• Benedikt
    318
    Nešto za ljubitelje Harry Potter franšize
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ljetos sam procitao knjiga R. Galbraitha odnosno JK Rowlings o privatnom detektivu C. Strikeu. Knjige su mi dost dobre i nisam imao pojma da postoji serija dok nisam slucajno na HRTu ubrao u poluvremenu HNLa.

https://www.imdb.com/title/tt4276618/

Ima dosta visokih 7.9 na IMDBu, prilicno vjerno prati knjige i nema brzanja. Preporuka.
  • dmil
    1.5k
    pročitao knjigu od Igora Beleša - Listanje kupusa, od odrastanju djece 91' u Borovu naselju pred pad Grada, dugo me neka knjiga nije toliko zaokupirala, toliko da sam svih 345 stranica pročitao u 2 dana

definitivno jedna od knjiga koju u narednom desetljeću vidim kao jednu od lektira
  • Eduardo
    30.4k
    upravo naručio knjigu, hvala ti... vidim da se pisalo kako će se po knjizi snimati serija od šest epizoda, ali i film. Ima šta od toga?
  • dmil
    1.5k
    20.8. ove godine, Branko Schmidt je potvrdio da ce snimanje filma prema knjizi poceti iduce godine na jesen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.