• ElDorado
    13.5k
    Korda tvrdi da nije navijač
  • Zg123
    4.3k
    Meni idu na zivce opcenito ti laptop "strucnjaci" i jos kad vidim ovog "neutralnog" Mihu nemam uopce zelju gledati Tribinu. Pohvale za ideju apsolutno ali nije moja salica caja
  • Dinamo iznad svih
    700
    Zna neko sta je sa podcastom Totalni nogomet, nastavljaju li ili ne?
  • crophantom
    6.9k
    nastavljaju, kreću od prvog kola druge lige
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    podcastom Totalni nogometDinamo iznad svih
    Cijelu prošlu sezonu su često naglašavali da oni nisu "podcast"
  • mlinchica
    7.2k
    Cijelu prošlu sezonu su često naglašavali da oni nisu "podcast"ZrnTSCHeZ

A kak se oni deklariraju?
    Neka sportsko zabavna emisija ili?
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k

Nogometni magazin?
    Bum pital dečke kad ih sretnem :wink:

Screenshot-20260816-122621-Instagram.jpg

25.8.starta nova sezona prema najavi
  • Twisted1
    1.2k
    Nije nogometni podcast, ali svakako treba podijeliti.

Večeras u 20:00 izlazi podcast čiji je gost Darko Zlodi u "Gdje si bio 91?"

Isječak i najava:
    https://www.facebook.com/watch/?v=1523296755765981
  • dMilan
    7
    dal ima neki dobar podcast o sutrašnjoj utakmici?
  • NKDZ86
    9.4k

Evo link, vani je podcast:

• Twisted1
    1.2k
    Evo link, vani je podcast:NKDZ86

Iznenadio sam se koliko bolje izgleda danas nego kada je snimao Heroje Vukovara. Neka, drago mi je.
  • Morgan
    34
    Ovaj nas Karlo dinamovac sa Tribine bas je pravi "stručnjak", lik mrtvo hladno je uvjeren da su Prevljak i Stojaković došli uzeti poziciju 1 napadača Dinama umjesto Belje i da po njemu jos postoji mogućnost da Dinamo proda Belju do kraja ljeta, ako ne na ljeto da je vrlo izgledno na zimu...

Ajde da prosječni tovar priča ovakve gluposti jer bi Dinamo bio 3 puta slabiji bez Belje, ali jedan od nas da ovakve stvari melje javno...
  • podravskimodrikibicPMK
    462
    Dragi a kaj misliš koji je plan ako dolazi i Brumado? Kaj nikak da najdemo dobro krilo pa nam špice budu glumile krila?

Ne velim da se to bude dogodilo ali po meni svi ti potezi idu prema tome
    Kaj prodal budeš Prevljaka nakon par mjeseci u klubu? Ili Brumada nakon kojeg mjeseca manje

Zapravo najsažetije moguće, ja smatram da je to najrealnije znači da ide prema tome, ne i da se bude dogodilo
  • don
    21k
    kaže Denis bolje da je Šutalo osta nego Dani Rodiguez.

pa majku ti poljubim, više volin slušat tovare nego ovakve poput Denisa. Strašno kakvu odvratnu bazu navijača ima Dinamo.

Kvasina je idalje no. 1. Daleko najnormalniji.
  • tp1997
    3.1k
    Neću ulaziti u pitanje Denisa i njegovog podcasta općenito, ali to stvarno nije ne znam kako luđačka izjava.

Rodriguez nema ništa više relevantnog profesionalnog iskustva, a ima povijest ozljeda i ima novac koji si uložio u njegov transfer. Jedino što mu ide u prilog je to što je Barcina škola, ali bio je i Oliveras, to ništa ne garantira.

Ne kažem da će Šutalo ispasti bolji igrač na kraju dana, to ne znamo, ali tvrdnja da je možda bilo bolje dati priliku igraču iz vlastite škole, koji ima u najmnanju ruku istu startnu poziciju i mogućnost da se razvije radije nego plaćati stalno ozlijeđenog stranca, nije nekakva ludost ili tovarluk ili što ja znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.