Marc
emilperska
Ne znam jesi li svjestan koliko kosta uređenje jedne takve igraonice od a do ž? Opet dolazimo do toga da je tesko nesto interpretirati kad nemas sve relevantne informacije. — Papastrumf
Sajla
Dobro je kolega iznad napisao, počeo je progon kakvog se ne bi posramila ni udba. — Common Sense
Papastrumf
Uređenje prostora i ostala ulaganja u prostor se knjiže na osnovna sredstva u imovinu i onda amortizira na najčešće 5 do 10 godina ili ovisno o očekivanom trajanju najma. Da je knjizeno drukčije, dobili bi ogradu revizora u konsolidiranom, a nije dobivena. Dakle, očito je evidentirano po P.S.u. i nije u trosku zavrsilo.
Investicije sigurno nisu knjizene kao jednkratni trošak, iako kroz amortizaciju imaju efekt na neto dobit kroz godine. — emilperska
marcio amoroso
Ne ovdje javno jer vidim da sam dirnuo u osinje gnijezdo. Dobro je kolega iznad napisao, počeo je progon kakvog se ne bi posramila ni udba. Kad bih napisao više informacija, siguran sam da ovdje ima i onih koji bi pokušali ušutkavanje na bilo koji način. Imaju tijela gdje će se o ovome raspravljati. — Common Sense
crophantom
Common Sense
vjeko1701
emilperska
Nemoj zezati? Nisi jedini ovdje radio u reviziji :smile:
Samo sto opet dolazimo do toga da se radi o velikoj investiciji. Ne radi se o 100 ili 200k. — Papastrumf
Ludovic IX
crophantom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.