• Masto
    2.1k
    Ne mogu krivit nevistica, imao je dobrih obrana al džaba kad su igrači nesigurni ovaj put
    Ovo ide na duši upravi da se golman nije riješio do play offa
  • Zagi
    18.9k
    Ništa to bolji rad nogu nije. Baš ništa. Roki vas laže.
    Zato kasni , zato izgleda da nema odraza. Ne možeš se odraziti kada nisi nogama "na lopti" . Vrijedi u svakom sportu sa loptom.
    Opet je u zraku za vrijeme upućivanja udarca, bira stranu na slijepo i sve neke elementarne pogreške nizeligaških igrača , vrlo mladih kategorija.

Isti golman sa kojim smo bili u HNL zaostatku nakon 13 utakmica.
    A taj film mi se opet ne gleda.
  • rokikaciga
    17.4k
    Ništa to bolji rad nogu nije. Baš ništa. Roki vas laže.Zagi

:lol:

Ok.
    Usporedi samo Varazdin prosle sezone sa danasnjom utakmicom, meni se ne dize kurac na stavljanje gifova u ovoj temi vise.
  • Zagi
    18.9k
    Nemoj. Znaš i sam istinu.

Ili ne.
    U svakom slučaju nemoj.
  • rokikaciga
    17.4k
    Meni je istina ono sto vidim svojim ocima na nogometnom terenu. I stojim kod svog misljenja 1/1

I ne ulazi mi se u neke dubioze dok su svima vruce glave.
  • striko
    3.8k
    Ja vas molim samo da pogledate drugi gol Vikinga i reakciju Nevistića. Pa on samo padne. Odraz 0%
  • San Lorenzo
    23.9k
    Nevistiću bio si heroj pol minute, nikad to neću zaboravitNine9

Frajer je prvi golman Dinama na temelju obranjenog penala protiv Varaždina prije tri godine, ovih pet minuta mu je dovoljno da se održi na pole positionu narednih godinu-dvije...samo jako Nevenko!!!
  • Mlađi referent
    16.2k
    Ma ovo je nemoguće.

Pa i amaterski golman bi odigrao jednu tekmu kao na steroidima u godinu dana, možemo to vidit na X primjera u kupu, ali ovaj dečko jednostavno NE MOŽE jednu dionicu odradit makar ispod prosječno, već sve kaj brani mora doslovno bit najveće sranje moguće.
  • VaxMerstappen
    92
    Na svaku dobru obranu 3 greške, čim je ono bio obranio moglo se očekivati nešto ovakvo
  • Zagi
    18.9k
    Ovo je najgori igrač dinama u povijesti.
    Ajmo mi dovest Kotarskog da ne moram više nikada postati na ovoj temi.
  • joesimunic
    493
    Ma evo ja ću reć, DA poboljšao je igru nogom, ali šta ti vrijedi kad si kikser i to je to, kikser si i uvijek kad te ekipa bude trebala češ kiksat. Zna i Matijaš top branit, ali je kikser i gotovo.
  • Dzoni
    7.8k
    Samo je drugi gol skrivio. Ali hvatanje lopte mu je baš, baš loše. Može on obraniti udarac, ali ako se zbog tog lošeg hvatanja dogodi bespotreban odbijanac, bilo za opasan prekid ili direktno za gol, imamo problem
  • mosad
    2.9k
    Ljudi prestanite vise braniti nešto neobranjivo
    Poboljšao je ovo poboljšao je ono ali mu je ostalo za kurac bla bla bla
    Lik je kurac od golmana nažalost i svaka nova tekma Dinama sa njim na golu je opasan propust našeg sportskog sektora
    Isto vrijedi za filipovica i zagorca. Stavljajte Slovenca vise kad nemamo para za kupiti ništa normalno
  • BBBaranja
    5.1k
    Ne zelim ga vise vidjeti na vratima Dinama.
  • Bernard
    1.4k
    Svi znamo njegove boljke,lik je u padu sa formom ali kaje on tu kriv ak je loš golman,lajemo na kriva vrata,kockali smo se popušili smo,i obrana nam drhti na svaku polušansu,čovjek upao kao padobranac,bez ozbiljnih utakmica,jbt bio otpisan pa ti igraj najvažniju tekmu ove godine..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet