• Roky
    172
    Mene je Sunta razocaro jako prisrupom,igrom ma svime danas
  • criticus
    9.3k
    Zona je spremna odrediti trajektoriju, ma šta, puni kapacitet svakog igrača Dinama II nakon 180 minuta igre u seniorskom nogometu. Nisu svi igrali 180 naravno ali Zona je spremna i nakon 20 minuta kako vidimo.

Ja sam da damo otkaz svim skautima i Dapcu. Direkt Zonu na vezu Zvonu. Čak se i rimuje. Bezveze pare trošimo ovako.
  • Maki17
    340
    Zebić drugo poluvrijeme igrao desnog beka. Zanimljivo
  • CUCAK
    785
    Osim što je dobro za klince, koji će shvatiti da je ovo fizički puno jače od juniorskog nogometa... Dobro je i za forumaše koji misle da se hnl osvaja s Mikićima i Šuntama kao prvim zamjenama
  • CastAway1986
    6.3k
    Ima dobrih stvari kao i lošijih na kojima treba raditi , plus nebi bilo loše bar dva iskusnija igraca..Zona stručnjaci se vecinom jave kad treba popljuvati (sami ce se prepoznati)..Tek je druga utakmica ohladite malo...
  • Crni86
    24k
    Ja samo ne znam kaj su neki ocekivali. Ovo je tim deckima tesko skolovanje. Upravo zato smo i vratili B ekipu.
  • Zg123
    4.4k
    Mozda cu malo biti prekritican ali ajmo redom:

Po mom misljenju ovdje fali barem 2 neka solidna veteranska imena koja ce ove momke na terenu vodit i mentorirat ih i biti im podrska pa i dati im jezikovu juhu kad treba.

Cutuk govor tijela uzasan, obranu igra pogledom, u duelu malo jaci od sumece tablete. Netko mu mora objasniti da to sto je on trpao golove u juniorima ne znaci da se moze ponasati kao Mbape i da je nesto vec postigao, spustit se na zemlju malo. Sunta ista stvar, govor tijela i energija nula.

Seniorske "iskusnjare" Sivalec i Kulusic s obzirom na neko iskustvo vec najslabiji na terenu. Pisao sam vec da Grega otpisao Sivaleca, mi smo vidjeli tu priliku da ga uzmemo i popunimo ekipu ali nema od toga nista. To sto je on kao Messi izgledao u juniorima nista ne znaci kad dodjes u seniore sa metar i cevap visinom a nemas toliki talent da se izvuces na brzinu i dribling.

Najugodnije iznenadjenje mi je Zaja, izutetno pouzdan kao bek, defanzivno stabilan, solidan ubacaj i ne vidim po cemu je razvikani Mikic (kojeg cu na kraju spomenuti) bolji od njega. I plus jos pokriva poziciju lijevog beka koja je uvijek kriticna

Rados, Zebic i Benkotic trio za prste polizat i decki koji su najblize ulasku u prvu ekipu i s najvecim potencijalom

I za kraj Noa Mikic. Moram priznati da ja stvarno u tom decku ne vidim aposlutno nista posebno niti da ima bilo koji segment igre u sebi koji odudara od nekog prosjecnog igraca. Da nije bilo cijele one sage sa Skegrom mislim da se 99% ljudi ne bi pocesalo po guzici kad bi ga gledali niti bi ga gurali u seniore kao nekakvog velikog talenta. Mislim imamo primjer prijasnjih trenera i uprava i ovih sadasnjih i nitko od njih s razlogom malog nije gurao u seniore jer je to daleko od bilo kakvog ozbiljnog seniorskog nogometa a i taj navodni talent mi je razvikan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet