• rioda
    18.1k

Je li onda Boban doveo i Gattusa u Hajduk?
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Boban da dovede najbolju šesticu na svijetu da zamjeni i odmori mišića ovaj bi ga stavio na beka samo da igra
  • Blue Label
    330
    Za početak treba dovesti šesticu, pa ćemo vidjeti

A krila koja imamo ne znaš ko je gori, dobro još to i Kova hendla
  • Sibirski plavac
    9.9k
    I ja sam dojma da je izgubio većinski dio svlačionice. A to je onda gotova priča.OsamŠest

Istina, ak je do ovog došlo to je onda samo pitanje vremena kad će biti kraj.
  • Blue Label
    330

Kibi dabi, da je ono od Zajca ušlo od stative u gol igrali bi LP
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Jel realno da i nakon ove tekme neki vele "pa kaj će Kova, pogledajte mu roster, pogotovo zamjene na klupi, nikakve"? Rekoh maloprije, za Europu mi je ovaj argument apsolutno na mjestu, ali zar stvarno netko tvrdi da nama treba roster u rangu ne znam, Barcelone, kako bi se dobilo Istrine klince s ponekom iskusnjarom tipa Frederiksen? Raspala Rijeka ih je relativno rutinski dobila nedavno by the way. Jelavićeva Loksa koju je Rudeš razbio dobila je ovu Istru.
  • crophantom
    7.2k
    27 utakmica u HNLu covjek nezna za poraz, tu se priča o smjeni ili tome da je izgubio svlačionicu.

Neznam ni jednog trenera kod kojim nismo imali ovakve utakmice, pogotovo nakon Europe.

Al prije mjesec dana smo pričali kako je igra perverzija i kako smo mašina kakva nikad nismo bili.

Nece ga se smijeniti, u ovom trenu bi to bilo suludo.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Hnl nije problem pod Kovom, tu dominiramo uvijek i osvojit ćemo ga glatko i ove godine. Moras nekad bodove prosut,a sad je i najrealniji tajming bilo za to jer smo u Europi ispali i malo je negativna atmosfera. Uopće ne bih ništa tu predbacivao Kovi jer ligu će osvojit sigurno ako ostane trener. Ova nam je prva dva izgubljena boda i svi odma seru.

Ali sto se tiče europe, i prošle godine i ove godine smo izgledali dosta lošije nego prošlih godina i tu apsolutno ima kriterija za pričati o Kovu i njegovom znanju, procjenama, Itd. Ali budimo realni za hnl mu se nema sta prigovoriti, tu je dominantan otkad je došao i dugo nismo tako glatko osvojili prvenstvo kao prošle godine, a siguran sam da ćemo i ove s obzirom na konkurenciju
  • Noel
    24.1k
    27 utakmica u HNLu covjek nezna za porazcrophantom

HNL se u Dinamu osvaja bez trenera. Cirkus liga. Primjer je Radomir Đalović. HNL nikad ne smije bit referenca za trenera Dinama. Samo Europa.
  • crophantom
    7.2k
    kako da ne.
    HNL se osvaja bez trenera.Noel
  • Noel
    24.1k
    kako da ne.crophantom

Bilo koji od ovih preostalih 9 trenera koji vode naše prvoligaše bi sa ovim Dinamom osvojili HNL. Pa čak i Alen Peternac i Jelavić.
  • debeli biciklist
    68
    napokon imamo klub kakav smo desetlječima željeli i onda dobijemo ovog lajbeka za trenera...ja ne znam, ko da se neko ruga s nama...
  • Sibirski plavac
    9.9k
    27 utakmica u HNLu covjek nezna za porazcrophantom

I kaj nam to znači ak bu u Europi svaki put ili barem većinu puta porazi bez ispaljenog metka? Nedavno je netko postavio ovdje dobro pitanje, kako je moguće da protiv Fenera koji mu je bio prva europska tekma na klupi s potpuno novim rosterom kod nas gdje se još uigravalo, maznemo ove 3 1, a svaka iduća europska izuzev možda maccabija i žalgirisa su muke samo takve? Kako je moguće da smo u fazi "nespremni, nova ekipa, još se uigravamo" roknuli Turke koji troše bogatsvo na pojačanja i sve, a recimo protiv jednog prosječnog Thuna gdje smo već godinu i više sa istom ekipom koja se već poznaje sjajno, crveni karton njihovog kapetana je nama trebao da preokrenemo tekmu?
  • crophantom
    7.2k
    ja se slažem za Europu, ali očito mu se dala jos jedna prilika, tako da "suditi" ce mu se nakon ove kampanje u EL.
    Bezveze pričate o promjeni
  • Ivan0302
    2.1k
    ovo je po meni zicer, zadnja šansa Kovina što se Europe tiče i to je to razlaz ili ostanak nakon toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.