• hardek
    12.4k
    Nisam puno gledao ni jednog ni drugog ali u to malo što sam gledao Rajić mi je djelovao kao puno kompletniji golman od Žnuderla.
  • Orc123
    16.9k
    Koji Sivalec....meni jedan od najgorih danas....nit prema napred nit prema iza.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Kulušić ne zna trčati, ali zato mu je tehnika nikakva.
  • Nine9
    378
    Bit će to bolje iduće sezone kad se priključe malo iskusniji igrači.
    Ove sezone je čisto čeličenje jer se ne može ispasti.
  • joesimunic
    513
    Ćutuk i Kulušić su mi baš strana tijela. Najslabiji po meni.
  • The Undertaker
    10.1k
    Meni je ovo dobro za početak. Pokušavamo igrati, rekao bih da smo čak i bolji ali su nam iskusno prodali dvije kontre i to je to.
  • mali M
    10.4k
    Ovi klinci bez nekih Tabinasa, Fuzya i sličnih će se baš napatiti ovako. Čini mi se ko da im baš fali kvalitetnijih pojedinaca.. kužim da je ovo škola ali baš mlako mi to izgleda... Baš je ogromna razlika u seniorima je njihovoj juniorskoj kvaliteti
  • LilScav
    85
    Kulušić slab, ali treba i pohvalit.. čovjek uvjerljivo najviše pretrčao, najviše pokrivajući Ćutuka koji ne igra obranu. Lovre svaku obranu napada bio skoro kod zastavice pomagao.

Šunta, iako se vidi klasa, jako ležeran, posebno u obrani.

Rezultat nije prioritet, nek sazrijevaju taktički i fizički kroz ove utakmice i neg njeguju igru koja se igra u A momčadi. Realno, da žele ganjati bodove, najlakše igrati na kontre i niski blok - ubrat ćeš bodova da budeš na sredini tablice, ali naučit nećeš ništa i nećeš biti spreman za A momčad.
  • Ivanmtk
    2k
    I prva momčad bi se mučila na Krimeji
  • LilScav
    85
    U svakom slučaju sam optimističan.. igra ima glavu i rep, zna se tko što radi, igraju na naš način.

Fali iskustva, fizikalija i hrabrosti.. to će dobiti ove sezone i to je ono što ne možeš naučiti, eventualno se možeš roditi fizički moćan.
  • Krizy
    75.5k
    Djeca nemaju šta tražiti na većini drugoligaških gostovanja..BBBaranja

Zanimljivo da je u onih prvotnih sedam sezona druge momčadi Dinamo II u gostima bio bolje pozicioniran dok je sudjelovalo manje momčadi.

2021./22. - 0-5-10 15:35 (15./16)
    2020./21. - 4-3-10 16:21 (14./18)
    2019./20. - 1-2-6 5:14 (14./16)
    2018./19. - 4-3-6 14:17 (4./14)
    2017./18. - 6-7-3 16:12 (3./12)
    2016./17. - 4-5-7 13:17 (4./12)
    2015./16. - 3-5-8 11:19 (6./12)
  • BBBaranja
    5.1k

Ali ako se dobro sjecam bilo je u toj ekipi i nesto igraca iz prve ekipe koji su se vracali nakon ozljeda ili oni sa slabijom minutazom..
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    544
    Ovaj Kulusic je panj svjetskih razmjera
  • CerealKiller
    786
    Kako ovo nije faul golmana?
  • ElDorado
    13.8k
    Cisti crveni
bold
italic
underline