• Morgan
    56
    Beljo je sjajan, treba ga pohvaliti...
  • crophantom
    7k
    Ja vam nisam nešto otkrio prije tekme, Air Albania danas ima i povratni let!
  • mosad
    2.9k
    odlična stvar je sto nismo gol primili
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Beljo bi mogo na fnc-u nastupit u budućnosti. Baš se nemilosrdno šora svaku tekmu sa stoperima.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Stojkovicu netko treba reci da nije na haklu, znanje ima ali donosenje odluka ne lose nego kriticno
  • vjeko1701
    28.4k
    Pa konačno da protiv ovih ne primimo svaku priliku.
  • Crni86
    23.9k
    Desna strana trenutno plivaLjubo

I sredina nije daleko.

Dominguez je ko kod prvog gola u zagrebu opet imao jedan izlet di je napustio poziciju i krenuo istrcavat…
  • Mlađi referent
    16.2k
    2026. godina, a mi smo i dalje na razini da nam analitičari na TV-u objašnjavaju da ako u nogometu ne iskoristiš svoje prilike, možeš biti kažnjen :grin:
  • Maximo
    990
    Vidit ćemo dal možemo držat taj tempo u 2.pol, bojim se da samo ne nastavimo ko kraj prvog, ovi s druge strane mogu do sutra trčat
  • Milki1
    53
    Krenuli smo prvih 20 minuta napdacki stisli ih zabili gol dobili gol iz diskutabilnog penala prvih 20 minuta me podsjetilo na zadnju sa Hajdukom u Splitu. Poslje onog Stojkovicevog suta u vanjski mrezu smo se ugasili jer smo pali energetski i oni su tu malo dosli do zraka stali na loptu i poceli nas stiskati. Steta sta Lisica nema kvalitetu pa u onoj kontri ne sutne kako treba. Strah me naseg energetskog stanja.
  • Ljubo
    1.7k
    I sredina nije daleko.Crni86

Ako ne vadi Zajca van i kaže Stojketu da igra malo jednostavnije, sredina će se utopiti
  • San Lorenzo
    23.8k
    Lisac lani imao jednu kvalitetu, centaršut, ove godine je i to izgubio...od toga je tragičnije jedino da je prva zamjena Fran Topić...ili Oršić kao desno krilo. :grimace:
  • Dzoni
    7.8k
    Rekao bih da poluvrijeme nije moglo u boljem trenutku po nas doći
  • Maximo
    990
    Strah me naseg energetskog stanja.Milki1

I mene to brine da
  • db-izbjeglica
    21.3k
    Mrzim ovakve utakmice!

Dinamo je evidentno bolja momčad, realno ovi su mogli primiti već 6 komada u ove dvije tekme.

Međutim, ubija me to što dinamo djeluje toliko smotano i nesigurno u obrani da ovi jadnici čak i ne trebaju nešto odigrati i dobiju šansu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.