• ZG plavi 01
    584
    Dok je bio kod nas Jakir me bas jako zivcirao i nisam bio zadovoljan njegovim radom, ali u zadnje vrijeme sve vise mjenjam misljenje o njemu na pozitivnije...
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Leao u GalatiNORTE

Znači ipak niš od Hoxhe u Galati, šteta, tu su negdje.
  • ZgDLions
    2k
    Arena6 Sunderland doma protiv Fulhama
  • Hnlovac
    7.7k
    Da je Neva ili netko drugi naš reagirao kao golman Fulhama sad ja mislim da bi pola ljudi pozivalo na ubojstvo
  • ZgDLions
    2k

Bljutava tekma, 0:0 bi bilo najpravednije
  • KtcGoat
    7.5k
    "Up the Fulham..."
  • NKDZ86
    9.5k
    Kao skaut s kauča, mogu reći da se može protiv sunderlanda, ako budemo pravi bit će dobro
  • ZgDLions
    2k
    Fulham se raspucao, nula u okvir, ti ni nama ne bi zabili.
  • JMastermind
    1.8k
    Kao skaut s kauča, mogu reći da se može protiv sunderlanda, ako budemo pravi bit će dobroNKDZ86

Tehnički mi možemo parirati skoro svima,nije nitko od klubova tog ranga neki bauk. Samo, ubiju nas intenzitetom i disciplinom - nešto što s podražajem ovakvog HNL-a teško možemo riješiti...
  • Omake
    20.9k
    Igrač sa 145 nastupa u HNLu čuva Mbappea
  • ZgDLions
    2k

Nije da mu ide, ko ni obrani
  • vjeko1701
    28.8k
    Tehnički mi možemo parirati skoro svima,nije nitko od klubova tog ranga neki bauk. Samo, ubiju nas intenzitetom i disciplinom - nešto što s podražajem ovakvog HNL-a teško možemo riješiti...JMastermind

Kada mi dođemo do razine da primamo u prosjeku 1 gol svakih 5 kola, složit ću se da nam je HNL problematičan po pitanju podražaja. Al za disciplinu ne trebaš imati podražaj, disciplinu ili imaš ili nemaš. Sjećam se Vahe i kako ga se s podsmijehom nazivalo Mister 1:0. Ko da on nije mogao sa onim kadrom razbijati svako kolo po HNL-u. Al nije, koristio je HNL kao trening defanzivne stabilnosti i discipline.

Ne kažem da mi sada moramo prakticirati toliko pragmatičan pristup, al mislim da se jednostavno premalo razmišlja o tome kako ne primiti gol a previše samo kako ga zabiti. Po meni bi se trebalo ove sezone pristupiti tome malo balansiranije.

Apsolutno razumijem ovu filozofiju prošle sezone. Nakon zadnjih godina, bilo je vrijeme da se u HNL-u pošalje određena poruka. Da se razmaše i pokaže ko je tu glavni. To smo uspješno napravili. Mljeli smo i razbijali na proljeće. Vratili smo reputaciju. Bitno je sada graditi dalje a ne se zadovoljiti ovime.
  • Krizy
    75.6k
    Bravo za objavu
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Malo je danas nogometnih čarobnjaka i majstora kao što je Bruno Fernades.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.