• jakov1
    1.7k
    ovu utakmicu bi Radeljic i Galesic odigrali puno bolje kao stoperski parmiro

Bi, do prve greske, onda bi bilo "jebes pojacanja iz HNL-a" itd.

Ako cijela ekipa ne funkcionira na potrebnoj razini, nema tog stoperskog para koji nece ispast obicne rupe.
  • CastAway1986
    6.3k
    jos jedno nepopularno, ovu utakmicu bi Radeljic i Galesic odigrali puno bolje kao stoperski parmiro

Nije nepopularno ,Galesic je u boljoj formi od ova dva..
  • ElDorado
    13.7k
    Mi moramo u Europi igrati sa dvije šestice ili puno mocnijim osmicama i krilima koja igraju odgovorno obranu
  • Noel
    24k
    Galešić i Radeljić novi stoperski par.

Domingueza prodat, McKennu posjest na klupu i Zebića priključit prvoj ekipi.
  • Ivan0302
    2.1k
    ovo je jedina prava istina, zajc nema šta raditi kao osmica pogotovo protiv ovih ekipa što trče kao navijeni i moramo biti pragmatičniji puno kad se branimo ma stanite svi na 35 metara od gola kao da je sramota braniti se
  • Masto
    2.2k
    ko je igro kopicu a ko kovacevicu, ovu ekipu je kova izgradio proslu sezonu a i par igraca mu je otišlo u međuvremenu
  • Papastrumf
    24k
    Ponavljam, tri puta veći budžet od Vikinga.podravskimodrikibicPMK

Ne znam gdje si to procitao, ali nije tocno.
    Godisnji prihodi su im 35-36 milja €, sto nije tri puta vise s nase strane, ali je i dalje duplo vise.
  • Peškaman
    9.5k
    Previše dižemo u nebo stoperski par Dominguez - McKenna. U HNLu su okej ali njihovi europski nastupi su više nego upitni.

Vidović bi više donio kao lijevo krilo od Hoxhe i Oršića.

Narativ da nismo za LP,da nam odgovara EL zbog konkurentnosti puno ovisi o ždrijebu, mogu nas zapasti ekipe protiv kojih teško imamo šanse, pogotovo gledajući kako izgledamo u Europi.

Nećemo dovesti novog golmana,Nevistić i Filipović ostaju prva i druga opcija ove sezone.
  • Do kraja2023
    480
    Bas me zanima jel prije npr. 50-60g isto bila ovakva sizofrenija kad bi Dinamo izgubio tekmu ili je ovo do internet generacije.
  • Dzoni
    7.8k
    Apsolutno je do internet generacije. Nekad bi takvi širili mudrosti samo u krugu svoje kuće ili gostionice
  • Probirštift
    1.5k
    Kad je na zoni šizofrenija onda mogu ugasiti mob i raditi nešto drugo, nema mi ništa gore nego kad odem negdje u birc popit kavu u miru i onda moram slušat stare prdonje koji ponavljaju gluposti koji pročitaju na facebooku tipa možemo u dinamu, kad je mamić bio u klubu, zašto mudri ne igra itd a tekme na stadionu vidjeli zadnji put dok se još igrao kup velesajamskih gradova
  • Dino
    5.7k
    Malo je glupo da ja kao jos uvijek klinac to govorim, ali ovdje ima ljudi u nekim ozbiljnim godinama koji su fakat preosjetljivi na svaki kurac.

Da, svima nam je neizmjerno puno stalo do Dinama, pratimo ga, navijamo za taj klub, trosimo vrijeme, novce, zivce i pogada nas svaki poraz, a rajca svaka pobjeda, ali nekad treba shvatiti da nepotrebno piskaranje i nabijanje postova nece nista promijeniti. Ako nemas kaj pametno za reci, onda bolje citaj i slusaj kaj drugi imaju. Nije toliko komplicirano.

Osim toga, fascinantno mi je koliko neki vremena imaju. Veselim se srednjovjecnom zivotu ako to znaci da cu uz zenu, djecu i posao imati nekoliko sati dnevno samo za srat po internetu.
  • Warrior
    187
    tko ce biti sudac sto je “pametno”?

Vecina postova sto se napise poslije ovakvih poraza ili ispadnja je daleko pd pametnog, ali razumijem ljude da im dođe kao nekakav ispusni ventil.

Puno vise citam nego sto pisem, ali mi ne bi palo na pamet ikom zamjeriti na kolicini postova, a pogotovo gledati kako drugi provode svoje slobodno vrijeme. Administratori su tu da vode brigu o “urednosti” foruma, a ne mi.
  • hardek
    12.4k
    Kotarski je za nas bolji izbor od Livakovića. Kroz 6-12 mjeseci biti će prvi golman reprezentacije
  • GeneralNapoleon
    2.6k

Papogotovo dugorocno. Po meni veci talent od Livija i moderniji golman. Bio bih jako zadovoljan ako stv dode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.