newcastle platio:

• 70mil€,nama 5,45mil€.
    • 65 mil€, nama 4,95mil€
    • 60 mil€, nama 4,5mil€.

Kakav je kriminalno loš posao odradio SD Marić, nemoguće.
  • Paggini
    97.5k
    Od silnih njegovih poslova, na ovom mi je teško zamjeriti. Tko je mogao garantirati da ti se Sučić nakon ozljede neće vratiti totalno van forme kao Valinčić nakon sličnog problema?Niko1986

Cijena za tadašnje stanje i okolnosti je bila ok, ni dobra ni loša, samo što je problem što ga se tada išlo prodavat, a ne pričekati ljeto. Potpuno krivi transfer u krivo vrijeme, jebiga.

Kod Valinčića nije problem ozljeda, nego glava. Fizički se on vratio jako brzo na iste postavke na kojima je bio, tu nema nikakvih problema, samo što mu se nešto događa u glavi da opetovano donosi krive odluke.
  • austrijanac
    13.5k

Tocno Paginni sto je napisao, pogotovo u kontekstu kad smo tu Veljaču svi pizdili.
  • Niko1986
    8.7k
    Sa sadašnjom pameti apsolutno, ali da smo npr. ove zime za Valinčića odbili 8,5 milijuna i on se vratio osjetno lošiji rekli bismo da se trebalo prihvatiti. Posebno kad se sjetimo da je Sučiću dugo na proljeće trebalo da pravu formu uhvati. U kontekstu bivšeg SD-a, ovo mi nije u top 10 njegovih najlošijih poslova…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.