• ElDorado
    13.9k
    ja vidim problem da su se danas Kač i Stojke šetali u obranu
  • ElDorado
    13.9k
    primjetio sam da Belji Valincic pomalo ide na kurac
  • Crni86
    24k
    a misicu? Kad je valetu pobjegla lopta, miske je krenuo mlatarat rukama kao lud
  • nwankwo646
    1.3k
    Kovačević konstantno izgleda kao da je na rubu srčanog... S druge strane, Jakir u Premiershipu hladan kao špricer. Bez garda nema uspjeha.
  • OsamŠest
    8.3k
    Umor, Norveška, sparina, suci.. Sve mogu razumjeti i sve su to ispravni argumenti. Ali ako će Boban morati obavljati razgovore svaka dva tjedna (ako vjerujemo do sad najbolje upućenom Olivariju), nameće se pitanje drži li trener svlačionicu?

I ja sam dojma da je izgubio većinski dio svlačionice. A to je onda gotova priča.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    budimo realni ovo sa Kovačevićem je odgađanje neodgodivog. Sutra, za dva tjedna ili za dva mjeseca. Nije pitanje da li nego kada.Noel

To smo mislili i lani nakon Vukovara, Istre, Gorice, Malmoa, Lokse, pa se niš nije promijenilo. Na Transfermarktu stoji da mu je ugovor do ljeta 2027., ne bih se čudio da ga ostavi do kraja ugovora i tek onda, možda, dođe nova faca na klupu.
  • Markelo
    3.9k
    Mislim da se ove sezone najjeftinije kockat sa novim trenerom. Magarad igra Europu i to je dobila neka daleka gostovanja a Rijeka je u teškom kurcu. Za Hnl ne treba puno brinut a što se Europe tiče tu ionako s Kovom nisi puno dobivao pa iskreno, ne znam možeš li dobit manje od ovoga što sada imaš. Thun na guzove i ispadanje od Vikinga, cmon pa to je Peternac mogao sve isto ostvarit
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Loši smo danas bili,ponavlja se, izgleda nespremni. Rotacija nema ,jer ako o stavi neku način vi facu promjene koje napravi ulaze isto oni koje trebao odmoriti. Prije bi se ubio nego stavio nekog mladog u vatru ,a nedaj bože da stane iza njega . Niti jedan mladi igrač nije izbačen u izlog . Nikakav pomak ,baš nikakav. Jednostavno ima sreću jer je konkurencija u HNL još gora ,a u Europi lagano kvarimo ugled i statistiku. Iz lošeg u gore. Samo klima glavom,zadovoljan i sretan sa onim što ima i bla bla. Da je on znao iskoristiti villara , ljubu ,vidu ,sad bi bili puno jači. Ako ništa nebu villar i Ljubo ispali Bobanovi promašaji. Koliko god bio podrška,lojalan prema klubu,on je imao kao niko prije njega vremena nešto napraviti. Napravio nije ništa . N znam jeli Boban spreman prihvatiti to da je pogriješio,i da Kova jednostavno nije onaj trener kakav je mislio da jeste . Treba mu pomoći i naći klub gdje neće imati ovakav pritisak . Opet kažem nije on kriv, jednostavno nema kapacitet za voditi klub veličine Dinama. Možemo opet osvojiti HNL,duplu krunu ,a u Europi ćemo izgledati ko protiv Vikinga i gore. Ako je to ono što želi Boban onda ok
  • ElDorado
    13.9k
    Imam osjecaj da ako nesto i kaze da ga igraci uopce ne slusaju niti prate, nema doscipline u igri nikakve
  • Gringo
    1.2k
    Samir Toplak kralj humoraBicikl Arbera Hoxhe

Nepismeni alkoholičar i wannabe trener
  • Noel
    24.1k
    To smo mislili i lani nakon Vukovara, Istre, Gorice, Malmoa, Lokse, pa se niš nije promijenilo.Sibirski plavac

Ma dobro dalo mu se kredita, novi trener, novi svijet za njega nikad nije radio u tak velikom klubu, nova ekipa, remont. Na kraju je ispalo dobro u HNLu. Ove godine se očekivao napredak na svim razinama. Ne vidim ga. Dapače, ponavaljaju se iste stvari na jako sličan način.

Godinu dana je mogao vježbat engleski. Imam dojam da nije grama želje uključio da ga malo proba uvježbat. Barem za osnovnu komunikaciju. Ako onaj jedan španjolac od Capellasa može u godinu dana uvježbat nešto hrvatskog pa valjda ovaj kao prvi trener Dinama može se potrudit da vježba i priča engleski. Prošle godine mogu shvatit neznaš engleski ali nakon godine dana da nemaš vlastitu ambiciju da naučiš engleski mi nije jasno. Zbog sebe prvenstveno i svoje karijere. Kako se sporazumjet sa McKennom, Vinlofom, Nsokijem, Danijem, Kravtsovom, Almenom i ostalima?
  • emilperska
    18.2k
    Da Thun nije dobio onaj bezvezni crveni igrali bi KL s Hajdukom jer kako mi igramo i kakva je energija ekipe i trenera, mi Lech Poznan ne bi izbacili. Oni su Thun 7:0 razbili, nama je trebao crveni da nadođemo.

One Islanđane prije bi prošli i to je to.
  • jakov1
    1.7k
    Mi gore visoko stojimo tako jalovo jer nam fali mehanizama za probijanje niskog bloka i ne mogu vjerovat da oni nakon godinu dana idalje ne postoje. Uopce nemamo ideju sto bi sa sobom vec premjestamo loptu s jednog boka na drugi bok.Maki2

Pod Kovacevicem, Dinamo je odigrao toliko kombinacija u popularnom "half spaceu" koliko ih nisam vidio od kad pratim Dinamo tako da ovaj komentar nema veze s vezom. I danas je pocelo isto tako, onu akciju kad je Hoxha pucao glavom preko gola je tipican primjer.

Igramo za k jer je cijela ekipa s glavom u k - jednima se ne da, drugi zivcani, treci u glavama ni nemaju nista - a tu nijedan transfer nece pomoci. Vidi Liverpool, hladno potrose 200-300 milijuna i opet ne mogu doci na razinu.
  • Nevo7
    996
    ne može mi nitko tvrditi da Cannavaro i Boban nisu povezani. Trenutno mi to djeluje kao prevelika slučajnost.
  • Noel
    24.1k
    Da Thun nije dobio onaj bezvezni crveni igrali bi KL s Hajdukom jer kako mi igramo i kakva je energija ekipe i trenera, mi Lech Poznan ne bi izbacili. Oni su Thun 7:0 razbili, nama je trebao crveni da nadođemo.

One Islanđane prije bi prošli i to je to.
    emilperska

Iako ne volim ki bi da bi i što bi bilo kad bi bilo ovo je jako blizu istini i realnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.