• IvanS
    556
    Koji k...c je sada Valinčić kriv? Neva? Neva je top odradio poluvrijeme...
    A nitko ne spominje Stojketov zicer???

Daj se smirite pljuvači, bit će prilike (danas neće)!!!

Isti sastav u drugi dio i samo koncentrirano, bolji smo!
    Ovakvi smo stvorili nekoliko izglednih prilika i opet ćemo.

Ajmo, samo hrabro, a za izmjene će biti prilike!!!
  • GeneralNapoleon
    2.6k

Treba bit posten i rec da to ostaje vjecna istina :lol:
  • Bernard
    1.4k
    Sav se tresem jebem ti,bolji u obje tekme,a u egalu smo,jebeni penal nas poremetio,amo momci ajmo!!
  • Do kraja2023
    477
    Ovdj3 je vecina ili zlocesta ili totalne neznalice. I taktika i igra je na nivou pa ovo je tekma za ligu prvaka kaj vi hocete da u gostima nakon 45min vodimo 100 prema 0.
    Trenutno Dinamo ima samo jedan veliki problem a to su njegovi strucni navijaci.
  • hardek
    12.3k
    Biti će velika nepravda ako ne prođemo ovo, ali ovima kao da je suđeno da prođu dalje. 2 gola u prvoj utakmici iz individualnih grešaka koje u 80% slučajeva ne završavaju golom i danas penal napucana lopta u ruku sa 20 centimetara

Ne vidim smisao vrijeđanja igrača kada ljude jednostavno sere
  • Xpert1992
    966
    Trebamo sad na poluvremenu popljuvat nekog cisto da zabije gol, ko nam je na piku?
  • Benedikt
    324
    Nadam se da je Stojković naučio nešto iz utakmice s Genkom. Izgleda mi malo previše zagrijan
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ne kuzim, ovaj Tripic ispada Messi. Doslovno sve ide od njega i mi ga ni dupliranjem ne mozemo zaustavit. Valincic i Lisica se trebaju dobrano preispitat, ovo ovako ne moze.
  • Masto
    2.1k
    jel počeo on kod vinlofa, kad je promijenio stranu počelo je curit
  • bbb medimurje
    5.3k
    Pali smo zadnjih 5-10 minuta
    Vjerojatno ne mozemo pratiti taj tempo i brzinu...
    Strah me drugog poluvremena
  • Domi92
    122
    Izgleda da ako Lisica ne izađe van, zabija
  • rioda
    18.1k
    mi ga ni dupliranjem ne mozemo zaustavitEfes Pilsen

Čovjek stalno prima loptu s 5-10 metara slobodnog prostora oko sebe
  • don
    21.1k
    ajde, želim spavat večeras
  • mrgud
    865
    Pogotovo Valinčić i Kova jer ako kova ne vidi da ovaj ispada ko ratkapa svako malo,a Gale mu je na klupi to bi nas moglo skupo koštati
  • CastAway1986
    6.3k
    Jednu stvar bi također napomenuo ,Luka Stojkovic bi isto mogao se malo brze vracati natrag u obranu , u jednoj kontri Misic daleko iza njega a opet se puno prije vratio natrag
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.