• Netkos
    217
    Od Šunte sam očekivao više, bolje je u prvoj momčadi izgledao kad je ulazio.
  • hardek
    12.4k
    Po jedan crveni karton i danas i u prošlom kolu nisu suđeni protivnicima
  • mali M
    10.4k
    Ma ovo je čisti crveni al Kulušić je to trebao riješiti prije a nije imao na kraju opće kontrolu lopte... Zato mu i nisu ništa sudili... Neka neka, nek se odviknunod tih padavičarskih iznuđivanja
  • Shimano9
    65
    Kulušić u prvoj previše padao i valjao se, s obzirom na konstituciju pre pićkasto. Sad opet umjesto da ide na loptu i okrene zabije, on na dodir po ramenu pada. Neću uopće ulaziti jel bio il nije faul, ja volim čvršću igru, al on je morao ići a ne tako lako pasti toliki. Takav tip napadača a tako mekan, ništa od njega među velikima.
  • Krizy
    75.5k

Da, također po par starijih od 20 godina.
    Slažem se s tvojim upisom o gostujućim utakmicama nego dodao statistiku po sezonama da možemo usporediti na kraju ove sezone :up:
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Evo nadam se da sad neki shvacaju neke stvari, neko je pametovao neki dan kako sunta treba igrat umisto zajca protiv varazdina. Neda se protiv orijena a ne da ti Marina pozoblje zglobove
  • debeli biciklist
    67
    jona benkovtić je tu po meni najveći talent...zebić solidan, mikić, šunta i šivalec očekujemo više...
  • Shimano9
    65
    Kad smo znali igrati kao kadeti protiv juniora zgazili su nas redovno, a kamoli ova razlika i odličan primjer Marine i sličnih starih mamojebaca
  • mali M
    10.4k
    Dajte klincima Kelavu za treniranje završnice... I to bi bilo bolje od ovakvih udaraca :lol:
  • ElDorado
    13.8k
    Primjetio bih kak Leko dobro vodi momčad, pokusava taktickim promjenama, mjenja kad treba…Poznato?
  • hardek
    12.4k
    Evo nadam se da sad neki shvacaju neke stvari, neko je pametovao neki dan kako sunta treba igrat umisto zajca protiv varazdina. Neda se protiv orijena a ne da ti Marina pozoblje zgloboveFatos Beqiraj

Ti si baš tvrda glava. Ja sam to napisao iz razloga što Zajc od početka sezone vuče ozljedu i ne liči na sebe a imao si najbitniju utakmicu sezone za par dana protiv Vikinga. Isti taj Zajc za kojeg sam rekao da je trebao biti na klupi a ne Šunta je imao 0/10 duele protiv Varaždina.
  • BBBaranja
    5.1k
    Nema uopce nikakve logike usporedivati Šuntu sada na ovoj tekmi sa Šuntom i njegovim minutama za prvu ekipu.
  • Shimano9
    65
    Leko je rekao da jedan do dva igrača možda prođu za A, 3 je neki utopijski plafon, al realno 1-2 je super kaže. To vam sve govori koliko se očekuje od strane navijača a koliko je realno
  • VolimDinamoOo
    589
    Dinamo 2 isti ko seniori.. svaki šut u golu zavrai, a naprijed komplikacije... Šivalec je kao neki talent veliki mladi... nista ja tu nisam vidio od njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet