• rioda
    18.1k
    Od zime nadalje u klubu se zaposlilo (čitaj: uhljebilo) jako puno razno-raznih ljudi po kancelarijama. To su uglavnom stručnjaci sa FF, specijalisti općeg usmjerenja i ostalih teško zapošljivih struka za koje je u najmanju ruku nejasno kako bi potonji svojim radom mogli doprinijeti razvoju kluba. Sukladno tome, troškovi za plaće zaposlenika su značajno narasli.Common Sense

Od zime se u klub zaposlilo dvoje ljudi u marketingu i to jedna kao zamjena osobi koja je otisla, a druga je dugogodisnji student koji je dobio ugovor o radu.
    Osim njih, zaposlena je osoba zaduzena iskljucivo za projekt dinamo + i to prije mjesec dana.
    Sva ostala zaposlenja su ili prodavaci u fan shopovima ili agencijski radnici na odrzavanju stadiona i travnjaka i to iskljucivo kada netko ode ili u slucaju fan shopova, kada se otvaraju novi.Dakle, radi se o najmanje placenim poslovima te onima za koje je izrazito tesko naci radnika
    Papastrumf

Pa evo, čekamo i dalje na odgovor na pitanje koliko klub (i firme kćeri) ukupno imaju zaposlenika sada, prije 6 mjeseci i prije 12 mjeseciCommon Sense

Mislim da si dobio prilično jasan i direktan odgovor, citirao sam i tvoje pitanje i odgovor. Na tebi je sad da argumentiraš dalje... Npr. brojem ljudi i pozicijama na kojima su zaposleni
  • ZgDLions
    1.9k
    Meni je sumnjivo kaj je nestala karatana i ekipa koja je tamo radila, a povećao se broj zaposlenih.
    Nisu sva jezera u Maximiru očisćena i pretrazena, ko zna na kaj je sve spremna udba.
    Čudna su došla vremena, da se ljudi zapošljavaju, to nešto nemre biti u redu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.