• Droljo
    31.5k
    uz dozvolu i podršku GNK Dinama.Draž

Jel to znači da moraju i veterani derat 433 formaciju?
  • Draž
    2k
    treće proluvreme je drugačija formacija.
  • Papastrumf
    24.1k
    Gluposti pričaš, pretpostavljam da uopće nisi upoznat sa situacijom, a po pisanju vjerojatno nisi nikad ni igrao nogomet jer bi pkazao više sluha.Mr Anderson

Valjda nisi mogao vise fulati :lol:
  • Dino
    5.7k
    Mr Anderson mi je jedan od najdražih forumaša općenito :lol:
  • Mr Anderson
    21.8k
    Valjda nisi mogao vise fulati :lol:Papastrumf

OK, fulao sam, zato sam napisao "vjerojatno" jer me baš čudi da kolega uopće nema sluha za ljude koji žele igrati veliki nogomet nakon prestanka seniorske karijere, odnosno tako je zagriženo protiv toga. Ne vidim kaj je loše u tome.
  • Mali dioničar
    20.5k
    OK, fulao sam, zato sam napisao "vjerojatno" jer me baš čudi da kolega uopće nema sluha za ljude koji žele igrati veliki nogomet nakon prestanka seniorske karijere, odnosno tako je zagriženo protiv toga. Ne vidim kaj je loše u tome.Mr Anderson

Da ne bismo ostali na sarkazmima i pljuvanjima, eto baš me prošli tjedan jedan bivši prvoligaški zadnji vezni pitao za suradnju na razvoju igrača jer želi krenuti u tom smjeru, on sam sada igra veteransku ligu i rekao mi je da mu je neugodno to igrati jer "puknem loptu i pretrčim čovjeka od 50 godina i onda mi ekipa viče bravo."

Da ne pametujem dugo - i sami ste napomenuli da te veteranske ekipe igraju okolo unajmljujući terene (razumijem da ima klubova koji im iznajmljujući pune proračun), i rizik od ozljeda trenera (da slažem se da se može ozlijediti i vozeći bicikl i skijajući itd).

Kao netko tko gleda i želi razvoj jedno tisuću puta mi je bitnije da Jerko Leko stvori novog Jerka Leku nego da VNK Dinamo osvoji veteransku ligu.

Ne kažem da jedno isključuje drugo nego sam poredao prioritete.

A jbg, ako će uz Leku za veterane Dinama igrati netko od nas koji kad je Leko igrao u Dinamu nismo mogli prismrditi tom dresu zbog nedostatka kvalitete, a sad ćemo skupiti par nastupa na VNK pa ćemo govoriti "igrao sam u Dinamu" i to je ok koga veseli.

Not my cup of tea kaj bi se reklo jer energiju, fokus i vrijeme želim trošiti na djecu koja dolaze, a veteranima bivšim igračima Dinama uvijek svaki respekt. Uz napomenu da ozbiljni europski klubovi veterane koriste za humanitarne i promotivne akcije, a ne za igranje organizirane lige.

Ne znam, možda će i Boban igrati za veterane, ali ja volim da se Boban skine na teren i odradi trening s kadetima i to mi je brutalna scena, a ne da zabija kakvom VNK-u.

Eto, veteranim sretno koga to veseli, ja nastavljam pratiti kadete, juniore, Ramljak i tak dalje.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Igra Leko veteransku ligu, igra Jajalo, prije je igrao i Banović kao trener juniora Dinama. Slažem se da treneri Dinama trebaju biti najprije fokusirani na svoj posao.
    Međutim ja nisam ciljao njih niti ekipu veterana Dinama za koju znam da kolega Draž nastupa nego općenito. Shvaćam da svatko ima prioritete, poštujem tvoje, ja čak imam i C trenersku licencu, ali sam brzo shvatio da to nije za mene, nemam živaca za rad s djecom i odustao sam od toga i daljnjeg školovanja.
    Ja nikad nisam bio profesionalac, krajnji domet mi je jedna sezona u 2. HNL, i nastavio sam igrati za veterane kad sam shvatio da seniorski nogomet više nije za mene. I takvih ko ja ima na desetine, možda stotine u Zagrebu, naravno ima još više onih trbušastih koji nikad nisu igrali nogomet do veterana. Zato i postoje tri ranga, pa svako ide ondje gdje može igrati. Mislim da je bavljenje sportom i u srednjoj dobi u općem interesu.
    Da se vratim na ono bitno, ne mislim da djeca ispaštaju radi veteranskih ekipa jer uglavnom svuda imaju prednost korištenja terena. Kao što je i kolega Draž rekao, neke veteranske ekipe koje imaju matične klubove (npr Trešnjevka, Kustošija) baš zbog djece igraju negdje okolo.
    Opet, ko što si rekao ima klubova koji su dobili terene s umjetnom travom pa ih masovno iznajmljuju veteranima radi zarade (npr Pongračevo, Nur-Borovje). To je već pitanje za savez da se pozabave time.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.