• joesimunic
    429
    Nadam se da će i Neva danas imat dobar dan, mora nešto obranit. Realno ne možemo mu ništa reć za prvu utakmicu, ali u dvomeču protiv ovakve ekipe koja nije padobranac, negdje i golman mora dat svoj doprinos, pomoć i spasit ekipu.
  • kajjaznam
    496
    streljanje odmah po dolasku u Zagreb, obitelj mu potjerati u Bosnu, a pehare od lani staliti u željezari Sisak.
    Trkeljaš ga da je to strašno, s time da ovo trkeljanje pročitaj ko se*eš.
  • emilperska
    18.1k
    Zbilja? Prvak Norveške koja je u poziciji da može imati dva kluba u Ligi prvaka?vjeko1701

Bila je i Srbija u istoj poziciji, pa i Cipar i mi 2020. pa to ne mijenja činjenicu da je Viking one season wonder koji ne bi puknuo prema Nevistiću da Mišić i Valinčić nisu imali "ukazanje".

Viking baš po ničem nije ozbiljna europska momčad, a kamoli da imamo takav respekt prema njemu i da se pravda ispadanje od njih.
  • emilperska
    18.1k
    streljanje odmah po dolasku u Zagrebkajjaznam

Nismo "osloboditelji" Zagreba..
  • vjeko1701
    28.4k
    Ne, nit je Srbija nit Cipar a bome nismo ni mi imali dva kluba u playoffu Lige prvaka od kojih je neprvak već osigurao skupinu/ligašku fazu. Imale su te države po dva u kvalifikacijama al to nije ni približno isto.
  • rakurs
    3.2k
    Pa nije ni Bodo u onom uzvratu na Maksimiru izgledao kao ozbiljna ekipa, dapače, izgledali su tri puta gore od Vikinga. Pa se izgubilo u prvoj utakmici gore jer su, ponavljam, osvojili naslov u Norveškoj, a ne u nekoj žnj ligi. A nogomet je tamo od tada itekako napredovao. Tako da oni definitivno nisu ribari ni amateri niti bi se tako trebalo pisati u slučaju ispadanja jer je laž.
  • fakin
    5.9k
    Neka drhti cijela Europa!

IMG-20260826-184220.jpg
  • M94
    2.8k
    Ne treba od Vikinga raditi konobare ali ne treba ih ni tretirati ko Real Madrid.
    Dinamo i njegovi navijači se moraju postaviti da smo bolji, što i jesmo na papiru, ne može me nitko uvjeriti da nismo.
    Komentare i mišljenja ''nema veze ako se ne prođe'', ''dobra je i Europska Liga'' ostaviti za svoja 4 zida.

Ovo se može i mora proći, padale su i jače ekipe.
  • kajjaznam
    496
    lol, nesmješan si
  • emilperska
    18.1k
    Ne Litve, ne Farskih Otoka nego Norveške ispred Bodo Glimta koji je iste godine iz LP izbacio Inter. Zona me svakim novim danom sve više začuđuje.rakurs

To je zaključak ranga Rijeka je bila prvak države ispred Dinama koji je pobijedio Milan i godinu ranije Betis i Chelsea. Dakle Rijeka je jaka momčad.

To veze s vezom nema. Zato što su i igrali Europu tako dugo su se raspli u prvenstvu.
  • vjeko1701
    28.4k
    Da, i Rijeka je onda zaostala nekoliko desetaka bodova iza nas sezonu iza, Viking je ove sezone nakon pol prvenstva jedan bod iza Bodo Glimta.
  • kajjaznam
    496
    Dao Bog da prođemo, a ako ne i nije katastrofa.
    Kakvu je Čačić imao momčad, a kakvu Kova.
    Kad smo ispali od Younga Boysa, nije bila katastrofa, a imali smo bolju momčad nego kaj je ova
  • Olmic
    5.9k
    Neva
    Valincic domi scott mpv
    Misic
    Stojke zajc
    Lisica beljo hoxha

Sluzbeno
  • rakurs
    3.2k
    Ma nema smisla, on si je utuvio u glavu da su ovi amateri i to je to. Razlog više da se sere po svima u klubu u slučaju ispadanja. Ja se slažem da smo favoriti i da smo izgledali puno bolje u prvoj utakmici i da se Kova napokon mora pokazati u boljem svijetlu, ali ova razina podcjenjivanja Vikinga je smiješna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.