• Efes Pilsen
    16.8k
    Pa imali smo par prilika, evo opet dobre sanse za Kulusica.. Fuzzy izgleda spremno za ovaj rang.
  • Hebimir Strašni
    358
    Meni je jasno za ove dečece kaj im je ovo prva/druga tekma u seniorskom nogometu ali ovih par koji imaju već i prvoligaških utakmica tipa Kulušić, Šivalec ,Šunta trebali bi hrabrije/bolje to.
  • mali M
    10.4k
    Čini se koda smo dobro igrali kombinaciju ulaska sa lijevog krila ali na petercu ili jedanaestercu nema nikog na povratnima.. samo igramo po špranci... Al i to je super, da imamo uigrane akcije
  • FredyJones
    54
    Meni Brundic i Benkotic bas dobro izgledaju. Najbitnije da igraju fizicki jace utakmice pa cemo vidjet ako je tko je materijal za prvu. Ovo im je prava sansa
  • ElDorado
    13.9k
    Tesko bu puno decki od ovih zivjelo od nogometa
  • Sajla
    23.3k
    Fuzy radi svoj posao i još stigne doći naprijed na udarac. Od mene ima plus za ovih 20ak minuta, nadam se da može i bolje.
  • Thor
    3.8k
    Samo nek se tesu. Ova liga je bas odlicno natjecanje za njih. Jake seniorske tekme po teskim terenima. Ovo za njih je ko temeljna obuka, ili test izdrzljivosti izbor za novake ulaza u spec.jedinice.
  • VolimDinamoOo
    589
    Fuzy se cini ok.. bilo je par ok poteza i suteva
  • Efes Pilsen
    16.8k
    I moze dobit duel. Slijedeca je u Vukovaru, kakav je teren tamo?
  • vlatkomarkovic
    4k
    Nije loše ovo u globalu, vidi se neiskustvo, vidi se da će neki dečki na žalost biti max prosječni HNL igrači, a neki ipak malo vise… Benkotic, Zeba i Mikic na temelju viđenog najspremniji, Sivalec najviše sirovog talenta. Fuzzy jako dobrih 20 minuta, nastavi li tako top. Kulusic, Čutik i Orlic po meni najslabiji, ajde Cutuk i Orlić su fizikalci, imaju želje možda se dignu. Kulušiću treba par samara…
  • Roky
    172
    Preslabi su jedini koji mogu u duelu nesto parirat je mali Brundic i Zebic
  • deda
    47.8k
    Fuzy dobar. Škola se nastavlja. Bit će takva cijela sezona.
  • LilScav
    86
    Eto tekma druge lige.. tri put prešli centar, dobili 3:0..
  • Dadox
    1.5k
    Fuzy u početku solidan,ali kasnije pao i čini se da nije baš spreman. Meni se ne čini da će taj ikada biti sjena Mišića,a kamoli zamjena,ali ko zna…
  • crophantom
    7.1k
    Najveci benefit ove B ekipe ce biti za klince koji su uvjereni da mogu igrati za prvu ekipu Dinama sad i odmah, pa ih posaljes na teren protiv Orijenta i neki lik te cijelu utakmicu na centru nosi na leđima ko ruksak i ne mozes ga ni srušiti.
    U globalu to ok izgleda, iza naivni, u duelima nedorasli, naprijed nemamo bas ni kvalitete na krilima i u špici, pa to onda ispadne 3:0.

Bit ce to bolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube