• Dzoni
    7.9k
    Dokle god ima svlačionicu pod kontrolom nema nikakve ni logike ni potrebe za smjenom. Ali da mora bolje, mora.
  • Pacho
    20.3k
    "Ne bih rekao da sam loše raspoložen. Baš sam nekako i sretan na kraju jer smo se dvaput vratili nakon zaostatka. Mi smo prije dva i pol dana imali jako tešku utakmicu, i fizički i psihički. Nije lako poslije tog poraza doći u Pulu danas na ovako sparnom vremenu i odigrati utakmicu protiv dobrog protivnika."
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    nije lako doći u Pulu i po sparnob vremenu odigrati utakmicu? Wtf pa trebao je otići na plaži i okupati se
  • ruicosta
    397
    Na stranu sve ali nakon ovakve izjave bi mi isao na flixbus za zagreb. Nemrem...

Ovo je sve odgadjanje neodgodivog.
  • Markelo
    3.9k
    Neki su ovdje u strahu za Hnl, pa "šuti dobro je dok gazimo u Hnl-u a u Europi šta bude". Važnije je da Kova našamara tovare nego da rokne Rennes u gostima. Ima i to uporišta. Nedavno smo izgubili prvenstvo pa su neki još u strahu od valjda još jednog "nikad goreg prvenstva" di ćemo izgubit titulu. Meni to nije ipak jasno u ovome trenutku. Mislim da je s obzirom na okolnosti u Hnl-u, idealno za povući okidač baš sada
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ovo je sve odgadjanje neodgodivog.ruicosta

Pitanje je samo, kaj se mora desit da netko kaže "ok , mislim da je vrijeme za promjenu ali sad za stvarno. ".
  • striko
    3.8k
    Nakon sljedeće HNL utakmice već vidim Miru i sl. Ovo je tek drugi kiks ove sezone ne bi Kovačeviću ništa......
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Boban ce ga smijenit samo ako misli da je iskljucivo strucni stozer kriv za ovo "primanje golova svaki puta kad nam protivnik puca po golu".
    Nekako sumnjam da je to slucaj jer pojacanje u vezi je kasnilo, a dovodenje Livakovica prosle sezone je i priznanje da trenutne opcije nisu zeljeni nivo.
    Kovacevic ce dobit vrijeme do zime sigurno, pitanje je sta je zadovoljavajuc rezultat.
  • Pacho
    20.3k

Ovo je i meni nevjerojatno. Ispada da je dovoljno isporuciti ono sto je Dinamu uspjelo u 19 od zadnje 21 sezone. Koeficijent, pare od Europe, uvodenje mladih igraca, itd.. sve je to sekundarno. Stvarno visoko postavljena letvica.

Dalovic je torpediran nedugo nakon dvostruke krune s Rijekom, ali za trenera Dinama je dovoljno da uzima HNL.
  • Masto
    2.2k
    pogotovo ne nakon iksa u istri nakon poraza u europi na početku sezone
    Samo mi je malo čudno sto je boban prije utakmice odlučio održat razgovore, da se nije to moglo sutra odradit ili bilo koji dan
  • Neznam
    107
    Ajme jeste svi udarili po Kovačeviću pa dobro ohladite malo. Ok kiks za kiksom, al to su 2 utakmice od zadnjih 30 s time da je samo 1 izgubio. Normalno da ga nitko neće smijeniti s takvim rezultatima. Kakav god da bio nije fer da se stalno po njemu udara...
  • Krizy
    75.5k
    Ako ne računamo 2x Žalgiris i Rudeš, Dinamo ove sezone ima učinak od dvije pobjede, četiri remija (od čega nakon jednog prolaz nakon produžetaka) i jedan poraz.

Ukupno 5-4-1, ali 2x Kauno Žalgiris i Rudeš nisu neki pokazatelj.
  • OsamŠest
    8.3k
    Tip igrača Ivanušeca i Almene mi ne odgovaraju Kovačeviću. Možda se priprema teren za nekog Španjolca :grin:
  • ruicosta
    397

Ovaj sretan sam, ovaj momci su se trudili, ovaj naucili smo nesto jeli
  • debeli biciklist
    68
    nije to toliko loše da možemo vikati da je grozno, ovakvo, onakvo, ali jasno je svima da ovaj nigdi ne vodi...al eto, očito moramo još jedan krug razočaranja proći da doživimo smjenu, i ja sam svjestan toga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.